Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Rebeka Dremelj povedala resnico o svojem očetu, ki je dva dni spal v avtu! Dobili boste kurjo polt

Objavljeno

V redu

Izpostavila je svojega očeta javnosti in iskreno zapisala marsikaj. To morate prebrati, ganilo vas bo.

Priljubljena slovenska pevka Rebeka Dremelj, je tokrat naredila zares veliko izjemo, na družbenih omrežjih je izpostavila svojo družino. Njen oče je praznoval 70. rojstni dan in ob tej priliki mu je namenila nekaj zares čustvenih besed.

»Ne bom pozabila, kako si me vozil 2x na teden ( 1 uro in pol stran od doma) na manekenski tečaj v Celje. V avtu si imel na akumulator prevezano televizijo in na parkingu dve uri, medtem ko si me čakal, gledal formulo 1. ( Televizija je bila takrat še črno bela, povezana z milijoni kablov.) Danes si mladina to težko predstavlja, kako je to izgledalo. Ne bom pozabila, kako zelo si mi šel na živce, danes pa sem ti neverjetno hvaležna, ko si 2 dni spal v Umagu na parkingu pred mojim apartmajem, na ATP turnirju , kjer sem delala kot hostesa, samo, da si videl kje, kaj, s kom in kako se družim. Bila sem stara komaj 15 let je med drugim zapisala in dodala še, da ji je pustil sanje, ji vedno stal ob strani.

Zapisala je tudi, kako ji je pripravljal zajtrk in kako jo je bodril, ko je hujšala. Vedno ji je stal ob strani.

Celoten zapis boste našli spodaj, mi pa dodajamo, da bi po prebranem sodeč, lahko bil Rebekin oče marsikomu za zgled. Vse najboljše mu želimo tudi iz našega uredništva!

Foto: Facebook

Zanimivosti

Ste vedeli, da ima Boštjan Romih tako lepo hčer? Njena lepota vas bo osupnila …

Objavljeno

V redu

Avtor

Njegova starejša hči je postala zares prava lepotica.

Priljubljeni radijski in televizijski voditelj Boštjan Romih je oče treh otrok. Ima dve hčeri, Roso in Lilo, ter sina Dana.

Najstarejša, Rosa, je dopolnila že 18 let in njena starša, Boštjan in Lara sta lahko upravičeno ponosna nanjo.

Kot piše portal njena, je Rosa pred časom za revijo Smrklja razkrila, katere vrednote sta starša predala njej in njeni sestri ter bratu.

“Teh je kar veliko, med glavne pa bi vseeno štela pravičnost, uspeh, prijaznost, svobodo, ustvarjanje, ljubezen in odgovornost,”  je dejala.

Kako čudovita je družina Romih, si lahko pogledate spodaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Tanja Žagar objavila fotografijo, ki vam bo vzela sapo

Objavljeno

V redu

Avtor

Številni njeni oboževalci so bili navdušeni.

Priljubljena slovenska pevka Tanja Žagar svoje spletne prijatelje redno razveseljuje s fotografijami. Tokrat je z njimi delila zares čudovit poletni utrinek.

»Današnji prečudovit sončni zahod pa delim z vami. Všeč??? je zapisala na soj Facebook zid in dodala čudovito fotografijo sončnega zahoda.

Pevka očitno s svojo družino uživa ob morju. Odkar je mamica dveh otrok, sina Karla in hčere Marine, so zanjo takšni trenutki zagotovo neprecenljivi.

Fotografijo si lahko pogledate na njenem Facebook računu.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Tako je danes videti partnerka predsednika Boruta Pahorja. Presenečeni?

Objavljeno

V redu

Avtor

Njun sin Luka je pokazal družinske fotografije.

Predsednik Slovenije, Borut Pahor, je te dni upravičeno ponosen na svojega edinca, sina Luko. Ta je po študiju na ljubljanski Fakulteti za družbene vede nadaljeval magistrski študij na Diplomatski akademiji na Dunaju in ga dokončal z odliko.

»Luka je z odliko magistriral na dunajski Diplomatski akademiji. Tanja in Tisa nista hoteli skrivati sreče, meni pa je jemalo sapo od ponosa. To so trenutki za katere živimo. je zapisal predsednik Pahor.

Fotografije pa je preko družbenega omrežja delil tudi Luka. Pokazal je, kako mladostno je še vedno videti njegova mati Tanja Pečar, seveda pa je pokazal tudi, kako privlačno je njegovo dekle Tisa Lozej.

Fotografije boste našli spodaj.

View this post on Instagram

A post shared by Borut Pahor (@borutpahor)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals