Kontaktirajte nas

Zabava

Sentya razkrila skrivnost! To bo počela v novi sezoni resničnostnega šova Ljubezen po domače

Objavljeno

V redu

To pa je res veliko presenečenje …

Odkar je Sentya Awbell vstopila v šov Ljubezen po domače, se ji je življenje zares obrnilo povsem drugače.

Lani smo jo gledali v šovu in nato izvedeli, da se je zaljubila v Mateja Rokavca, se z njim zaročila in postala še mamica. Lepše skoraj ne bi moglo biti. A prišlo je novo presenečenje.

»Ko smo snemali šov, sem rekla, da imajo ljudje, ki so v produkciji, zelo zanimivo delo in da bi z veseljem to počela tudi jaz. Takrat smo se vsi skupaj temu smejali, čez nekaj mesecev pa pride klic iz produkcijske hiše, ki snema omenjeni šov. Vprašali so me, ali me še zanima sodelovanje. Nisem prav veliko oklevala in sem sprejela izziv je razkrila za revijo Lady in nato pojasnila še, kako njeno novo delo poteka: »Obiskovala sem kandidate, ki so se prijavili v šov, se z njimi pogovarjala in ob tem zelo uživala. K ʽposluʽ sem spravila tudi zaročenca Mateja Rokavca, prav tako udeleženca šova. Takoj sem namreč ugotovila, da bo vožnja po vsej Sloveniji naporna in da bi bilo dobro imeti šoferja, za kar je Matej zelo primeren. Brez kakšnih večjih zapletov smo se dogovorili in v projekt je bil vključen tudi moj dragi.«

Zdi se, da je zares začela uživati na polno in tudi mi se veselimo njenih dosežkov.

Foto: POP TV

Zabava

Šok: Ta slovenska resničnostna zvezdnica danes popolnoma drugačna

Objavljeno

V redu

Avtor

Takšno veliko spremembo je naredila. Bi jo prepoznali?

Mnogi spletni sledilci so bili zelo presenečeni, ko je Patricija Harl, ki smo jo spoznali v zadnji sezoni šova Ljubezen po domače, objavila zadnje fotografije. Kot je razvidno iz njih, je Patricija popolnoma spremenila svjo pričesko. Iz dolgih las, ki so bili obarvani v nežno roza odtenkih, je prešla na krajšo frizuro. Sedaj nosi paž in je svetlolaska. Mi menimo, da ji nova pričeska zares zelo pristoji.

„Moja partnerica v zločinu. Za vedno,“ je pripisala poleg treh fotografij, na katerih je s svojo prijateljico Sara, ki smo jo prav tako spoznali v omenjenem šovu. Skupaj sta si namreč omislili novo tetovažo.

V drugi objavi, ki jo je dodala, pa je pokazala, da nima strahu pred kačami.

View this post on Instagram

A post shared by Patricija Harl (@patricijaharl)

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Neverjetna preobrazba slovenske resničnostne zvezdnice! Vau, neprepoznavna je

Objavljeno

V redu

Avtor

To vas bo pustilo brez besed.

Simpatično Mariborčanko Lauro Beranič smo spoznali v šovu Sanjski moški, kjer se je potegovala za srčno naklonjenost Gregorja Čeglaja. Zvezdnica je takrat imela nekaj odvečnih kilogramov, ki pa so jo očitno motili. Sedaj je namreč popolnoma spremenjena.

Poročali smo že, da pridno trenira v fitnesu in da se prehranjuje bolj zdravo. Vse to pa je očitno obrodilo tudi sadove, saj je danes videti neverjetno.

»Saj res, da mi je kamera malo krivice naredila,  ampak, ko gledam stare slike pa vseeno, samo sebe ne vem, če bi prepoznala,« je zapisala v svoji Instagram zgodbi in pokazala, kako je bila videti februarja 2021 in kako je videti danes.

Vau!

Instagram zgodba

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kaj se dogaja z znanim slovenskim parom, ki se je spoznal v resničnostnem šovu?

Objavljeno

V redu

Avtor

To smo izvedeli …

Zagotovo se tudi vi še spomnite simpatičnega para, ki se je spoznal in zaljubil v nekoč zelo gledanem šovu Ljubezen na seniku, Erike in Damijana? Kmalu po šovu sta svojim spletnim sledilcem sporočila, da se bosta poročila, postala pa sta tudi starša deklici Klari.

Kako pa se imata danes?

»Starša deklice Klare sta v minulih letih nadgradila srčno kmetovanje na ekološki kmetiji Dvornik, kjer na 29 hektarjih marljivo ustvarjata svoj raj na zemlji. Ukvarjata se tudi z dopolnilnimi dejavnostmi, na kmetiji denimo predelujejo sadje in zelenjavo, sami meljejo različne vrste moke, izdelujejo testenine, pečejo kruh in piškote.,« piše portal njena.

Zdi se, da je parček tudi danes še zelo srečen skupaj.

Erika in Damijan sta srečna skupaj. (foto: osebni arhiv)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals