Kontaktirajte nas

Zabava

Je tekmovalec Kmetije Franc Vozel naredil takšno veliko napako? Mnogi so nad njegovimi besedami zelo šokirani

Objavljeno

V redu

To vas bo zelo presenetilo …

Franc Vozelj, ki je v lanskem letu že drugič tekmoval v šovu Kmetija in ki se je mnogim gledalcem priljubil ravno zaradi tega, ker je pokazal, da zna delati in da je do vseh enak. A znano je tudi, da Franc včasih pove stvari, ki si jih razlaga nekoliko po svoje in niso čisto blizu resnice.

Tako se sedaj zdi, da je naredil veliko škodo zadnjemu zmagovalcu Kmetije, Tilnu Brglezu, izjavil je namreč, da nihče ni imel možnosti za zmago, saj naj bi bila ta načrtovana in naj bi pripadala Tilnu zaradi njegove povezave s trgovino Jager.

A kot poroča portal njena, to ni res. Zanje je Tilen že pred časom dal izjavo, v kateri je pojasnil, da ni nobene povezave, niti njegova zmaga ni bila vnaprej načrtovana.

»Vse se je začelo na začetku šova, ko je na posestvo prispela tržnica in sem videl, da gre za omenjeno trgovino. Ker je bil Jager pred časom moj sponzor pri motokrosu, sem pred sotekmovalci komentiral v smislu, da je iz naših krajev, da se poznamo in da bodo zagotovo dali dovolj hrane, da ne bomo lačni. To je vse. In potem se je začelo govoriti, da sva v sorodu in da sem z njegovo pomočjo prišel v šov, ampak to seveda ni res,« je dejal za omenjeni portal.

PREBERITE ŠE: Je Saša Lendero nehote razkrila veliko skrivnost? To želite izvedeti!

Foto: POP TV

Zabava

Zvezdnica resničnostnih šovov udeležena v nesreči. Kaj se dogaja z njo?

Objavljeno

V redu

Avtor

V tujini je bila udeležena v nesreči. Takšne so njene poškodbe …

Zvezdnica resničnostnega šova Sanjski moški, Kaja Casar, ki se je že pred meseci preselile na otok Tenerife, je s svojimi sledilci delila neprijetno izkušnjo. Doživela je namreč nesrečo, ki bi se lahko končala precej huje kot se je. Kaja, ki se pogosto prevaža s skejtom, je vozila po pločniku, ko jo je presenetil voznik na električnem motorju in se vanjo zaletel.

“Pripeljal se je iz ovinka s polno hitrostjo, gledati bi moral naprej, pa je gledal v vse druge smeri. S polno hitrostjo se je zabil vame, tudi jaz pa sem imela svojo hitrost v nasprotno smer. Njemu ni bilo nič, jaz pa sem dobesedno “poletela” naprej, kot da bi malo skočila, padla sem naprej na pločnik. Ni mi jasno, kako mi ni nič, lahko bi si brado presekala. zobe razbila, roko zlomila …,« je opisala Casarjeva, v Instagram zgodbi pa pokazala tudi modrico in razbit telefon.

»Ne, saj daleč od tega, da bi bilo smešno, se pa zavedam, da bi poleg materialne škode lahko bilo stokrat hujše, tako da sem hvaležna, da se je izteklo tako kot se je,« je še zapisala v zgodbi.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Šok: Ta slovenska resničnostna zvezdnica danes popolnoma drugačna

Objavljeno

V redu

Avtor

Takšno veliko spremembo je naredila. Bi jo prepoznali?

Mnogi spletni sledilci so bili zelo presenečeni, ko je Patricija Harl, ki smo jo spoznali v zadnji sezoni šova Ljubezen po domače, objavila zadnje fotografije. Kot je razvidno iz njih, je Patricija popolnoma spremenila svjo pričesko. Iz dolgih las, ki so bili obarvani v nežno roza odtenkih, je prešla na krajšo frizuro. Sedaj nosi paž in je svetlolaska. Mi menimo, da ji nova pričeska zares zelo pristoji.

„Moja partnerica v zločinu. Za vedno,“ je pripisala poleg treh fotografij, na katerih je s svojo prijateljico Sara, ki smo jo prav tako spoznali v omenjenem šovu. Skupaj sta si namreč omislili novo tetovažo.

V drugi objavi, ki jo je dodala, pa je pokazala, da nima strahu pred kačami.

View this post on Instagram

A post shared by Patricija Harl (@patricijaharl)

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Neverjetna preobrazba slovenske resničnostne zvezdnice! Vau, neprepoznavna je

Objavljeno

V redu

Avtor

To vas bo pustilo brez besed.

Simpatično Mariborčanko Lauro Beranič smo spoznali v šovu Sanjski moški, kjer se je potegovala za srčno naklonjenost Gregorja Čeglaja. Zvezdnica je takrat imela nekaj odvečnih kilogramov, ki pa so jo očitno motili. Sedaj je namreč popolnoma spremenjena.

Poročali smo že, da pridno trenira v fitnesu in da se prehranjuje bolj zdravo. Vse to pa je očitno obrodilo tudi sadove, saj je danes videti neverjetno.

»Saj res, da mi je kamera malo krivice naredila,  ampak, ko gledam stare slike pa vseeno, samo sebe ne vem, če bi prepoznala,« je zapisala v svoji Instagram zgodbi in pokazala, kako je bila videti februarja 2021 in kako je videti danes.

Vau!

Instagram zgodba

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals