Kontaktirajte nas

Zabava

Poroka na prvi pogled: Je Hajdi tega zelo strah zaradi njene preteklosti?

Objavljeno

V redu

Razkrila je, česa si sedaj najbolj želi, namignila pa je tudi, kako vse skupaj poteka z Anžetom in njuno zvezo. To vas bo zanimalo!

V zadnji epizodi Poroke na prvi pogled so bili strokovnjaki mnenja, da Hajdi ni predelala neiskrenosti v svojem prejšnjem odnosu in sedaj ne zaupa Anžetu, ker jo je strah, da bi se ji to ponovilo.

O tem smo jo povprašali. Zanimalo nas je, česa jo je v zvezi najbolj strah in česa ne mara. Seveda pa tudi, če ima Anže lastnosti, ki jih išče pri svojem partnerju.

»Ne bi rekla, da imam kakršen koli strah, res pa je, da v zvezi ne prenesem laži, nespoštovanja. Če me nekaj zelo moti, želim, da me partner upošteva. Na primer, da se ne dopisuje z drugimi ženskami, da govori eno, dela pa nekaj popolnoma drugega. Želim si partnerja, s katerim si bom lahko ustvarila družino, ne iščem pa idealnega fanta, dobro vem, da nihče ni popoln,« se nasmehne in doda, da se dobro zaveda, da imamo vsi napake in da nas prav te delajo človeške.

»Želim si partnerja, ki bi imel podobne interese kot jaz in ki bi mi bil v oporo, jaz pa njemu. Če je to Anže? Hmmm, naj ostane še malce skrivnost, saj boste kmalu izvedeli,« je skrivnostno odgovorila.

Ne preostane nam drugega, kakor da spremljamo šov še naprej.

Hajdi točno ve, kaj želi od svojega partnerja.

Foto: Planet TV

Zabava

Šok: Ta slovenska resničnostna zvezdnica danes popolnoma drugačna

Objavljeno

V redu

Avtor

Takšno veliko spremembo je naredila. Bi jo prepoznali?

Mnogi spletni sledilci so bili zelo presenečeni, ko je Patricija Harl, ki smo jo spoznali v zadnji sezoni šova Ljubezen po domače, objavila zadnje fotografije. Kot je razvidno iz njih, je Patricija popolnoma spremenila svjo pričesko. Iz dolgih las, ki so bili obarvani v nežno roza odtenkih, je prešla na krajšo frizuro. Sedaj nosi paž in je svetlolaska. Mi menimo, da ji nova pričeska zares zelo pristoji.

„Moja partnerica v zločinu. Za vedno,“ je pripisala poleg treh fotografij, na katerih je s svojo prijateljico Sara, ki smo jo prav tako spoznali v omenjenem šovu. Skupaj sta si namreč omislili novo tetovažo.

V drugi objavi, ki jo je dodala, pa je pokazala, da nima strahu pred kačami.

View this post on Instagram

A post shared by Patricija Harl (@patricijaharl)

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Neverjetna preobrazba slovenske resničnostne zvezdnice! Vau, neprepoznavna je

Objavljeno

V redu

Avtor

To vas bo pustilo brez besed.

Simpatično Mariborčanko Lauro Beranič smo spoznali v šovu Sanjski moški, kjer se je potegovala za srčno naklonjenost Gregorja Čeglaja. Zvezdnica je takrat imela nekaj odvečnih kilogramov, ki pa so jo očitno motili. Sedaj je namreč popolnoma spremenjena.

Poročali smo že, da pridno trenira v fitnesu in da se prehranjuje bolj zdravo. Vse to pa je očitno obrodilo tudi sadove, saj je danes videti neverjetno.

»Saj res, da mi je kamera malo krivice naredila,  ampak, ko gledam stare slike pa vseeno, samo sebe ne vem, če bi prepoznala,« je zapisala v svoji Instagram zgodbi in pokazala, kako je bila videti februarja 2021 in kako je videti danes.

Vau!

Instagram zgodba

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kaj se dogaja z znanim slovenskim parom, ki se je spoznal v resničnostnem šovu?

Objavljeno

V redu

Avtor

To smo izvedeli …

Zagotovo se tudi vi še spomnite simpatičnega para, ki se je spoznal in zaljubil v nekoč zelo gledanem šovu Ljubezen na seniku, Erike in Damijana? Kmalu po šovu sta svojim spletnim sledilcem sporočila, da se bosta poročila, postala pa sta tudi starša deklici Klari.

Kako pa se imata danes?

»Starša deklice Klare sta v minulih letih nadgradila srčno kmetovanje na ekološki kmetiji Dvornik, kjer na 29 hektarjih marljivo ustvarjata svoj raj na zemlji. Ukvarjata se tudi z dopolnilnimi dejavnostmi, na kmetiji denimo predelujejo sadje in zelenjavo, sami meljejo različne vrste moke, izdelujejo testenine, pečejo kruh in piškote.,« piše portal njena.

Zdi se, da je parček tudi danes še zelo srečen skupaj.

Erika in Damijan sta srečna skupaj. (foto: osebni arhiv)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals