Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Lili Žagar pokazala svojega novorojenčka, razkrila pa tudi, da so ga morali oživljati

Objavljeno

V redu

Nekdanja slovenska televizijska voditeljica je spregovorila o svojem porodu.

Danes je sin Lili Žagar in Marka Potrča star že 13 let in postaja zelo lep mladenič. Je pa včeraj, na njegov rojstni dan, Žagarjeva objavila na svojem Instagram računu čudovite fotografije, ki so nastala kmalu po porodu, svojim številnim spletnim sledilcem pa je zaupala tudi svojo izkušnjo. Ta se je k sreči končala dobro, a lahko bi bilo drugače. Pojasnila je, da porod ni napredoval tako kot bi moral in sledil je urgentni carski rez.

» … V tistem na pol prisebnem stanju se samo spomnim panike. Sledil je urgentni carski rez. Najhujše sem (na srečo) prespala v narkozi, saj bi me drugače od skrbi najbrž pobralo. Marko pravi, da so bile to njegove najdaljše in najbolj mučne minute v življenju. Po predvidenem času, ko naj bi po carskem rezu že zdavnaj prišla iz operacijske sobe, naju ni bilo od nikoder. Z razlogom – Tilna so oživljali …,« je med drugim zapisala. Če vas zanima njena celotna zgodba, jo boste našli na njenem Instagram računu.

Foto: Instagram

Zanimivosti

Vau, ste vedeli, da ta slovenska pevka gradi tako sanjsko hišo?

Objavljeno

V redu

Avtor

Pokazala je,  kako sanjski dom bo imela.

Priljubljena slovenska pevka Alya je s svojimi spletnimi prijatelji delila posnetek, na katerem je razvidno, kako lepo hiško si gradi, kako čudovita bo in kakšne lepe razglede bo ponujala.

»Ponavadi so izkušnje z izvajalci takšne, da zamujajo, iščejo izgovore, se ne javljajo, prestavljajo termine in še bi lahko naštevala kajne, sem sigurna da se najdeš kje v tem? No tile fantje so me pa čisto sezuli, bili so na gradbišču pred uro, pred mano in že delali izmere ha!:) se je pohvalila pevka in v posnetku razkrila, kakšna vrata in okna bo imela njena hiška.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Presenečenje za oboževalce: Tina Maze naredila izjemo in pokazala hči

Objavljeno

V redu

Avtor

Presenečeni boste, kako velika je že deklica.

Priljubljena nekdanja vrhunska smučarka Tina Maze svoje hčere Anouk ne izpostavlja javnosti, zelo redko se zgodi, da objavi kakšno njeno fotografijo. A tokrat je naredila izjemo in jo pokazala, s tem pa razveselila številna. Na fotografiji je razvidno, da je deklica že zelo velika, ji je pa njena mamica zakrila obraz.

Fotografija je nastala ob posebni priložnosti, obiskal jih je predsednik države Borut Pahor. »Težko je najti prave besede za tak obisk,« je med drugim poleg fotografije pripisala Tina.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ste vedeli, da je Nataša Pirc Musar tako »divja«?

Objavljeno

V redu

Avtor

S to objavo je popolnoma presenetila in pokazala svojo drugačno plat.

Nekdanja televizijska voditeljica, danes pa informacijska pooblaščenka in pravnica, tudi kandidatka za predsednico države Nataša Pirc Musar, je v svoji Instagram zgodbi pokazala svojo divjo plat. Več kot očitno je, da je Pirc Musar adrenalinski tip človeka, je namreč motoristka, vozi motor Kawasaki.

»To je to, to je ta zvok, evo. Grem en giro,« je dejala v zgodbi in pokazala svojega jeklenega konjička.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals