Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Rešite se nadležnih muh v vašem stanovanju s tem preprostim trikom

Objavljeno

V redu

Ko se pojavi toplejše vreme, z veseljem hitimo odpirati okna in vrata svojih stanovanj v upanju, da bi ujeli čim več svežega zraka in veliko bolj zračimo prostore, kot to počnemo v mrzlih zimskih mesecih. Na žalost prav kmalu ugotovimo, da nam po stanovanju brenčijo nadležne muhe, ki tako z lahkoto vstopijo v naša domovanja in verjetno ni osebe na tem svetu, ki ga to ne bi spravljajo ob živce.

Neka gospodinja je imela tega dovolj in se je z nadležnimi muhami spopadla na prav poseben način, prenaša mirror.co.uk. Ne, ni uporabila razpršila proti žuželkam, niti po stanovanju ne skače s krpo v roki. Ona je svojo vojno z muhami dobila z plastično vrečko, vodo in nekaj kovanci. Ko, je ta svoj trik objavila na Facebook-u, je njena objava kaj hitro postala viralna.

In kako ta trik deluje? Kot, lahko vidimo iz njene objave na Facebook profilu, je pred svoje kuhinjsko okno obesila vrečko napolnjeno z vodo, v vodo pa je vrgla 6 kovancev.

“Potem, ko sem videla, da je nekdo objavil, da plastična vrečka, voda in kovanci rešujejo težavo z muhami, sem se odločila to preizkusiti. Odkar visi v kuhinji ta vrečka, nimamo več muh. Resnično odlično.” je zapisala pod fotografijo.

Mnogi ljudje so se začeli seveda spraševati, kako ta trik sploh deluje. Gospa je nato pojasnila: “Voda in kovanci skupaj ustvarijo prizmo, ki odbija barve in ustvarja projekcijo vode. Muhe vode ne marajo, ne marajo pa niti barve kovancev. Ker imajo kompaktne oči, muham vrečka izgleda, kot večja površina vode in zato odhajajo.”

Trik z vrečko, vodo in kovanci bo odgnal vaše muhe

Objava je seveda zbrala veliko število všečkov in komentarjev, eksperimenta pa so se lotili tudi mnogi drugi uporabniki socialnega omrežja. “Vrečko z vodo sem nastavila ob devetih zjutraj in do sedaj nismo imeli niti ene muhe v stanovanju. Za enkrat izgleda odlično”, je komentirala ena uporabnica. “Ta trik deluje tudi zunaj. Obesila sem vrečko na svoji teasi in vse muhe so izginile,” je pojasnil drugi komentator.

Foto: Debbie Whitehead

Zanimivosti

Miša Molk spregovorila o spominih in razočaranju …

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljena voditeljica in novinarka je na družbeno omrežje Facebook dodala nekaj besed o svoji preteklosti …

Vsi imamo takšne in drugačne spomine. Nekaterih se veselimo, spet druge morda obžalujemo in si želimo, da bi ravnali drugače. A dejstvo je, da preteklosti ne moremo spremeniti, spomini ostajajo takšni, kakršni so.

Priljubljena slovenska voditeljica Miša Molk je spregovorila o svojih spominih. Takole je zapisala:

Fičko. Že od daleč sem ga slišala.Še vedno znam registrsko.Na njem s številnimi vrvmi privezan mali čolniček.Peljal me je na Cerkniško jezero. Veslat.Jaz sem prebirala Anteno.Matjaža sem razočarala.Nisem gledala naokrog.Nisem se dovolj čudila.Danes bi se.Danes ni več takih fičkotov.Danes ni več takih fantov. Danes je jezero res lepo.”

Z objavo je požela lepo število všečkov, mnogi pa so ji namenili tudi nekaj besed.  »Človekove prioritete se z leti spreminjajo, prav tako njegov pogled na svet. Zavedati se začnemo svoje minljivosti, spoznamo, da za srečo potrebujemo zelo malo…,« se je glasil eden izmed komentarjev.

Fičko. Že od daleč sem ga slišala. Še vedno znam registrsko. Na njem s številnimi vrvmi privezan mali čolniček. Peljal…

Objavil/a Miša Molk dne Sobota, 10. april 2021

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Maja Šuput pokazala, kako je videti po porodu

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljena hrvaška pevka je pred nekaj tedni rodila.

V sredini marca je priljubljena hrvaška pevka Maja Šuput postala mamica. Z možem Nenadom Tatarinovom sta postala starša dečku, ki sta ga poimenovala Bloom. Vse od tedaj pa je njun Instagram račun poln fotografij malega Blooma. Iskreno kažeta, kako zelo ga imata rada in kako srečni so.

Pred kratkim pa je pevka na svoj Instagram račun dodala fotografijo, s katero je pokazala, kako je videti le nekaj tednov po porodu. Oblečena v belo trenirko je sinčka odpeljala na sprehod. Videti je, da je njena postava še vedno brezhibna, očitno mlada mamica ni pridobila niti grama.

Seveda je fotografija takoj požela veliko število všečkov.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Noseča Tanja Žagar razkrila, kako se počuti

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljena slovenska pevka, ki je drugič noseča, je povedala, kako se trenutno počuti.

Simpatična mamica Karla in zelo uspešna slovenska pevka Tanja Žagar pričakuje že svojega drugega otroka. To je pred kratkim razkrila tudi preko družbenih omrežij, kjer se pogosto javi. Sedaj njeni sledilci in oboževalci nestrpno čakajo, da objavi svoje lepe nosečniške fotografije. In prav to je storila spet pred kratkim. Objavila je lepe fotografije, ki so nastale v čudoviti naravi, kje točno, pa Žagarjeva ni razkrila.

Po fotografijah je razvidno, da pevka zelo uživa, njen nosečniški trebušček pa lepo raste.  “V tem trenutku se pa počutim skoraj kot v filmu Plava laguna Uganeš kje sem??,” je zapisala poleg fotografij.

Uganete, kje je bila Tanja?

V tem trenutku se pa počutim skoraj kot v filmu Plava laguna 😉😄😉 Uganeš kje sem??? 🤔 #tanjazagar #tanjažagar #naturephotography #nature #naturelovers #beautifulday #mylife #happy #pfotooftheday #carica

Objavil/a Tanja Žagar dne Sobota, 10. april 2021

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

HIT TEDNA PO IZBORU NAŠIH BRALCEV

HIT TEDNA po izboru naših bralcev je Stella s svojo skladbo Ta neki neki.

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO