Connect with us

Zabava

Drama: Meri razkrila ozadje Mašinih spletk. Tudi vi boste zelo šokirani …

Objavljeno

on

Ko boste prebrali, kakšne spletke je načrtovala Maša, boste ostali popolnoma brez besed.

V novi oddaji Poroka na prvi pogled bo Meri razkrila, da se med njo in Mašo dogaja prava drama. Potem ko so se pari vrnili iz večernih karaok in sta Meri ter Matevž dobila obiske, se je na njunih vratih nepričakovano pojavila Maša. Ta je želela z Meri govoriti o določenih stvareh, a pogovor med njima je hitro eskaliral.

Meri, ki sprva pred kamero ni želela govoriti, kaj je bilo v ozadju, je pred kamero pojasnila, da se z Mašo ni dalo pogovarjati, zato jo je postavila pred vrata. Kasneje pa je pred kamero dejala, da se z Mašo po vsem, kar se je dogajalo, želi pogovoriti.

»Sploh po tem, ko je včeraj naredila celo galamo in štalo in upam, da se je malo umirila,« je dejala Meri, ki se je odločila, da se na zadnji večerji o vsem z Mašo pogovori in razčisti z njo. Dejala je: »Upam, da nam uspe razrešiti kolikor toliko!«

Kaj se je v resnici dogajalo?

Mnoge gledalce pa zanima, kaj se je v resnici dogajalo, da sta se Maša in Meri skregali.

Kolikor je znano, je Maša želela naprtiti Matevžu, da je njo in Meri varal z Anjo (Sanjski moški), kar pa ni bilo res. Ostaja pa odprti vprašanje, zakaj je Maša želela ustvariti takšno nepotrebno dramo.

Vse pa bo že zelo kmalu prišlo na dan in če ste mislili, da ste videli že vse, boste nad tem, kar je načrtovala Maša popolnoma šokirani.

Foto: Planet TV

Zabava

Kmetija: Tekmovalec Kristijan utrpel hudo nesrečo. Kaj se dogaja z njim?

Objavljeno

on

Avtor:

Nekdanji tekmovalec letošnjega šova Kmetija je bil udeležen v hudi nesreči.

Nekdanji tekmovalec letošnjega šova Kmetija, Kristijan Kozole, je po poročanju portala njena.si, pred leti utrpel hudo delovno nesrečo.

»Da ima za seboj delovno nesrečo, ki bi lahko bila zanj usodna, je nedavno na družbenem omrežju razkril njegov prijatelj. »Kristjan lani skoraj izgubil življenje v delovnem stroju, letos je slavil dva rojstna dneva,« je zapisal piše omenjeni portal.

»Za rokometaša so kot kaže ti spomini preveč boleči, saj o tem ne želi govoriti,« pojasnjuje omenjeni portal.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

Zabava

Prepoznate malčka s fotografije? Zaradi tega, kar počne, ga danes obožuje cela Slovenija

Objavljeno

on

Avtor:

Ste prepoznali malčka, ki se smeji s fotografije? Verjemite, zelo dobro ga poznate in radi gledate.

Če ste ugibali, da je na fotografiji, ki je nastala pred mnogimi leti, danes zelo priljubljeni voditelj komik in žirant šova Slovenija ima talent, Lado Bizovičar, se niste zmotili.

Fotografijo so na družbeno omrežje že pred časom objavili ustvarjalci šova Slovenija ima talent, poleg pa so pripisali: »Kdo ugane, kdo je otrok na fotki?«

Mnogi gledalci so hitro ugotovili, da gre za priljubljenega Lada Bizovičarja.

Foto: Facebook

Continue Reading

Zabava

Izpadli v slovenskih Talentih, sedaj pa prejeli takšno veliko nagrado

Objavljeno

on

Avtor:

Izpadli so v letošnjem šovu Slovenija ima talent, sedaj pa prejeli še boljše priznanje …

Primorski skupini Pantaloons je uvrstitev v finale šova Slovenija ima talent ušlo za las. Pristali so na nehvaležnem tretjem mestu in niso šli naprej.

A kljub temu so dejali, da niso razočarani. “Glede na razplet, nam vse skupaj sploh ni pustilo grenkega priokusa,« so dejal za 24ur.com in dodali: »Dobili smo tudi podlago, da gremo s polno paro naprej.”

Sedaj pa se jim je nasmehnila sreča. Žirant šova Slovenija ima talent, Lado Bizovičar jih je namreč povabil, da se mu pridružijo v Stožicah konec januarja.

»Pantaloonsi bodo nastopali po odrih, večjih od Stožic. Počaščen sem, da jih lahko povabim na “koštanje” velikanskosti!  je zapisal Bizovičar na Instagramu in dodal posnetek, s katerim je pokazal, kako je skupino Pantaloons povabil v Stožice in kako so se odzvali.

Posnetek si poglejte spodaj.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

 

 

POGLEJTE SI NOVO PESEM SLOVENSKEGA GLASBENIKA

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals