Domov Zanimivosti Tina Maze sedaj odkrito spregovorila o tumorju in povedala resnico o svoji...

Tina Maze sedaj odkrito spregovorila o tumorju in povedala resnico o svoji družini. To vas bo zelo presenetilo …

Sedaj je javno spregovorila in povedala veliko o svoji zasebnosti.

Naša nekdanja vrhunska smučarka Tina Maze je v izčrpnem intervjuju, ki ga je imela za portal Sportklub, razkrila mnogo o sebi, svoji družini. Razkrila je tudi, kaj se je v resnici dogajalo leta 2017, ko se je v začetku januarja upokojila. Kot je razkrila, si je vzela leto dni za premislek, priznala je, da je bila povsem iztrošena.

»Telo ni zmoglo več. Še celo ženske cikle sem imela na dva tedna. Na zdravniškem pregledu so mi odkrili miom, benigni tumor na maternici. Ker sem želela zanositi, sem se pozanimala, ali je potrebna operacija, ali moram počivati … Jasno mi je postalo, da ne smem obremenjevati telesa,« je med drugim pojasnila.

Kmalu potem, ko se je upokojila, je zanosila. »Svoje sem v športu naredila. Materinstvo pa je za žensko najlepše. Biti mama je bila vedno moja prioriteta je iskreno povedala.

Danes je njena hči stara že skoraj štiri leta. Kako se imajo?

»Anouk zdaj že obiskuje vrtec. Zato si znam tisti čas vzeti zase. Smučanje, turno smučanje, tekaške smuči … Popoldne smo skupaj. Večinoma kar v Cortini d’Ampezzo. Pozimi v Gorici, kjer sicer v hiši opravil nikoli ne zmanjka, ni snega. Jaz pa potrebujem sneg. Zime v Dolomitih so nekaj posebnega. Morda celo najlepše, pa sem videla kar nekaj sveta.,« je še razkrila Mazejeva.

PREBERITE ŠE: Je Saša Lendero nehote razkrila veliko skrivnost? To želite izvedeti!

Celoten intervju boste našli na portalu Sportklub.

Foto: Facebook