Domov Za Navdih Mesečni numerološki vpogled: Februar

Mesečni numerološki vpogled: Februar

Pozdravljeni dragi bralke in bralci tega numerološkega zapisa. Prvi mesec v tem letu je že za nami. Neverjetno, kako hitro mineva čas.

FEBRUAR je drugi mesec v letu. Zaradi delovanja usodnega števila 2, na splošno, bolj ali manj v tem mesecu ne bomo imeli vpliva na dogajanje okoli nas. Pod vplivom usodnosti bodo predvsem odnosi in denar. Lahko se pripravimo na nepričakovane spremembe, na razčiščevanje medsebojnih odnosov. Kvaliteta komunikacije med ljudmi naj bo na prvem mestu, da ne bo besednih spopadov in posledično težav na področju materialnih zadev.

Dogajanje v mesecu februarju je pod vplivom kombinacije števil 5-7-3, usodnega števila 2 in za nameček še pod vplivom retrogradnega Merkurja. Ta mesec zahteva skrajno previdnost!! Prav tako pričakujmo nepričakovane, nenadne spremembe v odnosih in denarju, v poslih in na nivoju celotne družbe!!

Najprej poglejmo splošen vpliv retrogradnega Merkurja, ki se obrne v direktno smer šele 21. februarja, a pod njegovim vplivom bomo še kakšne tri dni po tem datumu. Močno bo vplival na področje komunikacij vseh vrst: v cestnem, vodnem, letalskem prometu, poštnem prometu, na področju telekomunikacij, v poslovnem, denarnem, trgovinskem prometu. Vse se upočasni, komunikacije se ne zaključujejo, pozabljamo, izgubljamo. To obdobje je ugodno za nakup in obnovo starih, rabljenih stvari, ki se nanašajo na komunikacije: tehničnih artiklov (računalnikov, telefonov,…), prevoznih sredstev in malih tehničnih aparatov. Nakupov novih tehničnih artiklov se ne priporoča, saj je velika verjetnost, da se bodo kvarili in bo potrebno popravilo; lahko že v naslednjem obdobju retrogradnega Merkurja. V tem obdobju se bomo v mislih precej vračali v preteklost, ali pa bo preteklost poskrbela za pozornost. Pazite na svoje misli, ki vodijo v spomine. Slabi spomini se lahko preveč razbohotijo in vam jemljejo energijo. Prebudite lepe spomine. Merkur vlada tudi drobnim predmetom. Marsikaj, kar smo v preteklosti pogrešili, lahko v tem obdobju najdemo. Ključe, kovance, dokumente, rezervna očala, beležko s telefonskimi številkami, kos drobnega orodja,… Lahko pa tudi kakšno drobno reč založimo za nekaj časa – do naslednjega retrogradnega Merkurja morda. Drobni predmeti bodo izginjali in se pojavljali na nenavadne načine. No, vsaj zdelo se nam bo tako.

Glede kombinacije števil 5-7-3 pa takole. Petica vlada hitrosti in besedam, sedmica mentalu, trojka čustvom. V osnovi je treba paziti pri komunikaciji, da kaj prehitro ne rečemo, kar bi kasneje obžalovali. Treba se je izogibati pametovanju in prepirom ter biti takten. Zaradi vpliva usodne dvojke pa, žal, rezultat ni odvisen le od ene osebe, tudi če se še tako trudi. V februarju je treba paziti pri vseh vrstah odnosov: službenih, poslovnih, partnerskih. Paziti je treba, kako komuniciramo z družinskimi člani, sodelavci, nadrejenimi, strankami, poslovnimi partnerji. V trenutku lahko izgubimo: partnerja, dom, posle, denar,…Ta kombinacija povzroča provokacije. Lomimo se v besedah in lomijo se načrti. V kombinaciji z retrogradnim Merkurjem se nove izkušnje izjalovijo, lekcije pa nimajo prijetnih posledic. Bolj smo usklajeni sami s seboj, bolj živimo svojo resnico, manj je možnosti, da se nam kakšna reč zalomi.

Čemu namenjati svojo pozornost v tem mesecu, pod vplivom sedmice? Predvsem svojim miselnim vzorcem in iskanju mej v odnosih: kdaj sebe postaviti na prvo mesto, kdaj sprejeti kompromise in kdaj ne, kdaj pomagati drugim, kdaj se posvetiti sebi.

Ta mesec bo lahko stresen zaradi burnih in nenadnih dogodkov, ki posegajo v življenja posameznikov, celotne družbe, države. Sedem pomeni vedno nekaj novega, česar ne želimo, ne sprejemamo, bumerang, na katerega nimamo vpliva. Lahko dobimo vse, ali izgubimo vse. Sedmica je odgovorna za upor, demonstracije, kaos, nered, za rušenje ustaljenih norm in reda. Verjetno se bo v tem mesecu veliko ljudi postavilo na stran šibkejših in se borilo zanje. Lahko se bodo ojačale demonstracije.  5-7 vpliva na nova znanstvena odkritja, nenadne spremembe, rizične postopke, improvizacije. Me prav zanima, kaj se bo dogajalo na ravni države v zvezi z vlado in s cepivom mRNA Covid-19 vaccines. Sedem pomeni tudi nagel odhod v tujino, potovanje z letalom.

Kako bo v poslih? Bolj bomo samostojni, ustvarjalni in ekscentrični, boljši bo zaslužek. Manj bomo razmišljali o denarju in več o novih in neobičajnih načinih, poslovnih poteh in stvareh, več denarja bo priteklo k nam. Fokus je na besedah neobičajnost in nenavadnost. Poudarek je tudi na poslovnem ugledu.

Osredotočite se na ljubezen in svetlobo in zaupajte svoji notranji modrosti. Vi veste, kaj morate storiti.

Vaša numerologinja Asya

Foto: pexels.com

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Z numerologijo sem se resno začela ukvarjati pred nekaj leti, ko sem na podlagi lastnih dolgoletnih izkušenj ugotovila, da je izjemna pomočnica na poti zemeljskega izkušanja. Pri sebi, svojih bližnjih in dosedanjih klientih, spremljam in opažam ugodne rezultate, ki so plod zavestnega ustvarjanja življenjskih okoliščin prav z njeno pomočjo. Ta veda podaja izjemne vpoglede v čarobni svet števil vsakega posameznika in poišče mnoge odgovore. Je moja resna, cenjena in ekskluzivna spremljevalka in kot tako jo predstavim tudi svojim klientom.

Numerologinja Asya