Connect with us

Zabava

Delovna akcija na pomoč materi samohranilki, ki ima sina s posebnimi potrebami. Tudi vi boste zajokali …

Published

on

V nocojšnji oddaji Delovne akcije bomo spoznali mamo samohranilko, ki ji življenje res ni prizanašalo.

Tudi nocojšnja Delovna akcija vas bo zadela naravnost v srce, spoznali boste mamo Suzano, ki je ostala sama s sinom Tomasom, ki ima zmerno duševno motnjo.

Že v otroštvu je bila Suzana pogosto žrtev nasilja. »Tepli so me tudi,« bo razkrila Suzana in pojasnila, da je bilo v družini veliko alkohola, starševske ljubezni ni bila deležna.

Tudi kasneje se je soočila z nasiljem. Njen bivši partner, s katerim ima sina Tomasa, jo je pretepal. A ko je izvedel, da ima sin duševno motnjo, ju je zapustil. Priznala bo, da je bilo grozno, ko sta ostala sama. Težko je bilo vzgajati otroka s posebnimi potrebami.

»Ko me je ati zapustil, sem bil žalosten, jezen in užaljen,« bo povedal še Tomas, ki je v otroštvu doživljal marsikaj. ostali otroci so se iz njega norčevali …

V njuno življenje bo posijalo sonce, ko bosta na pragu majhne hiške, ki jo je Suzana kupila s pomočjo kredita, zagledala Ano. S svojimi mojstri jima bo pomagala, da se bosta iz najemniškega stanovanja v hiško tudi preselila …

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Zabava

Se spomnite Karin iz šova Kmetija? Samo poglejte jo danes!

Published

on

Zagotovo se tudi vi še dobro spomnite simpatične tekmovalke šova Kmetija. Tako je videti danes …

Karin Lipovnik, ki smo jo v šovu Kmetija gledali dve sezoni, se je po dolgem času oglasila preko družbenih omrežij. To je storila v svojem hudomušnem stilu.

»Ena da vas spomnem da je smeh pol zdravja je zapisala poleg fotografije, iz katere mežika.

Seveda je takoj požela številne všečke.

Karin je po prihodu iz zadnje sezone šova Kmetija presenetila svoje številne oboževalce, pokazala je svojega srčnega izbranca in razkrila, da sta zelo srečna skupaj …

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

Zabava

Šok: Andrej Škufca še pred pričetkom Talentov storil to: Ostali boste brez besed

Published

on

Ko boste videli ta posnetek, boste tudi vi popolnoma presenečeni …

Avdicije za novo sezono šova Slovenija ima talent so že v polnem teku, žiranti imajo polne roke dela.

Letos pa je na žirantski stolček prvič sedel tudi plesalec Andrej Škufca, ki je zamenjal dolgoletnega žiranta Branka Čakarmiša.

In če so nekateri dvomili, da odslej zardi menjave ne bo več tako zanimivo, so se krepko ušteli. Škufca je namreč že na avdiciji dokazal, da bo njegova prisotnost zelo popestrila celotno dogajanje.

Poglejte si posnetek spodaj, tudi vi boste navdušeni!

Foto: POP TV

Continue Reading

Zabava

Vesela novica za vse ljubitelje resničnostnih šovov: Vrača se najbolj priljubljeni šov

Published

on

Ljubitelji šovov se boste zagotovo zelo razveselili. Vrača se Kmetija.

Čeprav smo tik pred vstopom v poletje, ki je čas, ko resničnostni šovi niso na sporedu, pa je televizijska voditeljica Natalija Bratkovič, ki že nekaj let vodi šov Kmetija, sporočila zelo veselo novico: odprte so prijave za novo sezono.

»Odprte so prijave za novo sezono Kmetija. Pohiti, ne zamudi. Če rabiš nekaj novega v svojem življenju, je to idealna priložnost zate,« je sporočila v kratkem posnetku.

Kot je še razkrito, pa bo naslednja sezona Kmetije že 10. zapovrstjo, tudi zato ustvarjalci šova obljubljajo temu primerno vzdušje.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals