Beyonce navdušuje Britney Spears

<div id="midasWidget__r92"></div>

Pevka uspešnice ‘Toxic’ je svoje sledilce na Instagramu znova prosila, naj ne bodo več »zlobni«, ker je na socialna omrežja objavila več podobnih fotografij, ker naj bi samo želela pokazati, koliko se je izboljšala njena samozavest.

Britney pravi, da ji je ogromno pomagala pesem ‘Flawless’.

“Če mi ne verjamete, poglejte, kaj nam Bog vsak dan želi povedati, da naredimo zase … skrb zase in poznavanje naše vrednosti kot posameznika !!!!!!! Naučiti ljubiti samega sebe je včasih najtežje … in veste, kako to pokazati ???? Če želim trikrat objaviti sliko z isto obleko … bom to tudi storila in označila @Beyonce, ker sem ‘Flawless’!!!! Ampak resno … zadržujte svoje zlobne komentarje.”

Njeno objavo je spremljal citat Osha o samo-sprejemanju. “Sprejmi se takšnega, kot si. Ti, si dober takšen kot si. “

38-letna zvezda, ki ima sinova Seana (14) in Jayden (13) z bivšim možem Kevinom Federlineom, je prejšnji mesec priznala, da so jo “poškodovali” ljudje, ki so kritizirali njeno odločitev, saj se je sama fotografirala večkrat v belih kopalkah in to tudi z oboževalci delila.

Britney je med pandemijo koronavirusa ljudi prosila, da so prijaznejši. Nadaljevala je: “Težki časi, ki jih preživljamo, bi nas morali resnično naučiti biti prijazni drug do drugega … !!!!!! Ljubim vas vse …. ostanite na varnem …. in bodite prijetni in prijazni !!!!! “

Foto: Chris Pizzello/Invision

<div id="midasWidget__r92"></div>

Written By

Bum Novice