Kontaktirajte nas

Zabava

Ljubezen po domače: Milan razkril, da so se uresničile njegove črne slutnje

Objavljeno

V redu

Sedaj je vse razkril, povedal je svojo resnico. To vas bo zares zelo presenetilo, ne, tega ni pričakoval nihče …

Da je Milan, ki v dobro voljo, pa tudi v rahlo zadrego, spravlja Mijo Rovtar v šovu Ljubezen po domače, je že znano vsem. Da pa je tako zelo pogumen, pa vedo le redki. Najbrž tudi zato, ker se ne mara hvaliti, a vrli novinarki portala njena, je iz njega uspelo izbezati prav vsako podrobnost strašnega dogodka, ki se je zgodil že davno … na pikniku.

Milan je namreč razložil, kaj se je v resnici dogajalo, da je nekoga na pikniku prijel za roke. Saj veste, v zadnji oddaji mu je Mija očitala, da se prav z vsakim dekletom, ki gre mimo, poskuša držati za roke. Ampak tukaj zadaj tiči globoka zgodba o pogumu!

Takole je Milan vse skupaj pojasnil za omenjeni portal:

»To, kar je nekdo nonšalantno predstavil kot “držanje za roke”, skriva v sebi veliko bolj kompleksno zgodbo. Cel dan sem imel neke črne slutnje, ki so se na žalost ob koncu dneva izkazale za resnične. Tako smo morali v živo spremljati pesem skupine Atomik harmonik. Tistega dne, na pikniku, je vladalo obsedno stanje, ki je močno spominjalo na čase osamosvojitvene vojne. Celo slovenski Rambo je bil tam. Dekleta in možje so lupili čebule, zrak je prekrival gost dim, ki je nastajal ob gorenju polen, okoli ušes so nam brenčali komarji … vidljivost je bila močno okrnjena. In sredi vse te zmede, sem opazil osebo, ki je tavala med vročimi kotli in si z roko manila solzne, razdražene, oči …,« je razodel in kot je še dodal, se niti za trenutek ni obotavljal. Preskakoval je korenine in vejevje in se z zadnjimi napori prebil do osebe, za katero pa pravi, da še danes ne ve, je bila ženska ali moški. »Konec koncev to ni važno. Vsa življenja so pomembna! Zgrabil sem osebo in jo vodil do varnega zavetja. Ko se je dim polegel, smo opazili vso razdejanje, ki je nastalo,« je resno opisal situacijo. Seveda si takrat niti v sanjah ni predstavljal, da bo njegovo pogumno dejanje na koncu prikazano kot nekaj tako nizkotnega kot je ‘držanje za roke.’

Se je tudi vam malce zasmilil pogumni Milan?

Milan pravi, da ima Mija lepe roke.

Foto: Voyo

Zabava

Kaj se dogaja z znanim slovenskim parom, ki se je spoznal v resničnostnem šovu?

Objavljeno

V redu

Avtor

To smo izvedeli …

Zagotovo se tudi vi še spomnite simpatičnega para, ki se je spoznal in zaljubil v nekoč zelo gledanem šovu Ljubezen na seniku, Erike in Damijana? Kmalu po šovu sta svojim spletnim sledilcem sporočila, da se bosta poročila, postala pa sta tudi starša deklici Klari.

Kako pa se imata danes?

»Starša deklice Klare sta v minulih letih nadgradila srčno kmetovanje na ekološki kmetiji Dvornik, kjer na 29 hektarjih marljivo ustvarjata svoj raj na zemlji. Ukvarjata se tudi z dopolnilnimi dejavnostmi, na kmetiji denimo predelujejo sadje in zelenjavo, sami meljejo različne vrste moke, izdelujejo testenine, pečejo kruh in piškote.,« piše portal njena.

Zdi se, da je parček tudi danes še zelo srečen skupaj.

Erika in Damijan sta srečna skupaj. (foto: osebni arhiv)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Ne boste verjeli, kaj je sedaj storila Kate Balon! To vas bo zelo presenetilo

Objavljeno

V redu

Avtor

Ob pogledu na fotografijo boste dobili kurjo polt.

Kate Balon smo spoznali v šovu Ljubezen po domače, nato pa še v šovu Poroka na prvi pogled. Kot je dejala sama, jo je udeležba v šovih marsikaj naučila, še bolj vestno je pričela delati na sebi.

Kot poroča portal njena, si je zadala tudi izziv, s katerim se je soočila s strahom pred višino. Odpravila se je na atraktivno ferato v Mojstrani in jo tudi uspešno preplezala.

»Še zdaj se čudim, da sem premagala strah, sploh ne vem, kako mi je to uspelo. Iskreno še zdaj ne morem priti k sebi, tako sem pod adrenalinom. Zelo sem se tresla, na trenutke sem povsem zablokirala. Ampak potem sem kar naenkrat dobila pogum in nadaljevala pot,« je povedala za omenjeni portal.

Vsekakor čestitke za tak pogum!

Kate je premagala strah. (foto: osebni arhiv)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Tanja Postružnik Koren presenetila s takšnim razkritjem. Kaj se pripravlja?

Objavljeno

V redu

Avtor

Voditeljica šova Ljubezen po domače povedala to, kar mnogi niso pričakovali.

V šovu Ljubezen po domače, ki je zelo priljubljen med slovenskimi gledalci, smo bili navdušeni tudi nad voditeljico Tanjo Postružmik Koren. S svojo iskrenostjo je šov bogatila in akterje, ki so iskali ljubezen, tudi bodrila. Sedaj pa se pripravlja nekaj novega.

» … za jesen pripravljamo na Pop TV novo zgodbo, v kateri bom morda do zdaj ob vsem, kar sem počela na televiziji, najbolj uživala. Več vam povem septembra,« je razkrila za Svet24.

Na vprašanje, ali se je v vseh letih vodenja ljubezenske oddaje kaj posebnega naučila o ljubezni in ljudeh, pa je odgovorila: “Ogromno sem se naučila. Predvsem to, da so najbolj čisti ljudje tisti, ki so (ali pa smo) umazani od zemlje.”

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals