Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Rešite se nadležnih muh v vašem stanovanju s tem preprostim trikom

Objavljeno

V redu

Ko se pojavi toplejše vreme, z veseljem hitimo odpirati okna in vrata svojih stanovanj v upanju, da bi ujeli čim več svežega zraka in veliko bolj zračimo prostore, kot to počnemo v mrzlih zimskih mesecih. Na žalost prav kmalu ugotovimo, da nam po stanovanju brenčijo nadležne muhe, ki tako z lahkoto vstopijo v naša domovanja in verjetno ni osebe na tem svetu, ki ga to ne bi spravljajo ob živce.

Neka gospodinja je imela tega dovolj in se je z nadležnimi muhami spopadla na prav poseben način, prenaša mirror.co.uk. Ne, ni uporabila razpršila proti žuželkam, niti po stanovanju ne skače s krpo v roki. Ona je svojo vojno z muhami dobila z plastično vrečko, vodo in nekaj kovanci. Ko, je ta svoj trik objavila na Facebook-u, je njena objava kaj hitro postala viralna.

In kako ta trik deluje? Kot, lahko vidimo iz njene objave na Facebook profilu, je pred svoje kuhinjsko okno obesila vrečko napolnjeno z vodo, v vodo pa je vrgla 6 kovancev.

“Potem, ko sem videla, da je nekdo objavil, da plastična vrečka, voda in kovanci rešujejo težavo z muhami, sem se odločila to preizkusiti. Odkar visi v kuhinji ta vrečka, nimamo več muh. Resnično odlično.” je zapisala pod fotografijo.

Mnogi ljudje so se začeli seveda spraševati, kako ta trik sploh deluje. Gospa je nato pojasnila: “Voda in kovanci skupaj ustvarijo prizmo, ki odbija barve in ustvarja projekcijo vode. Muhe vode ne marajo, ne marajo pa niti barve kovancev. Ker imajo kompaktne oči, muham vrečka izgleda, kot večja površina vode in zato odhajajo.”

Trik z vrečko, vodo in kovanci bo odgnal vaše muhe

Objava je seveda zbrala veliko število všečkov in komentarjev, eksperimenta pa so se lotili tudi mnogi drugi uporabniki socialnega omrežja. “Vrečko z vodo sem nastavila ob devetih zjutraj in do sedaj nismo imeli niti ene muhe v stanovanju. Za enkrat izgleda odlično”, je komentirala ena uporabnica. “Ta trik deluje tudi zunaj. Obesila sem vrečko na svoji teasi in vse muhe so izginile,” je pojasnil drugi komentator.

Foto: Debbie Whitehead

Zanimivosti

Opa, poglejte kateri znani mladenič objema Heleno Blagne

Objavljeno

V redu

Avtor

Uf, to pa je vroča fotografija. Kaj sta počela?

Priljubljena slovenska pevka in žirantka šova Znan obraz ima svoj glas, Helena Blagne, je tokrat svoje številne spletne oboževalce navdušila, pa tudi presenetila s fotografijo, na kateri je skupaj s postavnim mladeničem. Če se sprašujete, kdo to je – župan občine Sveta trojica David Klobasa, ki na svojem Instagramu objavlja fotografije, na katerih je z lepoticami. Seveda mednje sodi tudi priljubljena pevka.

»Sošolca na zaključnem je zapisala poleg, David pa je fotografijo komentiral z besedami: »Ooo draga sošolka… to je to, zaključni izlet, zadnji sedeži na avtobusu, sendvič s posebno in pingo sok. Nepozabno…«

Očitno je, da sta dobra prijatelja, seveda pa sta s skupno fotografijo navdušila tudi svoje oboževalce.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Rebeka Dremelj po hudi izgubi sedaj objokana sporočila še to

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljena pevka je razkrila vse …

Ena najbolj priljubljenih slovenskih pevk, uspešna podjetnica in predana mamica Šajane in Sije, Rebeka Dremelj, je preko Instagram zgodbe razkrila svoja čustva. S tem je želela pokazati, da tudi njen dan ni vedno nasmejan in popoln in da ima tudi sama vzpone in padce.

»Nikakor ne morem priti na zeleno vejo s svojim počutjem, ne vem, kaj mi je,« je pojasnila in povedala, da od trenutka, ko je prišla nazaj iz Grčije, ji je vse »dol padlo.« Iskreno je dodala še, da so njeni občutki takšni najbrž zaradi stresa in žalosti, ki jo doživlja v zadnjih dneh, vse odkar so izvedeli, da jih je zapustila njihova dolgoletna mačka Leni. »Skoz imam objokane oči, ne vem, kaj je to,« ji ni bilo težko priznati.

»Zakaj vam to govorim? Zato, da ne bo vedno oh in sploh … in kako imamo vsi tako neverjetno čudovito življenje. Pač, pridejo trenutki, ko si seveda tudi totalno sesut, ko se ne počutiš dobro in pač, vse je to človeško,« je še razložila.

S svojo iskreno izpovedjo je pevka ponovno dokazala, zakaj je med številnimi tako priljubljena.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ste vedeli, da ima Marjetka Vovk takšno mnenje o Janu Plestenjaku? To vas zna presenetiti …

Objavljeno

V redu

Avtor

Pevka je iskreno spregovorila o njem …

Priljubljeni slovenski pevec Jan Plestenjak je pred časom mnoge svoje oboževalce navdušil, ko je predstavil novo pesem V naju še verjamem, ki je nastala v sodelovanju z duom Maraaya. Mnogi menijo, da sta pevec in Marjetka Vovk pesem čudovito odpela in so jo takoj vzeli za svojo. Da je sodelovanje bilo zares uspešno, pa je potrdila tudi Marjetka, ki je na svoj Instagram račun zapisala: »Vedno bolj se poznava, vedno večja je najina glasbena energija na odru! Kdaj spet ponoviva @janplestenjak ?«

To pomeni, da bosta morda presenetila še s kakšno lepo pesmijo? Mi upamo, da bo tako.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals