Domov Kulinarika Super okusni žepki z Nutello – enostavna sladica, ki si jo lahko...

Super okusni žepki z Nutello – enostavna sladica, ki si jo lahko pripravite v nekaj trenutkih

Ste tudi vi med tistimi, ki svoje najljubše recepte v zadnjem času najraje poiščete na popularni platformi za delitev kratkih video posnetkov Tik Tok? Ta platorma je namreč postala najbolj priljubljeni vir receptov za mnoge sladokusce.

https://www.tiktok.com/@charliebremner6/video/6809545408231132421?referer_url=https%3A%2F%2Fmiss7.24sata.hr%2Flifestyle%2Fjednostavno-a-slasno-ovi-dzepici-s-nutellom-su-preukusni-a-nevjerojatno-ih-je-lako-napraviti-30742&referer_video_id=6809545408231132421

Za vas smo pobrskali po Tik Tok-u in našli super recept za slastne Nutella žepke (ali Nutella sendviče, kot jih imenujejo nekateri), za njihovo pripravo pa potrebujete le Nutello, kruh in opekač.

Postopek priprave je izredno enostaven. Kot smo že omenili potrebujete le kruh, Nutello in opekač kruha. Uporabite lahko navaden kruh ali pa toast.

https://www.instagram.com/p/81LpfmqoUK/

PRIPRAVA

Vzemite dva kosa kruha in jima odrezite skorji. Vsak kos nato na eni strani premažite z Nutello. 

Nato oba kosa kruha pritisnite skupaj tako, da je nutella znotraj sendviča. Robove kruha nato pritisnite z vilico, da se sendvič lepo zapre in da Nutella namaz ostane znotraj kruhkov.

Sendvič nato dajte v pekač, ki ste ga predhodno malce segreli in ga pritisnite. Pustite peči toliko časa, da sendvič lepo porumeni.

https://www.instagram.com/p/CAkpncVFBdV/

Če želite svoj Nutella sendvič (ali žepek) še bolj popestriti, lahko dodate vanj tudi nekaj sadja. Uporabite lahko raznovrstno sadje kot so gozdni sadeži, banane, jagode, mandarine.