Sarah Jessica Parker razkriva nadaljevanje serije Seks v mestu

<div id="midasWidget__r92"></div>

Nikoli več ne bo tako brezskrbno: Sarah Jessica Parker razkriva kakšno bo nadaljevanje “Seksa v mestu”.

Kultna serija “Seks v mestu” je gledalce navdušila z odprtimi ženskimi pogovori glavnih junakov, a tudi z veselo, živo upodobitvijo New Yorka mesta, ki nikoli ne spi. 
Izleti, nakupovanje, malica v najljubšem lokalu … vse začinjeno z optimistično glasbo in odličnim humorjem, to je recept, da so bili ustvarjalci serije, ki nas je zabavala od leta 1998 do 2004, uspešni, vendar se zdi, da nič ne bo enako.

Novica o nadaljevanju filma “Seks v mestu” v obliki serije “Just Like That …” je najprej razveselila oboževalce, nato pa razočarala mnoge, ko so izvedeli, da se igralski zasedbi ne bo pridružila Kim Cattrall v vlogi Samanthe Jones, ki jo mnogi štejejo za najbolj zabaven lik serije. A zdi se, da Samantha ni edini “zabavni element”, ki bo manjkal, Sarah Jessica Parker je pravkar razkrila, v katero obdobje  je serija postavljena, kar samodejno izključuje epizode, napolnjene z vedrino in norimi izleti. Bo veliko bolj realističen prikaz resničnega življenja. 
Sarah je namreč v intervjuju za Vanity Fair namignila, da bodo nove epizode “bolj realistične”, in razkrila, da bo New York prikazan tudi v času pandemije. 
V nadaljevanju bodo glavne igralke, Carrie, Miranda in Charlotte v petdesetih, je Sarah Jessica Parker dejala, da pričakuje, da bodo pisci vključili svoje “življenjske izkušnje”, pa tudi politične elemente, o katerih je pomembno govoriti leta 2021. Igralka je dodala, da je možno, da bo Carrie v novih epizodah vodila podcast.

Cynthia, Kristin in jaz smo zelo navdušene in komaj čakamo, da bomo videle kaj se je zgodilo v vsem tem času? Morda veste, kdo so glavne igralke v današnjem svetu? So se prilagodile? Kakšne vloge bodo igrale? V čem so razočarale kot ženske, kot prijateljice in kje so našle pot? « je z vprašanji oboževalcem namignila Sarah Jessica Parker in dodala: “Mislite, da se bo k “svoji ženski” v nadaljevanju vrnil tudi usodni moški Mr. Big?”

Kristin Davis kot Charlotte in Cynthia Nixon kot Miranda se bosta v novi seriji pridružili Sarah Jessici Parker.
Serija “And Just Like That …” bo New York prikazala tudi v času pandemije.
Mr. Big te ne kličemo zaradi velikosti trebuha; so dejali ustvarjalci nadaljevanja serije Seks v mestu, igralcu Chris- u Noth-u. Shujšaj, če misliš, da te bomo sploh obravnavali.”

Foto: HBO

<div id="midasWidget__r92"></div>

Written By

Bum Novice