Kontaktirajte nas

Zabava

Pamela Anderson bi se rada spet poročila

Objavljeno

V redu

Kljub vrsti neuspelih odnosov 52-letna manekenka želi ponovno skočiti v zakonski stan in upa, da bo ta zadnji. Na vprašanje, ali se želi ponovno poročiti, je odgovorila: “Vsekakor! Samo še enkrat. Samo še enkrat, prosim Boga. Samo še enkrat. Samo še enkrat!”

Zvezda ‘Baywatch’ je “vesela”, kako je do sedaj potekalo njeno romantično življenje, bila je poročena le trikrat – ne petkrat, kot mnogi mislijo.

Ko je govorila o svojih prejšnjih porokah, je dodala: “Hvala bogu, zgodilo se je tako, kot se je zgodilo, srečna sem. Poročena sem bila trikrat. Ljudje mislijo, da sem bila poročena petkrat. Bila sem poročena z Tommyjem Leejem, z Bobom Ritchiem in Rikom Salomonom, in to je to. Tri poroke. Vem, da je veliko vendar je manj kot pet”.

Pamela je pripovedovala tudi o svoji ločitvi od Jona Peters-a, s katerim je 20. januarja sklenila zavezo in jo prekinila 12 dni kasneje. Vztrajala je, da se v resnici nikoli nista poročila. 

V pogovoru za revijo New York Times je dejala: “Nisem bila poročena. Ne. Romantična sem. Mislim, da sem lahka tarča. In mislim, da ljudje samo živijo v strahu.  Dejansko se nisem poročila z njim, le malce sva bila romantična. Sliši se bizarno, ampak to je to”.

Foto: SHUTTERSTOCK

Zabava

Kmetija: Sedaj je razkrito vse! To vas bo šokiralo

Objavljeno

V redu

Avtor

Letošnja Kmetija bo zagotovo podrla rekorde gledanosti. To je sedaj že znano.

Še malo in ponovno bomo lahko spremljali enega najbolj gledanih resničnostnih šovov pri nas – Kmetija. Ustvarjalci oddaje pa sedaj že razkrivajo, da se bo letošnja tekma med kmeti odvijala na Dolenjskem, prav tako pa so sklenili, da predčasno pokažejo posestvo ter notranjost poslopja ter ostalih prostorov.

»Čas je, da razkrijemo, kje bodo bivali tekmovalci letošnje Kmetije na POP TV. Če so bili še lansko leto navajeni, da je bilo vsega v izobilju, bodo tokrat ob svojem prihodu precej presenečeni. Ne le, da je nova kmetija daleč od luksuzne, tekmovalci na začetku ne bodo imeli niti tekoče vode,« sporočajo.

Spodaj boste našli povezavo do virtualnega ogleda kmetije.

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Bo Gregor Čeglaj ob 5 tisoč evrov? To namreč napoveduje znani obraz resničnostnega šova

Objavljeno

V redu

Avtor

Spopadla se bosta dva »sanjska moška«. To sporoča izzivalec Čeglaju.

Že pred časom smo pisali, da je Anže Žerovec, ki smo ga spoznali v šovu Poroka na prvi pogled, na boksarski dvoboj izzval sanjskega Gregorja Čeglaja, ne zdi se mu prav, da preko družbenih omrežij grdo govori čez ženske.

Zdi se, da se bo dvoboj zares zgodil, saj je Čeglaj izziv sprejel, Anžetu pa je preko Instagram zgodbe dejal: »Ne vem kdo sploh je ta pingvin … očitno imaš res v lajfu veliko sreče!«, dodal pa je še, da ve, da bo potreboval motivacijo, zato mu še sporoča: »Če te v prvi rundi ne nokavtiram, dobiš pet tisoč evrov od mene!«

In kako na njegove besede odgovarja Anže?

»Ni me nič strah, pričakujem pošten in borben fight, sem zelo tekmovalen, tisti, ki me poznano vejo, da se nikoli ne predam, celo življenje se že ukvarjam s športom. Kaj bom z denarjem? O tem bom razmišljal pozneje, ko ga dobim,« je povedal za naš portal.

Anže se sanjskega Gregorja ne boji. (foto: osebni arhiv)

Foto: osebni arhiv

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Jure Košir v resničnostnem šovu! To pa je veliko presenečenje

Objavljeno

V redu

Avtor

Pred nekdanjim vrhunskim smučarjem je popolnoma drugačen izziv.

Vsi že nestrpno čakamo na jesen, ko se na televizijske zaslone vračajo priljubljeni resničnostni šovi, med njimi tudi Exatlon. Sedaj pa so s Planeta TV sporočili, da pripravljajo kar nekaj sprememb.

»Novi ekipi tekmovalcev bo na osupljive poligone v čudoviti, a tudi vroči Dominikanski republiki v novi sezoni pospremil voditelj Jure Košir piše Planet TV.

Košir, ki se bo prvič preizkusil v takšni vlogi, pa je dejal: “Mislim, da gre za ravno pravšnjo mero med resničnostnim in tekmovalnim športnim izzivom, zato sem z veseljem sprejel ponudbo za sodelovanje v tem edinstvenem projektu.”

Mi že komaj čakamo. Pa vi?

Foto: Blaž Vatovec

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals