Numerološka usmeritev dneva – Ponedeljek, 1.6.2020

  • Avtor: Asya
  • 01/06/2020

“Ohranjajte pozitiven pogled! Osredotočite se na tisto, kar je dobrega v vas, v drugih in v nastalem položaju. Sledili bodo ugodni razpleti.” 

Dobro jutro, dober dan vsem skupaj, pa smo po naporni pomladi zajadrali v mesec junij, ko bomo po sproščenih korona ukrepih zopet bolj svobodno zadihali. Tega se vsi veselimo, kajne? 

Prvi junijski dan je namenjen druženju, sodelovanju in pomoči drugim. Poudarek bo na socialnih in humanitarnih vrednotah in na občutku pripadnosti. Prav tako na romantičnih zvezah. 

Danes boste pogumno in energično zakorakali svojim ciljem in željam naproti. Presegali boste lastne omejitve in strahove.  Preteklost boste želeli pustiti tam, kjer je. Zaželeli si boste novih pričetkov in napredka. Pretok energije vas bo podprl v koraku naprej. Danes ne smete omahovati. Prav tako se ne zapirajte vase, glasno povejte, česa si želite. Moč današnjega napredka je v sledenju navdihov, v druženju, povezovanju, sodelovanju in pomoči.  

Storite že ta korak in simpatiji izpovejte ljubezen. V obstoječo partnersko zvezo vnesite svež veter in obudite romantično vzdušje. Pri tem bodite originalni, inovativni, ničesar ne morete izgubiti. Povabite prijateljico na kavo in klepet ter na druženje po nakupih in umetnostnih galerijah. Današnji dan je primeren tudi za brezplačno pomoč-dajanje in prejemanje, za uvajanje novosti v humanitarnih organizacijah v smislu reda, strukture, organizacije dela.

Presenetite sebe in nekoga s kakšnim dobrim delom iz srca. Odlično se boste počutili. 

Ključi: romantične urice, sreča, lepota, navdih, ples, umetnost, moda, nakupi, pomoč, povezovanje. 

Danes vam želim, da zasijete in da občutite srečo!

Vaša numerologinja Alenka

Za vas piše

Numerologinja Alenka Brečko

Alenka Brečko

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Alenka Brečko