Kontaktirajte nas

Zabava

KOLUMNA: Ukrepi so, a kakor za koga

Objavljeno

V redu

Policijska ura se že dolgo vleče, nikamor ne smemo, ukrepi takšni in drugačni, a očitno ni isto za vse, tako kaže zadnja izkušnja in to me nadvse jezi.  Mi smo nadvse odgovorni, moja družina se drži ukrepov, pazimo se, ne družimo se in smo jasno, da naveličani, a če želimo, da bo bolje, moramo vztrajati.

Sem zelo družabna oseba in res močno pogrešam druženja, glasbo, koncerte, večerjo s svojimi prijateljicami.  Vse to pogrešajo tudi mož in otroci, mislim, da otroci še najtežje prenašajo to, da se ne morejo dobiti s prijatelji in se zabavati.  A vendar, se ne družimo, že eno leto živimo brez vsega naštetega.  Trpimo, jasno, da trpimo, saj še na svoj vikend pri sosedih ne moremo. A se nam vendar zdi prav, da za skupno dobro, da bo situacija globalno boljša, še malo zdržimo.

Sosedje v bloku pa ne. Imajo žure ampak prej bolj majhne, zmerno glasne in ni bilo veliko oseb, zadnje čase je šlo pa čez vse meje. Popoldne začnejo, glasni so itak, muska do konca, pitje, vpitje in večje število ljudi. Pa malo noter pa ven pa na hodnik pa čikat na balkon in vse to na ves glas do 1h, 2h ponoči, skoraj do jutra. Parkrat smo potrpeli, nazadnje, ko je šlo čez vse meje je pa mož poklical policijo. Že tako so kršili red in mir, tudi, če ne bi bilo situacije kakršna je zdaj, tako so pa kršili skoraj vse česar se moramo držati. A očitno ukrepi oziroma pravila igre ne veljajo za vse. Na policiji so se na nek način posmehovali možu in da nič ne morejo, ja kaj pa naj, hja, saj ni več omejitve zbiranja in tako naprej. Mož jih je vprašal, kaj pa policijska ura? Ah, aja policijska ura. No, ja, pa saj nič ne moremo, kaj pa naj? Skratka, nič od nič. Še na hitro so ga odslovili.  Razočarana sem do konca! A tako torej, eni lahko, eni pa ne? Kdo se pa odloči potemtakem za koga veljajo ukrepi in za koga ne?   

Razočarana gospodinja

Ste se v izpovedi Razočarane gospodinje našle tudi ve, drage dame? Imate morda koristen nasvet? Spodbudno besedo? Karkoli, da se bo počutila bolje? Zapišite svoje razmišljanje v komentar na naši Facebook strani!

Odgovarja Urša Mravlje
Aromatica Slovenija

Diplomirana aromaterapevtka, strokovnjakinja holistične aromaterapije in izkušena ženska

Verjamem, da se večina drži ukrepov, tako kot vi. Vedno se pa najdejo tisti, ki delajo po svoje. Kljub temu, da naj bi isto veljalo za vse, očitno ni tako. Lahko gre samo za splet okoliščin, da je vaš mož naletel na nekoga, ki je že naveličan vsega, imel je še nočno in morda je bil to že xxx klic to noč in se na vse tako ali tako ne morejo odzvati, ker jih ni dovolj in je na koncu izpadlo tako kot je.  Upam, da je temu tako in da ne gre za stalno prakso, ker to res ne bi bilo dobro za nas in si tega tudi ne zaslužimo.   

Foto: Shutterstock

Zabava

Šok! Jure Novak sedaj razkril vse – tudi to je bil načrt produkcije

Objavljeno

V redu

Avtor

Ne, tega pa res nismo pričakovali …

Jure Novak danes na šov Ljubezen po domače gleda drugače kot je gledal pred vstopom vanj. Kot nam je pojasnil, še sam ni točno vedel, v kaj se podaja.

»Pred snemanjem tako ali tako ne veš, kako zadeve potekajo. Misliš, da si boš kandidatke izbral sam, ampak ti jih tako ali tako izbere produkcija in pri meni je bilo razočaranje že v štartu,« je iskreno priznal.

Povedal je tudi, da še enkrat v šov Ljubezen po domače ne bi vstopil. »Če pa bom kdaj v kakšnega drugega, bom pa še videl,« se poigrava z mislijo na nove izzive.

Jure si kandidatk ni izbral sam. (foto: POP TV)

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Tanja Žagar razkrila veselo novico! Vau, to pa je presenečenje

Objavljeno

V redu

Avtor

Verjemite, tudi vi boste veseli tega.

Priljubljena pevka Tanja Žagar, ki je mamica dveh otrok, sina Karla in hčere Marine, se ponovno vrača na male zaslone. Tokrat jo bomo lahko gledali kot četrto žirantko v priljubljenem glasbenem šovu Znan obraz ima svoj glas. To pa naj bi bil tudi njen prvi javni nastop po rojstvu hčere.

“Res je, to bo moj prvi televizijski nastop po rojstvu hčerke Marine in vem, da sem za to izbrala pravo oddajo, saj je polna vedrine in tiste navdihujoče, pozitivne energije, ki jo vsi še kako potrebujemo,« je za 24ur.com povedala Žagarjeva.

Se tudi vi veselite, da jo boste lahko gledali?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Danica (Poroka na prvi pogled) odkrito: »Tega prej nisem javno izpostavljala!«

Objavljeno

V redu

Avtor

Ste vedeli, da že mnogo let počne tudi to? Presenečeni boste.

Danica, ki smo jo spoznali v šovu Poroka na prvi pogled, ima zelo veliko srce. Sama namreč že 15 let, kadar le lahko, sodeluje pri dobrodelnih organizacijah.

“Sama že več kot 15 let pomagam v različnih dobrodelnih duštvih, kot tudi individualno zbiram za družine, otroke, invalide…

Tudi Društvu PSO, sem nekajkrat priskočila v pomoč.

Nikoli ne veš, kdaj boš sam rabil pomoč, zato kadar le lahko  se potrudim in pomagam,« je pojasnila, pred kratkim je namreč sprejela vabilo in se udeležila dobrodelne prireditve,  ki jo je organiziralo Društvo Pomagajmo slovenskim otrokom.

Prireditve pa se ni udeležila sama, spremljala sta jo tudi njena otroka.

»Svoja otroka že od malih nog učim, da je treba ljudem pomagati, učim ju solidarnosti in empatije je še pojasnila in dodala: »Sama se skozi leta nisem javno izpostavljala glede moje dobrodelnosti, vendar, če lahko izkoristim mojo trenutno prepoznavnost iz eksperimenta Poroka na prvi pogled in pri tem privabim še koga, ki bi lahko pomagal, potem bom izkoristika ta trenutek.”

Foto: Planet TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals