Domov Zanimivosti Rebeka Dremelj povedala resnico o svojem očetu, ki je dva dni spal...

Rebeka Dremelj povedala resnico o svojem očetu, ki je dva dni spal v avtu! Dobili boste kurjo polt

Izpostavila je svojega očeta javnosti in iskreno zapisala marsikaj. To morate prebrati, ganilo vas bo.

Priljubljena slovenska pevka Rebeka Dremelj, je tokrat naredila zares veliko izjemo, na družbenih omrežjih je izpostavila svojo družino. Njen oče je praznoval 70. rojstni dan in ob tej priliki mu je namenila nekaj zares čustvenih besed.

»Ne bom pozabila, kako si me vozil 2x na teden ( 1 uro in pol stran od doma) na manekenski tečaj v Celje. V avtu si imel na akumulator prevezano televizijo in na parkingu dve uri, medtem ko si me čakal, gledal formulo 1. ( Televizija je bila takrat še črno bela, povezana z milijoni kablov.) Danes si mladina to težko predstavlja, kako je to izgledalo. Ne bom pozabila, kako zelo si mi šel na živce, danes pa sem ti neverjetno hvaležna, ko si 2 dni spal v Umagu na parkingu pred mojim apartmajem, na ATP turnirju , kjer sem delala kot hostesa, samo, da si videl kje, kaj, s kom in kako se družim. Bila sem stara komaj 15 let je med drugim zapisala in dodala še, da ji je pustil sanje, ji vedno stal ob strani.

Zapisala je tudi, kako ji je pripravljal zajtrk in kako jo je bodril, ko je hujšala. Vedno ji je stal ob strani.

Celoten zapis boste našli spodaj, mi pa dodajamo, da bi po prebranem sodeč, lahko bil Rebekin oče marsikomu za zgled. Vse najboljše mu želimo tudi iz našega uredništva!

Foto: Facebook