Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Rešite se nadležnih muh v vašem stanovanju s tem preprostim trikom

Objavljeno

V redu

Ko se pojavi toplejše vreme, z veseljem hitimo odpirati okna in vrata svojih stanovanj v upanju, da bi ujeli čim več svežega zraka in veliko bolj zračimo prostore, kot to počnemo v mrzlih zimskih mesecih. Na žalost prav kmalu ugotovimo, da nam po stanovanju brenčijo nadležne muhe, ki tako z lahkoto vstopijo v naša domovanja in verjetno ni osebe na tem svetu, ki ga to ne bi spravljajo ob živce.

Neka gospodinja je imela tega dovolj in se je z nadležnimi muhami spopadla na prav poseben način, prenaša mirror.co.uk. Ne, ni uporabila razpršila proti žuželkam, niti po stanovanju ne skače s krpo v roki. Ona je svojo vojno z muhami dobila z plastično vrečko, vodo in nekaj kovanci. Ko, je ta svoj trik objavila na Facebook-u, je njena objava kaj hitro postala viralna.

In kako ta trik deluje? Kot, lahko vidimo iz njene objave na Facebook profilu, je pred svoje kuhinjsko okno obesila vrečko napolnjeno z vodo, v vodo pa je vrgla 6 kovancev.

“Potem, ko sem videla, da je nekdo objavil, da plastična vrečka, voda in kovanci rešujejo težavo z muhami, sem se odločila to preizkusiti. Odkar visi v kuhinji ta vrečka, nimamo več muh. Resnično odlično.” je zapisala pod fotografijo.

Mnogi ljudje so se začeli seveda spraševati, kako ta trik sploh deluje. Gospa je nato pojasnila: “Voda in kovanci skupaj ustvarijo prizmo, ki odbija barve in ustvarja projekcijo vode. Muhe vode ne marajo, ne marajo pa niti barve kovancev. Ker imajo kompaktne oči, muham vrečka izgleda, kot večja površina vode in zato odhajajo.”

Trik z vrečko, vodo in kovanci bo odgnal vaše muhe

Objava je seveda zbrala veliko število všečkov in komentarjev, eksperimenta pa so se lotili tudi mnogi drugi uporabniki socialnega omrežja. “Vrečko z vodo sem nastavila ob devetih zjutraj in do sedaj nismo imeli niti ene muhe v stanovanju. Za enkrat izgleda odlično”, je komentirala ena uporabnica. “Ta trik deluje tudi zunaj. Obesila sem vrečko na svoji teasi in vse muhe so izginile,” je pojasnil drugi komentator.

Foto: Debbie Whitehead

Zanimivosti

Bivša žena Primoža Peterke s takšno vročo fotografijo presenetila vse

Objavljeno

V redu

Avtor

Saj ne boste verjeli, da je to res ona! Njena fotografija je zažgala družbena omrežja …

Nekdanja žena nekoč vrhunskega smučarskega skakalca Primoža Peterke, Renata Bohinc, s katero sta se jima v zakonu rodili trije otroci, vse bolj navdušuje na družbenih omrežjih.

Bohinčeva, ki ji preko Instagrama sledi vse več oboževalcev, je tokrat razveselila s fotografijo, s katero je dokazala, da je še vedno zelo zapeljiva in da je njeno telo popolno. Pokazala je svoj izklesan trebušček, na katerem ni niti sledu o treh porodih.

»Ko si enkrat v črnem, ne greš več nazaj,« je pripisala poleg fotografije, na kateri je oblečena v črno barvo, ki ji zelo pristoji.

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Vnuk Rosvite Pesek praznuje, namenila mu je takšne besede, ki vas bodo ganile

Objavljeno

V redu

Avtor

Fotografijo je objavila dečkova mamica, a priljubljena televizijska voditeljica je objavo pospremila z besedami, ki povedo vse.

Nastja Kramer Pesek, žena Filipa Peska in snaha priljubljene televizijske voditeljice Rosvite Pesek, je na Instagram dodala čudovito fotografijo sina Matea. Fantek je dopolnil eno leto, današnji dan je zanj nedvomno poln dogodivščin in prijetnega praznovanja.

»Vse najboljše za 1.rojstni dan moj fantek. Rada te imam do neba in nazaj. je pripisala njegova mamica poleg fotografije, ki je takoj prejela številne všečke in čestitke. Med drugimi se je oglasila tudi njegova babica Rosvita pesek, ki je zapisala: »Tudi jaz. Do neba…«

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Luka Jezeršek (MasterChef) pokazal najmlajšega sina in o njem razkril to

Objavljeno

V redu

Avtor

Objava na Instagramu je naletela na velik odziv.

Priljubljeni kuharski chef in sodnik slovenskega MasterChefa, Luka Jezeršek svoje številne spletne prijatelje preko Instagrama pogosto razveseli z družinskimi utrinki. Tokrat je namenil objavo svojemu najmlajšemu sinu Japcu, ta je namreč dopolnil že tri leta.

»Preden zrasteš do neba, bodi še malo naš “tamau” je ob dveh fotografijah  zapisal Jezeršek, na drugi pokazal tudi starejšega sina Urha.

V zakonu z Aleksandro so se jima rodili trije otroci, par ima še hčerko Sofijo.

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals