Domov Zabava Je tekmovalec Kmetije Franc Vozel naredil takšno veliko napako? Mnogi so nad...

Je tekmovalec Kmetije Franc Vozel naredil takšno veliko napako? Mnogi so nad njegovimi besedami zelo šokirani

To vas bo zelo presenetilo …

Franc Vozelj, ki je v lanskem letu že drugič tekmoval v šovu Kmetija in ki se je mnogim gledalcem priljubil ravno zaradi tega, ker je pokazal, da zna delati in da je do vseh enak. A znano je tudi, da Franc včasih pove stvari, ki si jih razlaga nekoliko po svoje in niso čisto blizu resnice.

Tako se sedaj zdi, da je naredil veliko škodo zadnjemu zmagovalcu Kmetije, Tilnu Brglezu, izjavil je namreč, da nihče ni imel možnosti za zmago, saj naj bi bila ta načrtovana in naj bi pripadala Tilnu zaradi njegove povezave s trgovino Jager.

A kot poroča portal njena, to ni res. Zanje je Tilen že pred časom dal izjavo, v kateri je pojasnil, da ni nobene povezave, niti njegova zmaga ni bila vnaprej načrtovana.

»Vse se je začelo na začetku šova, ko je na posestvo prispela tržnica in sem videl, da gre za omenjeno trgovino. Ker je bil Jager pred časom moj sponzor pri motokrosu, sem pred sotekmovalci komentiral v smislu, da je iz naših krajev, da se poznamo in da bodo zagotovo dali dovolj hrane, da ne bomo lačni. To je vse. In potem se je začelo govoriti, da sva v sorodu in da sem z njegovo pomočjo prišel v šov, ampak to seveda ni res,« je dejal za omenjeni portal.

PREBERITE ŠE: Je Saša Lendero nehote razkrila veliko skrivnost? To želite izvedeti!

Foto: POP TV