Connect with us

Življenjski Stil

9 znakov, ki dokazujejo, da je vaš partner noro zaljubljen v vas

Objavljeno

on

<div id="midasWidget__r92"></div>

Ljubezen je globoka naklonjenost, ki si jo delita oba partnerja. Možno pa je tudi, da en partner ljubi drugega bolj. Ko je vaš partner resnično zaljubljen v vas, si ne more pomagati, da vam tega ne pokaže na vse možne načine. Njegova mimika telesa in izraženi občutki, bodo determinirali, kako resnično čuti do vas. Ko moški čuti neskončno srečo vsakič, ko vas vidi, s tem pokaže, da je njegova ljubezen do vas na višji ravni.

Vselej je možno, da ste še vedno v dvomih ali je njegova ljubezen do vas resnična. Zato je tukaj za vas 9 presenetljivih znakov, ki dokazujejo, da je vaš partner noro zaljubljen v vas.

Vedno si vzame čas za vas

Za vašega moškega je nekaj popolnoma naravnega, da priskrbi za preživetje, vendar še vedno zagotovi, da preživita skupaj dovolj kvalitetnega časa. Če to velja, potem veste, da ste zanj nekaj posebnega. Moški vas postavi na prvo mesto le, če goji čustva za vas. Vzel si bo čas posebej zato, da vas bo osrečil in poklical vsakič, ko ga bo zanimalo kako se počutite in kako ste preživele dan. Če ste našle takšnega moškega, ga prosim obdržite, kajti so redki.

Spoštuje vas in vaše odločitve

Ko so vaše odločitve in mnenja upoštevana, potem nimate nobenih težav. Obstajajo moški, ki se menijo le za svoja mnenja in poglede, brez da bi sploh pomislili kako se počuti njihov partner. Moški, ki te ponižuje pred svojo družino in prijatelji, ni dober partner zate, saj te lahko na koncu njegove mnenje hitro vrže iz tira ali celo začneš dvomiti v svoje lastne odločitve.. Moškemu, ki te resnično ljubi, bo mar za tvojo srečo.

Ko vam da darilo s polnim srcem

Dajanje je znak ljubezni. Obožujem obarjanje svoje partnerice, saj se ob tem počuti posebno in ljubljeno. Vaša zveza mora biti odeta v duh obdarovanja. Ko vas vaš partner z veseljem preseneti z darili, potem veš, da si zanj posebna. Je znak ljubezni.

Kar naprej vas občuduje

Če si vaš partner ne more pomagati, da vas ne bi gledal in opazoval vsakič, ko ste ob njem, potem ceni vašo lepoto. Tvoj partner naj bi te vedno laskal in dajal komplimente. Nekaj posebnega je, ko vidiš svojega partnerja kako občuduje vašo lepoto.

Z vami deli svoje sanje in svoje plane

Ko se vaš partner počuti varno ob sprejemanju življenjskih odločitev ob vas, to pomeni, da je vas pripravljen imeti v svojem življenju za vedno. Niso vsi pripravljeni deliti svoje plane s svojimi soprogi oz. partnerji, srečo imate, da ste lahko del njegovega življenja.

Pomaga vam odkriti vaše skrite talente

Moški, ki si želi le najboljše za vas, vas resnično ljubi. Je dober človeka in si vas želi videti rasti skupaj s svojimi sposobnostmi. Če podpira vaše znanje in ambicije, se ga prijazno oklenite, saj mu je pri srcu videti vaš uspeh.

Potrudi se, da bo razmerje uspešno delovalo

Moški, ki vidi prihodnost z vami, bo uspešno delovanje vašega razmerja njegova prioriteta. Če vas ne ljubi, ne bo izgubljal svojega časa ali denarja za vas. Ljubi vas in ne bi naredil ničesar, kar bi vas prizadelo in se je pripravljen za vas tudi boriti.

Očitno vas ljubi

Moški, ki vas ljubi, ne more skriti svoja čustva. Jasno je videti, da mu je mar za vas in za vse v zvezi z vami. Ko moški resnično ljubi svoje dekle, je to očitno skozi njegova dejanja. Ne gre se več le samo za surovi seks, vendar intimnost.

Vedno vam zaupa

Zaupanje je pomembno v vsakem razmerju. Če vam zaupa z vsem svojim srcem, je to znak resnične ljubezni in zaupanja v vas. Prosim, ne strite mu srca, saj bo to vplivalo nanj v vseh aspektih njegovega življenja.

Najboljši občutek je vedeti, da je ljubezen do vašega partnerja vzajemna. Če vas partner pokaže teh 9 znakov, potem veste, da so njegovi občutki do vas izjemni. Prijazno mu vračajte vašo ljubezen.

<div id="midasWidget__r92"></div>

Življenjski Stil

Vesela novica: Na tisoče Slovencev bo prejelo 500 evrov!

Objavljeno

on

Avtor:

<div id="midasWidget__r92"></div>

Preverite, najbrž ste med njimi tudi vi.

Če spadate med tiste srečneže, ki so ali pa še bodo med 1. januarjem 2020 in 15. 6. 2022, postali starši, se boste razveselili enkratnega solidarnostnega dodatka za novorojence v višini 500 evrov.

Enkratni solidarnostni dodatek za novorojence v višini 500 evrov prejme starš oziroma posvojitelj za otroka, ki ima stalno prebivališče v Sloveniji in je rojen od 1. januarja 2020 do 15. 6. 2022. Izplačila centri za socialno delo izvajajo po uradni dolžnosti v treh mesecih po rojstvu, kar pomeni, da posebne vloge ni potrebno vlagati.

Enkratni solidarnostni dodatek za novorojence se ne šteje v dohodek pri uveljavljanju pravic po predpisih, ki urejajo pravice iz javnih sredstev, razen pri izredni denarni socialni pomoči.

Zakon o interventnih ukrepih za omilitev posledic drugega vala epidemije COVID-19 (PKP7), ki je začel veljati 31. 12. 2020, prinaša nabor enkratnih solidarnostih dodatkov, ki sodijo v pristojnost ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti (MDDSZ). Med njimi tudi enkratni solidarnostni dodatek za novorojence, obvešča Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.

Foto: Shutterstock

<div id="midasWidget__r92"></div>

Continue Reading

Življenjski Stil

To se nabira na naših brisačah, če jih ne menjamo redno

Objavljeno

on

Avtor:

<div id="midasWidget__r92"></div>

Razumljivo je, da domnevate, da je vaša brisača čista, ker jo po tuširanju uporabite in posušite. Saj ste jo uporabili sveže umiti. Toda dermatologi se s tem ne bi strinjali.

Brisače uporabljamo večkrat na dan in gotovo ste se spraševali, kako pogosto jih morate zamenjati, pa tudi, ali je higienično, če jih uporabljate iz dneva v dan. Razumljivo je domnevati, da je brisača čista, ker jo po tuširanju uporabite.

Toda naša koža nikoli ni popolnoma brez mikroorganizmov in tako lahko končajo na brisačah. Mikrobiologi in dermatologi so odkrili, kako pogosto moramo menjati brisače.

Vsakdo ima na površini kože bakterije, viruse in glive, kar se morda sliši nekoliko zaskrbljujoče, vendar je povsem normalno. Pravzaprav ti mikroorganizmi tvorijo mikrobiom vaše kože, ki vas ščiti pred patogeni, zato se morate dejansko počutiti varne, ker jih imate.

Vsakič, ko se posušite z brisačo, prenesete te mikrobe v material skupaj z vlago in odmrlimi kožnimi celicami. Vaše kožne celice in vlaga so v bistvu hrana za mikrobe in jim omogočajo razmnoževanje. Medtem, ko vaša koža proizvaja kisline, ki preprečujejo rast mikrobov več, kot jih potrebujete, vaše brisače nimajo te sreče. Torej, če vaše brisače ostanejo vlažne in vsebujejo kožne celice, se lahko ti mikrobi naselijo.

Redno menjajte brisače. (foto: Shutterstock)

Obsežnih raziskav, ki bi natančno odgovorile na vprašanje kako pogosto moramo menjati brisače ni, vendar strokovnjaki priporočajo menjavo brisač približno enkrat na teden, da bi se izognili kopičenju in razmnoževanju mikroorganizmov. Če uporabljate brisačo, ki začne smrditi, je vonj verjetno posledica razmnoževanja organizmov in jo takoj zamenjajte. Prav tako je pred ponovno uporabo najbolje, da se brisača popolnoma posuši, sicer bo vlaga omogočila rast mikroorganizmov. Skratka, verjetno ne boste čutili večjih škodljivih učinkov ponovne uporabe brisače po nekaj dneh, je pa pametno, da jo dovolj pogosto zamenjate.

Foto: Shutterstock

<div id="midasWidget__r92"></div>

Continue Reading

Življenjski Stil

KOLUMNA: Sem deklica za vse, na koncu tudi koš za smeti!

Objavljeno

on

Avtor:

<div id="midasWidget__r92"></div>

Naveličana in razočarana sem. Vsi bi radi nekaj od mene, to tudi dobijo. Vsi se s težavami obračajo name, iščejo nasvet, pomoč, tudi, če gre zgolj za uslugo pri kakšni praktični stvari in vedno se odzovem. Včasih se počutim, da sem deklica za vse in na koncu tudi koš za smeti.
Poslušam, pomagam, naredim, kar le lahko. Vedno sem pri roki in se odzovem, skočim in pomagam, brišem solze, urejam papirje, predlagam diete, kupujem kozmetiko in vračam nasmeh. Vendar vse bolj ugotavljam, da ob vsem tem, mene ni.
Nihče od teh ljudi, ki jim stojim ob strani, nobena od teh prijateljic, znank, me nikoli ne vpraša kako sem? Ne pokliče razen kadar je drama ali panika. Ne pokliče, da bi vprašala kako si? Ne pokliče, da bi rekla, ej a kaj potrebuješ, greva na en čvek.
Izkoristi, odvrzi do naslednje panike, ko te bom spet potrebovala, samo to je. Vse bolj to premlevam zadnje čase, počutim se slabo, dobesedno zavrženo in sploh ne vem kaj naj storim? Vem pa, da bom verjetno spet skočila na prvi klic.

Razočarana gospodinja

Ste se v izpovedi Razočarane gospodinje našle tudi ve, drage dame? Imate morda koristen nasvet? Spodbudno besedo? Karkoli, da se bo počutila bolje? Zapišite svoje razmišljanje v komentar na naši Facebook strani!

Odgovarja Urša Mravlje
Aromatica Slovenija


Diplomirana aromaterapevtka, strokovnjakinja za odnose z javnostmi, glasbena producentka, radijska in TV voditeljica ter izkušena ženska z zdravim smislom za humor

Glede na to, da ste to zapisali, vam dobro gre. Gre v pravo smer, saj ste spregledali. Ne dovolite več. V bistvu vas to, kljub temu, da iskreno radi pomagate, na koncu obremenjuje. Verjamem, da ne preračunavate v smislu, aha, 2 x sem ji pomagala, naj še ona 2 x meni, a vidite, da v resnici ne obstajate razen, ko vas potrebujejo in izkoristijo. To pa ni dobro, ker vas več kot očitno to boli. Ne dovolite si več. Vsakič se najprej vprašajte, moram ali želim? Odzovite se le na želim. Počasi bo šlo v pravo smer in počasi se bo tudi skristaliziralo s kom boste ostali v prijateljski navezi, kdo si bo pa našel drugo žrtev.

Foto: Shutterstock

<div id="midasWidget__r92"></div>

Continue Reading

 

 

POGLEJTE SI NOVO PESEM SLOVENSKEGA GLASBENIKA

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals