Connect with us

Zanimivosti

Rešite se nadležnih muh v vašem stanovanju s tem preprostim trikom

Published

on

Ko se pojavi toplejše vreme, z veseljem hitimo odpirati okna in vrata svojih stanovanj v upanju, da bi ujeli čim več svežega zraka in veliko bolj zračimo prostore, kot to počnemo v mrzlih zimskih mesecih. Na žalost prav kmalu ugotovimo, da nam po stanovanju brenčijo nadležne muhe, ki tako z lahkoto vstopijo v naša domovanja in verjetno ni osebe na tem svetu, ki ga to ne bi spravljajo ob živce.

Neka gospodinja je imela tega dovolj in se je z nadležnimi muhami spopadla na prav poseben način, prenaša mirror.co.uk. Ne, ni uporabila razpršila proti žuželkam, niti po stanovanju ne skače s krpo v roki. Ona je svojo vojno z muhami dobila z plastično vrečko, vodo in nekaj kovanci. Ko, je ta svoj trik objavila na Facebook-u, je njena objava kaj hitro postala viralna.

In kako ta trik deluje? Kot, lahko vidimo iz njene objave na Facebook profilu, je pred svoje kuhinjsko okno obesila vrečko napolnjeno z vodo, v vodo pa je vrgla 6 kovancev.

“Potem, ko sem videla, da je nekdo objavil, da plastična vrečka, voda in kovanci rešujejo težavo z muhami, sem se odločila to preizkusiti. Odkar visi v kuhinji ta vrečka, nimamo več muh. Resnično odlično.” je zapisala pod fotografijo.

Mnogi ljudje so se začeli seveda spraševati, kako ta trik sploh deluje. Gospa je nato pojasnila: “Voda in kovanci skupaj ustvarijo prizmo, ki odbija barve in ustvarja projekcijo vode. Muhe vode ne marajo, ne marajo pa niti barve kovancev. Ker imajo kompaktne oči, muham vrečka izgleda, kot večja površina vode in zato odhajajo.”

Trik z vrečko, vodo in kovanci bo odgnal vaše muhe

Objava je seveda zbrala veliko število všečkov in komentarjev, eksperimenta pa so se lotili tudi mnogi drugi uporabniki socialnega omrežja. “Vrečko z vodo sem nastavila ob devetih zjutraj in do sedaj nismo imeli niti ene muhe v stanovanju. Za enkrat izgleda odlično”, je komentirala ena uporabnica. “Ta trik deluje tudi zunaj. Obesila sem vrečko na svoji teasi in vse muhe so izginile,” je pojasnil drugi komentator.

Foto: Debbie Whitehead

Zanimivosti

Znana slovenska igralka s takšno korenito preobrazbo vse pustila brez besed

Published

on

Odločila se je za veliko spremembo videza in to tudi pokazala.

Priljubljena slovenska igralka Tina Gorenjak je s svojimi spletnimi oboževalci delila nekaj fotografij, na katerih pa je popolnoma drugačna.

50-letna igralka je sklenila, da se poslovi od svojih dolgih las in po mnogih letih spremeni frizuro.

»Malo spremembe,« je pripisala poleg fotografij, s katerimi je pokazala, kako je videti sedaj. Igralka je videti več kot odlično, svoja leta zelo dobro skriva!

Foto: Facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Znana Slovenka v objemu žalosti: Usoda ji je vzela dve ljubi osebi

Published

on

Znana Slovenka je z javnostjo delila žalostno novico. Izgubila je dve, njej zelo ljubi osebi …

Nekdanja televizijska voditeljica, danes pa uspešna podjetnica in avtorica knjig, Alenka Kesar, je s svojimi spletnimi prijatelji delila žalostno novico. Razkrila je namreč, da je pred nekaj leti izgubila svojo mamo in tudi svojo prijateljico.

»Moji čudoviti mami, ki je umrla na današnji dan pred 5. leti.

In moji čudoviti prijateljici Špeli, ki je umrla na današnji dan pred 8. leti.

Pogrešam vaju vsak dan je zapisala poleg objave.

Številni njeni prijatelji so ji poslali tolažilni emotikon, zapisali nekaj lepih besed …

Foto: pexels.com

Continue Reading

Zanimivosti

Ojoj, ste slišali, kakšen spodrsljaj se je zgodil Jani Morelj?

Published

on

Priljubljena televizijska voditeljica je priznala, da je bil to njen največji spodrsljaj …

Priljubljena radijska napovedovalka in televizijska voditeljica vremena na POP TV Jana Morelj, je v posnetku na družbenih omrežjih razkrila, katerega spodrsljaja, ki se ji je zgodil pred kamerami, se najbolj spominja.

»Odkar delam na Popu sem si jaz osebno najbolj zapomnila, pa imam občutek, da tudi vi vsi gledalci, moj mali spodrsljaj,« je pričela in dodala, da je nekoč z nekoliko drugačnimi besedami napovedala vreme.

»Nekoč mi je med vodenjem vremenske napovedi ušel seks do nižin. Skratka, od tistega dneva dalje mislim, da je Višnja Gora pridobila na prepoznavnosti in vsi se zabavamo, ko pade sneg,« je smeje priznala Moreljeva.

Foto: POP TV

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals