Domov Zabava Poroka na prvi pogled: Je Hajdi tega zelo strah zaradi njene preteklosti?

Poroka na prvi pogled: Je Hajdi tega zelo strah zaradi njene preteklosti?

Razkrila je, česa si sedaj najbolj želi, namignila pa je tudi, kako vse skupaj poteka z Anžetom in njuno zvezo. To vas bo zanimalo!

V zadnji epizodi Poroke na prvi pogled so bili strokovnjaki mnenja, da Hajdi ni predelala neiskrenosti v svojem prejšnjem odnosu in sedaj ne zaupa Anžetu, ker jo je strah, da bi se ji to ponovilo.

O tem smo jo povprašali. Zanimalo nas je, česa jo je v zvezi najbolj strah in česa ne mara. Seveda pa tudi, če ima Anže lastnosti, ki jih išče pri svojem partnerju.

»Ne bi rekla, da imam kakršen koli strah, res pa je, da v zvezi ne prenesem laži, nespoštovanja. Če me nekaj zelo moti, želim, da me partner upošteva. Na primer, da se ne dopisuje z drugimi ženskami, da govori eno, dela pa nekaj popolnoma drugega. Želim si partnerja, s katerim si bom lahko ustvarila družino, ne iščem pa idealnega fanta, dobro vem, da nihče ni popoln,« se nasmehne in doda, da se dobro zaveda, da imamo vsi napake in da nas prav te delajo človeške.

»Želim si partnerja, ki bi imel podobne interese kot jaz in ki bi mi bil v oporo, jaz pa njemu. Če je to Anže? Hmmm, naj ostane še malce skrivnost, saj boste kmalu izvedeli,« je skrivnostno odgovorila.

Ne preostane nam drugega, kakor da spremljamo šov še naprej.

Hajdi točno ve, kaj želi od svojega partnerja.

Foto: Planet TV