Kontaktirajte nas

Življenjski Stil

9 znakov, ki dokazujejo, da je vaš partner noro zaljubljen v vas

Objavljeno

V redu

Ljubezen je globoka naklonjenost, ki si jo delita oba partnerja. Možno pa je tudi, da en partner ljubi drugega bolj. Ko je vaš partner resnično zaljubljen v vas, si ne more pomagati, da vam tega ne pokaže na vse možne načine. Njegova mimika telesa in izraženi občutki, bodo determinirali, kako resnično čuti do vas. Ko moški čuti neskončno srečo vsakič, ko vas vidi, s tem pokaže, da je njegova ljubezen do vas na višji ravni.

Vselej je možno, da ste še vedno v dvomih ali je njegova ljubezen do vas resnična. Zato je tukaj za vas 9 presenetljivih znakov, ki dokazujejo, da je vaš partner noro zaljubljen v vas.

Vedno si vzame čas za vas

Za vašega moškega je nekaj popolnoma naravnega, da priskrbi za preživetje, vendar še vedno zagotovi, da preživita skupaj dovolj kvalitetnega časa. Če to velja, potem veste, da ste zanj nekaj posebnega. Moški vas postavi na prvo mesto le, če goji čustva za vas. Vzel si bo čas posebej zato, da vas bo osrečil in poklical vsakič, ko ga bo zanimalo kako se počutite in kako ste preživele dan. Če ste našle takšnega moškega, ga prosim obdržite, kajti so redki.

Spoštuje vas in vaše odločitve

Ko so vaše odločitve in mnenja upoštevana, potem nimate nobenih težav. Obstajajo moški, ki se menijo le za svoja mnenja in poglede, brez da bi sploh pomislili kako se počuti njihov partner. Moški, ki te ponižuje pred svojo družino in prijatelji, ni dober partner zate, saj te lahko na koncu njegove mnenje hitro vrže iz tira ali celo začneš dvomiti v svoje lastne odločitve.. Moškemu, ki te resnično ljubi, bo mar za tvojo srečo.

Ko vam da darilo s polnim srcem

Dajanje je znak ljubezni. Obožujem obarjanje svoje partnerice, saj se ob tem počuti posebno in ljubljeno. Vaša zveza mora biti odeta v duh obdarovanja. Ko vas vaš partner z veseljem preseneti z darili, potem veš, da si zanj posebna. Je znak ljubezni.

Kar naprej vas občuduje

Če si vaš partner ne more pomagati, da vas ne bi gledal in opazoval vsakič, ko ste ob njem, potem ceni vašo lepoto. Tvoj partner naj bi te vedno laskal in dajal komplimente. Nekaj posebnega je, ko vidiš svojega partnerja kako občuduje vašo lepoto.

Z vami deli svoje sanje in svoje plane

Ko se vaš partner počuti varno ob sprejemanju življenjskih odločitev ob vas, to pomeni, da je vas pripravljen imeti v svojem življenju za vedno. Niso vsi pripravljeni deliti svoje plane s svojimi soprogi oz. partnerji, srečo imate, da ste lahko del njegovega življenja.

Pomaga vam odkriti vaše skrite talente

Moški, ki si želi le najboljše za vas, vas resnično ljubi. Je dober človeka in si vas želi videti rasti skupaj s svojimi sposobnostmi. Če podpira vaše znanje in ambicije, se ga prijazno oklenite, saj mu je pri srcu videti vaš uspeh.

Potrudi se, da bo razmerje uspešno delovalo

Moški, ki vidi prihodnost z vami, bo uspešno delovanje vašega razmerja njegova prioriteta. Če vas ne ljubi, ne bo izgubljal svojega časa ali denarja za vas. Ljubi vas in ne bi naredil ničesar, kar bi vas prizadelo in se je pripravljen za vas tudi boriti.

Očitno vas ljubi

Moški, ki vas ljubi, ne more skriti svoja čustva. Jasno je videti, da mu je mar za vas in za vse v zvezi z vami. Ko moški resnično ljubi svoje dekle, je to očitno skozi njegova dejanja. Ne gre se več le samo za surovi seks, vendar intimnost.

Vedno vam zaupa

Zaupanje je pomembno v vsakem razmerju. Če vam zaupa z vsem svojim srcem, je to znak resnične ljubezni in zaupanja v vas. Prosim, ne strite mu srca, saj bo to vplivalo nanj v vseh aspektih njegovega življenja.

Najboljši občutek je vedeti, da je ljubezen do vašega partnerja vzajemna. Če vas partner pokaže teh 9 znakov, potem veste, da so njegovi občutki do vas izjemni. Prijazno mu vračajte vašo ljubezen.

Življenjski Stil

Metin čaj za bolj čisto kožo

Objavljeno

V redu

Avtor

Ali ste vedeli, da lahko s pomočjo mete odpravite akne in druge nepravilnosti kože? Preberite, kaj pravi raziskava!

Metin čaj je zdravilen, blagodejno vpliva na naše telo. Poleg tega, da lajša želodčne težave in odpravlja slabosti, pa dokazano upočasnjuje tudi staranje kože.

Metin čaj vsebuje številne antiosidante, ki pomagajo uravnavati tudi prebavo, čistijo in krepijo črevesje. Če je črevesje zdravo, pa se to izraža tudi na koži.

Neodvisna raziskava, ki je bila narejena pred nekaj leti je pokazala, da lahko s pomočjo ene skodelice metinega čaja na dan zmanjšamo pojav aken na obrazu za kar 25 odstotkov. Če pa vztrajamo s pitjem tri mesece, lahko polepšamo videz kože tudi za 51 odstotkov.

Meto lahko pripravimo tudi kot hladen in osvežujoč napitek.

Foto: Shutterstock

NADALJUJTE Z BRANJEM

Življenjski Stil

KOLUMNA: Dobr jutrčk, dobr dančk, a boste kapučinčk, v čem je fora?

Objavljeno

V redu

Avtor

Dobr jutrčk, ok ta se še ni dobro zbudila. Dobr dančk, ta bi se že mogla. A boste kapučinčk, halo, kaj je to? Ne, z mlekcom bom. In nazadnje, najhujša, pri plačevanju s kartico je prijaznčkana gospa rekla: “A lahko prosim za pinček.” A???

Kaj se dogaja? Do zdaj še nisem nikjer prebrala, da pandemija, korona, morda virusek, ki je šel majčkeno mimo povzroča to bedarijo, to poneumljanje, to mičkeno zablodico. A je to morda nov sev, sevček?

V čem je fora? Mi lahko prosim kdo razloži, ker res ne razumem. Opažam pa že nekaj časa, da so tovrstne pomanjševalnice v modi, med odraslimi seveda. Zdi se kot neka dodana vrednost prijaznosti, a žal ne deluje tako, kvečjemu dodana vrednost neumnosti. Meni je nerodno, ko me odrasla oseba tako nagovori. “O, kako bo lep danček, dežek je ponehal?” Sploh si ne predstavljam, bolje, da ne, da te  odrasle ženske, največkrat namreč slišim njih, tako govorijo še kje drugje, v kakšnem intimnem okolju!

Lepo prosim, če me vsaj malo razsvetlite, ker sem že čist boščkana.

Razočarana gospodinja

Ste se v izpovedi Razočarane gospodinje našle tudi ve, drage dame? Imate morda koristen nasvet? Spodbudno besedo? Karkoli, da se bo počutila bolje? Zapišite svoje razmišljanje v komentar na naši Facebook strani!

Boste kapučinček? (foto: Shutterstock)

Odgovarja Urša Mravlje
Aromatica Slovenija

Diplomirana aromaterapevtka, strokovnjakinja holistične aromaterapije in izkušena ženska

Ni problemčka. Ali pa je problem, saj niti sama ne vem, zakaj je pravzaprav do tega prišlo in zakaj tisti, ki se tako izražajo mislijo, da je to fino, posrečeno. Ja, lahko je kdaj štos, bolj štosek, če je takšna, posebna priložnost sicer pa to zagotovo ni primerna komunikacija. Najmanj neprimerna, če gre za komunikacijo kot naštevate, v kavarni, pri plačevanju, pozdravu v trgovini.  Komunikacija med odraslimi ljudmi mora biti spoštljiva, tudi prijazna, a na pravi način.  In takšna je lahko brez pomanjševalnic, brez neprimernih besed ali poudarkov in takšno pogrešam tudi sama.   

Foto: Shutterstock

NADALJUJTE Z BRANJEM

Življenjski Stil

Bi radi hitreje shujšali? Jejte grenivke

Objavljeno

V redu

Avtor

Ste vedeli, da spada grenivka med sadeže, ki dokazano topijo odvečno maščobo? Z njeno pomočjo lahko veliko hitreje shujšate.

Japonski strokovnjaki so potrdili – grenivka je sadež, ki je tako močan, da lahko pospeši hujšanje. Vsebuje namreč številne antioksidante, ki vplivajo na odvečno maščobo in jo pomagajo topiti.

Raziskava je pokazala, da celo tisti, ki niso na dieti in redno uživajo grenivko, lahko izgubljajo odvečne kilograme.

Študija pa je prinesla tudi odlične rezultate vseh tistih, ki so bili na dieti, vsak dan pa so pred obrokom pojedli tudi pol grenivke. Samo zaradi tega sadeža, so dodatno izgubili še 1,65 kilograma mesečno.

Raziskava je še pokazala, da obstaja povezava med grenivko in inzulinom. Kemijska sestava sadeža namreč pozitivno vpliva na raven inzulina v krvi, ga znižuje in tako pospeši hujšanje.

Kako shujšati s pomočjo grenivke?

Grenivka pospešeno topi maščobo.

Najboljši način je, če vsako jutro na tešče pojeste po en sadež. Lahko pa grenivko tudi zmešate s paličnim mešalnikom, dodate deciliter tople vode in tak napitek pijete na tešče vsako jutro. Vztrajajte nekaj tednov, zadovoljni boste!

Foto: Shutterstock

NADALJUJTE Z BRANJEM

HIT TEDNA PO IZBORU NAŠIH BRALCEV

HIT TEDNA po izboru naših bralcev je Stella s svojo skladbo Ta neki neki.

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO