Domov Zabava Poroka na prvi pogled: Kaj v resnici razkrivajo Ninine tetovaže? Kaj pomenita...

Poroka na prvi pogled: Kaj v resnici razkrivajo Ninine tetovaže? Kaj pomenita dve ženski?

Sedaj je povedala resnico …

Kot smo lahko videli v enem izmed prejšnjih epizod šova Poroka na prvi pogled, je Domen dvignil Nini nogo in pogledal tetovaži, ki jo ima na spodnjem delu noge. Tetovaži se nanašata na želje, ki bi jih lahko imela Nina v spolnosti, ki pa Domnu predstavljajo določeno oviro. Domen je za žurnal namreč dejal, da je ti dve tetovaži opazil že prej, a da ni vedel, da imata tako globok pomen in da je Nina tako odprta, kar se tiče spolnosti.

Nas pa je zanimalo, zakaj Nina nosi ti dve tetovaži, kakšen pomen imata zanjo.

»Na levi meči imam dve manjši tetovaži, ki sva ju delala z Nejcem Koširjem na dvehzaporednih tattoo konvencijah v Ljubljani v sklopu tekmovanja »best small tattoo«.

Na sploh imam rada tetovaže, in ko je Nejc iskal model za tekmovanje v omenjeni kategoriji sva se začela pogovarjati kaj bi dala, da bi pritegnilo poglede obiskovalcev in žirije, tako sva se odločila za bejbo z gagom… Zgodba tetovaž dveh bejb višje je zelo podobna, le da je nastala leto kasneje. Motiva sta mi zelo všeč, nimata pa spet nekega globljega pomena kot npr. tetovaža mojih psičk…,” nam je Nina pojasnila.

NIna ima dve tetovaži na levi meči.

Foto: Planet TV