Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Balaševićevi oboževalci v šoku, njegov grob so prestavili

Objavljeno

V redu

Oboževalci legende ne bodo nikoli pozabili,  tudi 40 dni po njegovi smrti nanj niso pozabili na Đorđa Balaševića, a so bili ob obisku groba, kjer so želeli prižgati sveče, šokirani.

Po stari navadi so oboževalci želeli obiskati grob slavnega kantavtorja 40 dni po njegovi smrti in mu tako še enkrat izkazati spoštovanje.

Toda, ko so prispeli na pokopališče v Novem Sadu, so zvesti oboževalci videli, da pokojnikovega groba ni več tam, kjer je bil pokopan 21. februarja. Zadnje prebivališče Đorđa Balaševića so namreč preselili kakšnih deset metrov stran in se zdaj nahaja v senci med borovci.  Nad grobnico je postavljen kamniti spomenik, oblikovan v srce, ob pokojnikovem imenu je križ, na enem delu kamna pa je zapisan Đoletov verz iz pesmi “Portret mojega življenja”: “Bez crne, bela ne bi vredela”.

 foto: PAUN PAUNOVIC/CROPIX

Zanimivosti

Rebeka Dremelj po lepotnem posegu sedaj videti naravnost fantastično. Vau, to pa je razlika

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkrila je, kakšen lepotni poseg si je privoščila.

Priljubljena slovenska pevka in uspešna podjetnica Rebeka Dremelj, je svojim spletnim sledilcem pokazala, da se je odpravila v estetski center Med-art, kjer so ji opravili lepotni poseg, ki se imenuje red carpet piling.

Dremljeva je bila po posegu izjemno zadovoljna,. »Ful lepo,« je priznala, nato pa se še malce pošalila: »Zdaj grem pa na red carpet na Oskarje!«

Kako je videti po lepotnem posegu, si lahko pogledate spodaj.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Vroče! Špela Grošelj je takole videt v kopalkah. Sezulo vas bo …

Objavljeno

V redu

Avtor

Objavila je zares zapeljivo fotografijo. Ostali boste brez besed.

Da je slovenska pevka in članica skupine Atomik Harmonik, Špela Grošelj, čez zimo pridno trenirala, smo vedeli. Nismo pa vedeli, da je tako noro dobro že videti. Objavila je fotografijo, na kateri je v čudovitih kopalkah in najbrž nam ni potrebno niti pisati, da je zažgala splet.

»So HOT today… I mean the weather.

Kopalke &
🇮🇹, se začutmo čez natanko 29 dni je pripisala poleg, pohvale pa dežujejo in dežujejo.

Vau, zares je vroča!

Fotografijo najdete tukaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Jan Plestenjak sedaj delil posnetke, ki jih še niste videli! Naježila se vam bo koža

Objavljeno

V redu

Avtor

Ko boste videli to, boste začutili velik utrip.

Priljubljeni slovenski pevec Jan Plestenjak je s svojim koncertom, ki ga je imel pred kratkim v Stožicah, ponovno navdušil in popolnoma prevzel množico svojih oboževalcev. Prepričani smo, da se bo o nepozabnem koncertu še dolgo govorilo, je pa tudi Plestenjak dodal na družbeno omrežje posnetek, ki je nastal v sklopu tega koncerta in ob katerem se vam bo zagotovo naježila koža.

»…končno spet skupaj! To je bil čaroben začetek…Pred nami je letos veliko koncertov-komaj čakam! J. je pripisal poleg. Posnetek si lahko pogledate spodaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals