Kontaktirajte nas

Zanimivosti

William in Kate, deset let zakona je mimo, fotografije povedo vse

Objavljeno

V redu

Princ William in Kate Middleton praznujeta deseto obletnico poroke, minilo pa je že skoraj dve desetletji, odkar sta se spoznala na prestižni univerzi St. Andrews na Škotskem, vendar ne po naključju.

Zgodovinar Robert Lacey v svoji knjigi “Battle of Brothers: William and Harry – The Inside Story of a Family in Tumult” trdi, da je Kate premišljeno nameravala pristopiti k Williamu in postati njegova žena pri 19 letih. Čeprav se je sprva odločila, da se bo z dvema najboljšima prijateljicama vpisala na univerzo v Edinburghu, a se je, ko je izvedela, na katero fakulteto se je William vpisal, nenadoma premislila. Leto je pavzirala in se leta 2001 vpisala na umetnostno zgodovino na Univerzi v St. Andrews. Oba sta živela v St. Louis Hall. Salvator med prvim letom študija, bila sta prijatelja, dokler leto kasneje William ni videl Kate, ki je na modni reviji hodila po pisti v spodnjem perilu. Takrat se je zaljubil vanjo.

Princ William ni hotel hiteti v zakon, sploh ne pred tridesetimi leti, zabaval se je z dekleti in razuzdanimi prijatelji, medtem, ko je Kate potrpežljivo in modro čakala. V prid temu govori tudi dejstvo, da sta se, čeprav sta uradno postala par leta 2006, razšla naslednje leto, ko so govorice o poroki postale vse glasnejše. William je to doživel kot neke vrste pritisk in preprosto pobegnil. Odločil se je, da bo zvezo s Kate končal kar po telefonu.

foto: DANIEL LEAL-OLIVAS AFP

A to tudi Kate Middleton ni zamajalo. Čakala je, čakala in dočakala. William je kmalu pokril ušesa in se vrnil, leta 2010 pa se je par zaročil. Potem jima nič več ni moglo stati na poti. Poročila sta se 29. aprila 2011 v Westminsterski palači. Nevesta je zablestela v pravljični poročni obleki s podpisom Alexandra McQueena, ki je bila leta kasneje navdih številnim oblikovalcem in bodočim nevestam. Ocenjuje se, da je razkošna poročna obleka, ki jo je nosila vojvodinja, stala približno 250.000 funtov. Njuno poroko si je ogledalo na milijone oboževalcev po vsem svetu.

Julija 2013 se jim je rodil prvi otrok, princ George, maja 2015 princesa Charlotte in aprila 2018 princ Louis. Vsi trije so se rodili v bolnišnici bolnišnice St. Mary, kjer sta se rodila njun oče William in stric Harry.

Po desetih letih zakona fotografije povedo vse, te dni so par fotografirali na golfu, nasmejana sta od do.

 foto: ANDY COMMINS/WPA POOL/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Zanimivosti

Najstarejši igralec z oskarjem za vlogo očeta je v resnici slab oče

Objavljeno

V redu

Avtor

Najslavnejši Valižan in najstarejši oskarjevec se na začetku kariere ni ločil od steklenice, s hčerko edinko se je že zdavnaj razšel, srečo pa je našel v ljubezni s svojo 27-let mlajšo ženo, zaradi katere je začel slikati in prodajati svoja dela.

Ko je Anthony Hopkins pred dnevi drugič v karieri dobil oskarja za najboljšega igralca in postal najstarejši dobitnik te nagrade v zgodovini, je to kot se za njegova leta spodobi, to prespal in se srečen zahvalil šele zjutraj. Oglasil se je po podelitvi nagrad v Los Angelesu iz rodnega Walesa, kamor se je s precej mlajšo ženo odpravil na daljši dopust.

Igralec, ki je v svoji več kot 60-letni karieri posnel številne filme, je dobili prvega oskarja kot Hannibal Lecter, morda najstrašnejši zlobnež v zgodovini filma, medtem, ko je letošnji kipec dobil za vlogo ostarelega očeta, ki se v filmu “The father” bori z izgubo spomina. V resničnem življenju Hopkins nima težav s spominom, saj ga nenehno uri, igra klavir, vadi besedila in podobno. Uspešen igralec, ki ga obožuje svet, je v resnici manj uspešen v očetovski vlogi.

Hči Abigail (foto: profimedia)

Abigail Hopkins, ki sebe opisuje kot pevko, igralko in režiserko, se je rodila leta 1968, ko je Hopkinsova zakonska zveza z njeno materjo že propadla. Igralec je večino časa preživel na snemanjih ali s steklenico tekile, na koncu pa je z novo ženo dobesedno pobegnil v Ameriko, nekdanjo ženo in hčer pa pustil v Londonu.

Videla sem ga morda enkrat na leto, če že toliko,” se je kasneje pritožila Abigail, ki je zrasla v nesrečno, neurejeno mladenko. Ko je očetova slava rasla, se je Abigail uničevala z amfetamini in alkoholom ter razmišljala o samomoru. Abigail in Hopkins sta se uspela zbližati, ko je igralec dobil oskarja za vlogo Hannibala Lecterja, skupaj sta se celo začela pojavljati na premierah, oče pa ji je pomagal, da je dobila manjše filmske vloge in si kupila stanovanje.

Toda Abigail mu ni mogla odpustiti, ker jo je kot otroka zanemarjal, ni mogla živeti v njegovi senci, tako da se je odnos spet ohladil. Ko so ga leta 2018 vprašali, ali ima vnuke, je moral Hopkins priznati, da nima pojma.
“Ljudje se razhajajo. Gredo svojo pot. Ni nujno, da imate radi svojo družino. Otroci niso nujno všeč staršem. Ni se treba ljubiti,” je komentiral Hopkins. Ko so ga obtožili, da zveni hladno, je odgovoril: “No, ja. Življenje je hladno.”

Anthony Hopkins s svojo 27-let mlajšo ženo. (foto: Profimedia)

Foto: Profimedia

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Nika Zorjan pokazala posnetek s sestro

Objavljeno

V redu

Avtor

Obe sta pravi lepotici!

Priljubljena mlada pevka Nika Zorjan ima pet let mlajšo sestro Evo, s katero pa sta več kot očitno zelo povezani. Sestri se večkrat skupaj tudi fotografirata, Nika večkrat omeni, da jo ima zelo rada. Jo pa mlajša sestra tudi večkrat spremlja na njenih koncertih kot spremljevalna vokalistka.

Tokrat je na svoj Instagram račun dodala posnetek, na katerem je skupaj s svojo sestro, ta pa ji pritisne poljubčke na lice. Poglejte si, kakšni lepotiti sta Zorjanovi dami!

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Jani Jugovic pokazal, kako neguje ljubezen

Objavljeno

V redu

Avtor

Znana slovenska spletna vplivneža sta pokazala, kako sta preživela prejšnji konec tedna.

Čeprav sta Jani in Teja Jugovic starša dveh majhnih otrok, Sie in Inaja, Jani pa ima še enega sina iz prejšnje zveze, znata čas izkoristiti tudi zase. In prav to sta storila prejšnji konec tedna. Odpravila sta se na Bled, otroka pa pustila pri starih starših. In kot je zapisal Jani, je potrebno negovati tudi ljubezen.

Bolj se z njim ne bi mogli strinjati. Čeprav so za starše otroci najbolj pomembni na vsem svetu, je včasih potrebno znati še vedno uživati tudi v dvoje.

»Ta vikend sva bila zopet samo midva
Inaj in Sia sta šla na počitnice k starim staršem, midva pa na #bled 
Res sva uživala v @vilaspecialbled jedla dbest  s kranjsko v @spica_restaurant , se s @carodej_toni peljala na poučno pot okrog jezera in zaključila z vrhunsko večerjo v @oldcellarbled 
Paše vsake tolk bit sam s @coolmamacitaa in negovati najino ljubezen ,
« je zapisal Jani in dodal čudovite fotografije, ki so nastale na njunem potovanju v dvoje.

View this post on Instagram

A post shared by Jani Jugovic (@coolfotr)

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

HIT TEDNA PO IZBORU NAŠIH BRALCEV

HIT TEDNA po izboru naših bralcev je Stella s svojo skladbo Ta neki neki.

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO