Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Delovna akcija: Zaradi te podrobnosti nekateri gledalci popolnoma zgroženi. Tako hude obtožbe so padale …

Objavljeno

V redu

Klub temu, da je to oddaja, ki pomaga ljudem v stiski, pa si nekateri dovolijo hudih in neprimernih obtožb.

V zadnjih dveh delih Delovne akcije se je ekipa z Ano Praznik na čelu zelo potrudila in uredila dom za mamico Polono in hčerko Lariso. A kot piše portal njena, je bil odziv gledalcev preko družbenih omrežij res zelo velik, a vmes so bili tudi zelo negativni in nepremišljeni komentarji.

»Larisa je pred kamere stopila z dolgimi umetnimi nohti. Ker Ana zagotovo ve, da takšne reči gledalce zmotijo, je že na samem začetku prijela dekle za roko in komentirala manikiro,« piše omenjeni portal, dodali pa so še, da je Larisa razložila za vse gledalce, da si je nohte uredila sama, saj je to njen hobi.

A kljub temu so se nekateri spotaknili ob lepo urejene nohte. Prav zaradi tega so se pri omenjenem portalu odločili, da še enkrat objavilo prispevek o Poloni in Larisi ter pojasnijo, da si najstnica, ki ima rada umetniške stvari, tako čudovite nohte naredi kar sama. Lepo, kajne?

Za konec pa dodajamo še komentar, ki smo ga našli na družbenem omrežju in ki nam je zelo všeč: »Delavna akcija je več kot potrebna. Bravo Ana in vsi ostali mrljivi delavci. Moj veliki poklon. Naj vam hudobija ljudi ne pride do živega.«

Larisa ima čudovite nohte.

Foto: Voyo

Zanimivosti

Ta znani Slovenec sporočil veselo novico! Postal bo očka

Objavljeno

V redu

Avtor

S partnerko sta objavila takšno čudovito fotografijo.

Znani slovenski televizijski voditelj in komik Rok Škrlep, ki ga poznamo kot voditelja oddaje Male sive celice, je sporočil veselo novico. S svojo partnerico Evo bosta postala starša.

Na svoj Instagram račun je dodal zelo lepo fotografijo, na kateri se vidi že precej velik nosečniški trebušček.

»Le še stran do novega poglavja je zapisal poleg, kdaj se bo veseli dogodek zgodil, pa ni povedal.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Lea Sirk končno pokazala svojega sinčka. Tako simpatična sta z njenim partnerjem

Objavljeno

V redu

Avtor

Pokazala je, kako uživa in kako prisrčno je videti, ko njen partner in sinček sladko spita.

Priljubljena slovenska pevka Lea Sirk se je svojim spletnim prijateljem oglasila preko Instagram zgodbe in pokazala, da so na oddihu.

»Evola. Zdaj pa nujen oddih, vsaj kakšen dan,« je zapisala v prvi zgodbi in pokazala lep prostorček pod borovci ob morju, kjer uživajo.

V drugi zgodbi pa je pokazala še, kako sladko spita njena fanta. »Hodžića počivata in filata baterije, jaz pa pišem tekst,« je razkrila.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Znana slovenska pevka pokazala novega, to se je zgodilo s prejšnjim! Ste to vedeli?

Objavljeno

V redu

Avtor

Zgodila se ji je neljuba stvar …

Priljubljena slovenska pevka Alya je med svoje številne spletne sledilce delila posnetek, s katerim je pokazala, da vrača svoj stari avto, dobila bo namreč novega. A, kot boste videli, je imela s svojim starim avtomobilom manjšo nezgodo, ki pa bo hitro rešena.

»Vrnila sem prejšnjega Tiguana, čeprav z malo poškodovanim platiščem, ampak ni problema fantje bodo to uredili 1,2,3 in naredili še servis.
Jaz pa že z novim, novim zmagam naproti,«
je pevka zapisala ob posnetku, v katerem pa je ponosno pokazala tudi svoj novi avto.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals