Rešite se nadležnih muh v vašem stanovanju s tem preprostim trikom

<div id="midasWidget__r92"></div>

Ko se pojavi toplejše vreme, z veseljem hitimo odpirati okna in vrata svojih stanovanj v upanju, da bi ujeli čim več svežega zraka in veliko bolj zračimo prostore, kot to počnemo v mrzlih zimskih mesecih. Na žalost prav kmalu ugotovimo, da nam po stanovanju brenčijo nadležne muhe, ki tako z lahkoto vstopijo v naša domovanja in verjetno ni osebe na tem svetu, ki ga to ne bi spravljajo ob živce.

Neka gospodinja je imela tega dovolj in se je z nadležnimi muhami spopadla na prav poseben način, prenaša mirror.co.uk. Ne, ni uporabila razpršila proti žuželkam, niti po stanovanju ne skače s krpo v roki. Ona je svojo vojno z muhami dobila z plastično vrečko, vodo in nekaj kovanci. Ko, je ta svoj trik objavila na Facebook-u, je njena objava kaj hitro postala viralna.

In kako ta trik deluje? Kot, lahko vidimo iz njene objave na Facebook profilu, je pred svoje kuhinjsko okno obesila vrečko napolnjeno z vodo, v vodo pa je vrgla 6 kovancev.

“Potem, ko sem videla, da je nekdo objavil, da plastična vrečka, voda in kovanci rešujejo težavo z muhami, sem se odločila to preizkusiti. Odkar visi v kuhinji ta vrečka, nimamo več muh. Resnično odlično.” je zapisala pod fotografijo.

Mnogi ljudje so se začeli seveda spraševati, kako ta trik sploh deluje. Gospa je nato pojasnila: “Voda in kovanci skupaj ustvarijo prizmo, ki odbija barve in ustvarja projekcijo vode. Muhe vode ne marajo, ne marajo pa niti barve kovancev. Ker imajo kompaktne oči, muham vrečka izgleda, kot večja površina vode in zato odhajajo.”

Trik z vrečko, vodo in kovanci bo odgnal vaše muhe

Objava je seveda zbrala veliko število všečkov in komentarjev, eksperimenta pa so se lotili tudi mnogi drugi uporabniki socialnega omrežja. “Vrečko z vodo sem nastavila ob devetih zjutraj in do sedaj nismo imeli niti ene muhe v stanovanju. Za enkrat izgleda odlično”, je komentirala ena uporabnica. “Ta trik deluje tudi zunaj. Obesila sem vrečko na svoji teasi in vse muhe so izginile,” je pojasnil drugi komentator.

Foto: Debbie Whitehead

<div id="midasWidget__r92"></div>

Written By

Bum Novice