Connect with us

Zabava

Poroka na prvi pogled: Nina iskreno priznala, da se ji to zdi bizarno

Published

on

Pred nami je prva poroka. Nevesta je razkrila nekaj resnic o tem …

Kot smo lahko videli v prvi oddaji šova Poroka na prvi pogled, so strokovnjaki združili Nino in Domna kot prvi, najbolj ujemajoči se par. Oba sta drzna, rada imata spolnost, a sta tudi dozorela in preživela že marsikaj, tudi varanje. Oba si seveda želita, da bi bila poroka uspešna, da bi drug v drugem začutila tisto, kar iščeta in da bi ju prepletla prava in iskrena ljubezen.

Kot boste videli nocoj, pa bo Nina zelo nervozna. Tik preden bo spoznala Domna, bo povedala, kaj si misli o tem svojem nenavadnem koraku.

Se bo poročila?

»Občutek, da se poročam oziroma se bom poročila z enim popolnim neznancem, je bizaren. Ga v bistvu sploh ne znam opisat,« je Nina iskreno povedala in dodala še, da si zares nikoli ni predstavljala, da bo kdaj v takšni situaciji.

»Ne vem, kako mu je ime, ne vem, koliko je star, ne vem, kako izgleda … nič, nič, nič in je … bizaren občutek. Katastrofa,« je dejala tik preden je stopila pred Domna.

Bo dahnila usodni da? Že nocoj bo znano.

Nina tik pred poroko z neznancem.

Ne zamudite drugega dela resničnostnega šova Poroka na prvi pogled, ki bo nocoj ob 20.45 na Planet TV!

Foto: Planet TV

Zabava

Presenečenje pri Delavni akciji: Tako je reagiral Tomas, ko je videl, kaj so mu pripravili

Published

on

Tokrat bo Delavna akcija razveselila mamo samohranilko, ki skrbi za sina s posebnimi potrebami.

Poleg tega, da v delavni akciji Ana z mojstri prenavlja stanovanja, poskrbi še za marsikatero prijetno presenečenje. V tokratni oddaji bomo lahko videli, kako prijetno bo presenetila mamo Suzano in njenega sina Tomasa. Izpolnila jima bo namreč dolgoletno željo.

Ana je dejala Tomasu, da ve, da je zelo športno aktiven, vprašala ga bo, s katerim športom se, poleg košarke, še ukvarja.

»Z biciklom in plavanjem,« je razložil Tomas in na vprašanje, če se boji višine, odkimal. Nato je povedala, da bosta poletela z balonom.

»Zdaj se mi je želja uresničila, sem si že dolgo to želela,« je priznala Suzana, kasneje v balonu pa povedala, da jo je malce strah.

»Kako je svet od tukaj lep,« je še dodala in razkrila, da je zelo vesela, da sta s Tomasom to doživela.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

Zabava

Po Delovni akciji prenove pri Gregi, so se sedaj oglasili s POP TV, to so razkrili

Published

on

V prejšnji oddaji je bila prenova Gregorjevega doma zelo odmevna. Sedaj so se oglasili še s POP TV.

Zagotovo še niste pozabili simpatičnega kuharja Grego, ki mu je Delovna akcija prenovila hišo njegovih staršev.

Komaj 22-letni Gregor je ostal sam in se vrnil v staro in razpadajočo hišo. Njegovi sodelavci so opazili stisko in poklicali Ano na pomoč. Ta mu je z mojstri uredila stanovanje, sedaj je toplo in čudovito.

Mnogi gledalci so se po oddaji strinjali, da si Gregor to zelo zasluži, menijo, da je bila to ena najlepših oddaj.

»In tako je življenje postalo spet polno barv in nove energije. “Za take trenutke je vredno početi to, kar počnemo,” pravi ekipa.,« pa so zapisali na Instagramu še na POP TV in razkrili, da po vsaki dobro opravljeni akciji tudi ekipa ne ostane ravnodušna.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

Zabava

Lina Majcen (Kmetija, Exatlon) presenetila s svojim videzom. Tega se je lotila zelo resno

Published

on

Lina, ki smo jo spoznali v šovu Kmetija, je svoje številne oboževalce presenetila s takšnimi fotografijami.

Lina Majcen, resničnostna zvezdnica, ki smo jo spoznali v šovu Kmetija, nato pa jo spremljali še v šovu Exatlon, kjer ji je zmaga za las ušla, je zelo velika ljubiteljica športa. To dokazuje tudi s fotografijami, s katerimi razveseljuje svoje spletne prijatelje.

Nedavno je objavila niz fotografij, s katerimi je pokazala, da je že nazaj v top formi in da je videti več kot odlično. Njena popolna postava dokazuje, da pridno trenira.

»Če imaš možnost ljubiti, ljubi najprej sebe,« je pripisala poleg in požela številne všečke. Njene fotografije boste našli tukaj.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals