Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Takšne težke spomine ime Zvezdana Mlakar

Objavljeno

V redu

Preberite, kaj vse je doživela.

Priljubljena slovenska igralka Zvezdana Mlakar je na družbeno omrežje dodala fotografijo, na kateri je rosno mlada. Iz fotografije gleda zelo lepa mladenka, a zapis, ki ga je igralka pripisala, je kar nekoliko šokanten. Doživela je marsikaj in to je zaupala tudi svojim prijateljem in oboževalcem.

»Piše se leto 1999, nastop, kje že?
Ne vem točno, se pa še vedno spominjam kako sem se takrat počutila. Vem, da sem komaj zadrzevala solze. Bilo mi je za umret hudo. Vedno,kadar sem žalostna postanem vsa “ srnasta” ( to pride od srne, ko začnem gledat izgubljeno in sem na meji žrtve ).
Danes ne gledam več tako, ker vem, da je žalost samo del življenja.
Lahko pa se do potankosti dotaknem vseh obcutkov na tistem odru in me še danes zaboli v drobovju.
Hvala, minilo je, živa sem!
In tistih ljudi, ki so me takrat tako stisnili ob zid, tudi ni vec v mojem življenju!
V bistvu nisem borka, samo sprejeti znam v pravem trenutku!
Pa še to ne vedno ,«
je zapisala poleg fotografije, ki jo lahko vidite spodaj.

Tudi takšno je življenje, so lepe in manj lepe stvari, vse pa nas krepijo. Najbrž je bilo tudi pri Zvezdani podobno in je tudi zato danes trdna, odločna, samozavestna in brez dlake na jeziku. Vsekakor se zna postaviti zase in prav je tako.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Ta znani obraz prihaja na RTV Slovenija! To pa je presenečenje

Objavljeno

V redu

Avtor

Njeni oboževalci se že veselijo.

Kot je preko družbenih omrežij razkrila sama, se Danica Lovenjak ponovno vrača kot vremenarka. Napovedovala bo vreme in nas razveseljevala s sončnimi napovedni v oddaji Dobro jutro.

»Kar rad počneš in delaš s srcem, se rado vrne v življenje … Vreme je pomembna stalnica vsakdana in s kratkim premorom ostaja stalnica mojega dela. S sončno napovedjo vas bom pozdravila za Dobro jutro na RTV Slovenija.,« je zapisala na svoj Instagram račun in seveda takoj prejela številne čestitke.

Tudi mi smo veseli, da jo bomo zoper lahko gledali.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Špela Grošelj razkrila vsem – že razmišlja o nakupu vozička!

Objavljeno

V redu

Avtor

To je razkrila sedaj. Presenečeni?

Priljubljena pevka Špela Grošelj ne bo imela le enega, imela bo dva! To je razkrila sedaj v Instagram zgodbi, za vse tiste, ki so se spraševali, ali bo potem, ko je izvedela, da psiček Jack ostaja pri njej za vedno, še razmišljala o nakupu novega psička. Potrdila je, a se je malo zakompliciralo, saj ima njen mladiček infekcijo in dokler bo na antibiotikih, bo počakala s posvojitvijo.

Se pa trenutno naša zvezdnica ukvarja z vprašanje, kupiti voziček ali ne.

»Resno se spogledujem z idejo, da bi vzela tale voziček, ma ne, nisem šla v maloro, samo poglejte, če pač nikamor ne smeš s psom noter in ga moraš imeti v torbi. Zdaj, dva psa, dve torbi, … meni se zdi, da je to ful bolj praktično,« je razmišljala v svoji Instagram zgodbi in za mnenje prosila tudi svoje spletne prijatelje.

Kaj bi ji svetovali vi?

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Rihanna je postala mamica

Objavljeno

V redu

Avtor

Znane so prve podrobnosti poroda in spol otroka.

Svetovno znana zvezdnica Rihanna in njen srčni izbranec A$AP Rocky, sta že pred dnevi postala starša. Pevka naj bi rodila doma v Los Angelesu že 13. maja, prooča portal TMZ. po njihovem poročanju pa naj bi na svet prijokal deček.

Kaj več pa zaenkrat še ni znanega.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals