Kontaktirajte nas

Zabava

Ste slišali peti Mateja iz šova Ugodno oddam sina?

Objavljeno

V redu

Glasbenik je ravno pred enim letom izdal odmevni videospot, v katerem je zapel skupaj s slovensko pevko …

Matej Mlađenović iz šova Ugodno oddam sina je glasbenik in lastnik kluba, v katerem dela skupaj s svojimi brati. 29-letnik, ki ima veliko izkušenj z organizacijo koncertov, festivalov in raznolikih družabnih dogodkov, tudi v svojem klubu gosti nastopajoče, nemalokrat pa za mikrofon poprime tudi sam. Matej namreč obožuje glasbo, želi si, da bi se z njo lahko ukvarjal vse življenje.

Čeprav se vam zdi, da ste Mateja prvič videli ob ogledu oddaje Ugodno oddam sina, temu morda le ni tako. Glasbenik je namreč pred natanko enim letom izdal odmeven duet s Slovenko Nušo Rojs, njun videospot pa je izšel ravno v obdobju, ko so na POP TV prenehali predvajati hrvaški šov Sanjski moški, kjer je Nuša osvojila srce Mija Matića.

Foto: POP TV

Zabava

Jasna Kuljaj objavila takšno vročo fotografijo

Objavljeno

V redu

Avtor

Poglejte si njene dolge noge …

Tokrat je svoje oboževalce s fotografijo v kopalkah razveselila priljubljena televizijska voditeljica Jasna Kuljaj. Objavila je lepo fotografijo, na kateri sloni ob ograji, oblečena pa je v čudovite kopalke, ki lepo razkrivajo, kako dolge in vitke noge ima.

Fotografijo je posnela njena hči Anastazija in predvidevamo, da se ima družinica zelo lepo ob morju.

Seveda je Jasna za fotografijo požela številne pohvale, mnogi njeni spletni prijatelji menijo, da je zelo vroča.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Nuša Derenda razveselila s čudovito fotografijo

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljena pevka se je oglasila preko družbenega omrežja in navdušila svoje oboževalce.

Slovenska pevka Nuša Derenda je aktivna tudi na družbenih omrežjih, kjer ohranja stik s svojimi spletnimi prijatelji. Tokrat jih je razveselila z morsko fotografijo. Dodala je čudovito fotko sončnega zahoda, na njej pa je tudi ona s svojim psičkom.

Nasmejana Nuša, ki uživa na oddihu v Novigradu, je poleg zapisala: “Obožujem sončne zahode.
Tale včeraj je bil res nekaj posebnega…
Pozdrav iz Istre”

Pa vi, obožujete sončne zahode? Mi jih!

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

FOTO: Takole sta znani Slovenki uživali na jahti bogataša

Objavljeno

V redu

Avtor

Tudi letos je zabavno na jahti slovenskega kriptobogataša. Tokrat je povabil na nepozabno doživetje dve znani Slovenki, ki smo ju spremljali v šovu Sanjski moški.

Sanjska doživetja se za Mary Ševo in Tjašo Kramarič očitno še kar nadaljujejo ali pa so se morda šele dobro začela. Damian Merlak, njegovo premoženje je lani znašalo neverjetnih 124 milijonov evrov, je letos na svojo luksuzno jahto povabil Mary in Tjašo. Seveda sta povabilo sprejeli in naredili tudi niz fotografij, ki sta jih objavili na družbenem omrežju.

Jahta je plula ob hrvaški obali, med drugim so obiskali tudi Kornate. Verjamemo, da so se imeli (morda se še imajo) nepozabno.

Fotografije pa si poglejte spodaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

POPULARNO