Po prekrokani noči popijte tole – preverjeno pomaga!

<div id="midasWidget__r92"></div>

Uh, ta maček, kako ga pregnati?

Alkoholni maček res da ni prijeten, zato nikar ne dovolite, da vam pokvari prvi dan v letu. Preveliko količino koncentracije alkohola v krvi občutimo v obliki slabega počutja, boli nas lahko glava, prisotna sta slabost in bruhanje, pojavijo pa se lahko tudi driska, utrujenost, bolečine v mišicah, šibkost, občutljivost na zunanje dražljaje, tresavica in velika žeja.

Prva pomoč pri alkoholnem mačku

Če ste na silvestrovo pregloboko pogledali v kozarec, si lahko pomagate tako, da poskrbite za ustrezno hidracijo. Popijte veliko vode, še boljše pa je, če si poleg slednje pripravite vrč vitaminskega napitka, ki bo opazno izboljšal vaše počutje.

In kakšen vitaminski napitek si je modro pripraviti? Sadni sladkor iz sveže iztisnjenega sadja bo poskrbel za hitrejšo presnova alkohola, tekočina pa bo poskrbela za rehidracijo vašega telesa. Priporočamo vam, da si pripravite multivitaminski sok, ki naj vsebuje zlasti pomaranče in limone. Napitku lahko primešate ščepec ingverja in ohlajen zeleni čaj, ki pomirja želodec in blaži glavobol.

Sadje dela čudeže!

Nasvet: Da bi pregnali slabost je močno priporočljivo, da zaužijete banano. Ta slastna energijska bomba vam bo povrnila moči, pomirila razdražen želodec.

Foto: Shutterstock, Pexels.com

<div id="midasWidget__r92"></div>

Written By

Bum Novice