Domov Zabava Pamela Anderson bi se rada spet poročila

Pamela Anderson bi se rada spet poročila

Kljub vrsti neuspelih odnosov 52-letna manekenka želi ponovno skočiti v zakonski stan in upa, da bo ta zadnji. Na vprašanje, ali se želi ponovno poročiti, je odgovorila: “Vsekakor! Samo še enkrat. Samo še enkrat, prosim Boga. Samo še enkrat. Samo še enkrat!”

Zvezda ‘Baywatch’ je “vesela”, kako je do sedaj potekalo njeno romantično življenje, bila je poročena le trikrat – ne petkrat, kot mnogi mislijo.

Ko je govorila o svojih prejšnjih porokah, je dodala: “Hvala bogu, zgodilo se je tako, kot se je zgodilo, srečna sem. Poročena sem bila trikrat. Ljudje mislijo, da sem bila poročena petkrat. Bila sem poročena z Tommyjem Leejem, z Bobom Ritchiem in Rikom Salomonom, in to je to. Tri poroke. Vem, da je veliko vendar je manj kot pet”.

Pamela je pripovedovala tudi o svoji ločitvi od Jona Peters-a, s katerim je 20. januarja sklenila zavezo in jo prekinila 12 dni kasneje. Vztrajala je, da se v resnici nikoli nista poročila. 

V pogovoru za revijo New York Times je dejala: “Nisem bila poročena. Ne. Romantična sem. Mislim, da sem lahka tarča. In mislim, da ljudje samo živijo v strahu.  Dejansko se nisem poročila z njim, le malce sva bila romantična. Sliši se bizarno, ampak to je to”.

Foto: SHUTTERSTOCK