Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Božidar Wolfand Wolf: “Pogrešal sem tisti pristen stik z ljudmi!”

Objavljeno

V redu

AMERIKA JE LEPA, A HLADNA, SLOVENSKI OBJEM POD NAŠO ZELENO LIPO ŠE VEDNO VNAME SRCE!

Na slovensko glasbeno sceno se z novim komadom »IMELA SVA VSE« vrača legenda pop glasbe – Božidar Wolfand Wolf!

Po daljšem premoru se na slovensko glasbeno sceno vrača Božidar Wolfand – Wolf, prepoznan ne le kot solo izvajalec, ampak tudi kot član skupin Rendez-VousF+Veter in AvtomobiliWolf je z uspešnicami kot so “Oh, ne, Cherie“, “Angel varuh“, “Ne laži mi” in “Koliko solz” bil nekoč daleč največja zvezda popularne glasbe v Sloveniji in tako zasluženo pridobil tudi naziv LEGENDE.

»Pogrešal sem ljudi, pogrešal sem občinstvo in to mojo muziko, ki je ljudem vselej narisala nasmeh na obraz. Vse življenje sem hodil po svetu, iskal zvok, ki bi bil moderen, udaren in nekaj posebnega, želel sem nekaj več, a iskal na napačnem koncu. Po toliko letih ugotoviš nekaj, kar ti je bilo dano že na začetku, pa nisi poslušal, ker si bil premlad … da je tisto preprosto, kar je za dušo – najlepše!« razmišlja o novem glasbenem življenju Wolf.

Pesem IMELA SVA VSE je ustvarila izjemna ekipa »hitmejkerjev«; melodijo sta napisala Goran Šarac in Wolf, pod besedilo se je podpisal Rok Lunaček, pod produkcijo in aranžma pa Krešimir Tomec.

»Zelo sem pogrešal vse skupaj, pogrešal sem stik, tisti pristen stik z ljudmi. Ko ljudje zapojejo moje pesmi, je to najlepši občutek na svetu – skozi pesmi namreč vsi gradimo temelje naše domovine, ki je ena sama.«

Foto: Dean Nikolič

Gradijo pa se tudi temelji za čudovit projekt, projekt, ki prihaja v pravem času, s pravimi ljudmi. Prihajajo legende, ki se nas bodo dotaknile kot nekoč, a še mehkeje, še bolj pristno, ganljivo, zelo blizu, v živo … tam, kjer smo doma.

Iz vseh besed legendarnega pevca je čutiti to čudovito hrepenenje, ki je vendarle našlo svoj dom – doma. A to misel še žlahtno nadgradi z najlepšim občutkom na svetu, »ko vidiš Triglav v daljavi in ko slovenska pesem zaigra ob kozarcu vina …« Kmalu tudi v družbi naših najljubših legend!

Foto: Facebook

Zanimivosti

Lea Sirk ‘ujeta’ s sinčkom. Čudovita sta!

Objavljeno

V redu

Avtor

Vau, to pa so fotografije, ki jih morate nujno videti …

Priljubljena slovenska pevka Lea Sirk, ki je pred meseci še tretjič postala mamica, svojega sina Taija ne izpostavlja na družbenih omrežjih. Tudi zato smo še toliko bolj veseli, kadar pa svojim številnim spletnim prijateljem nameni nekaj utrinkov iz svoje zasebnosti. Tokrat je dodala tri fotografije, pokazala je, kako njen sinček uživa v vozičku, obenem pa tudi, kako popolno postavo ima sama.

»Z bebejčkom na poti,« je pripisala poleg fotografij peka, ki se je pred kratkim prelevila v črnolasko.

Vam je všeč?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ana Klašnja priznala, da je pobegnila. Od tu se je sedaj oglasila

Objavljeno

V redu

Avtor

Redkobesedna je bila, a fotografija pove vse …

Priljubljena slovenska balerina in žirantka šova Slovenija ima talent, Ana Klašnja, se je svojim številnim spletnim oboževalcem tokrat oglasila s čudovito fotografijo.

»Popoldanski pobeg,« je na kratko pripisala in pokazala, kako uživa. Ker je označila tudi lokacijo, vemo, da je uživala v Trstu.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Vau, ta znana slovenska televizijska voditeljica navdušila vse v kratki črni oblekici

Objavljeno

V redu

Avtor

Pokazala je svoje lepe noge …

Priljubljena televizijska voditeljica Špela Močnik, ki jo gledamo v jutranjem programu, je svoje številne spletne sledilce navdušila, ko jim je pokazala, kako je videti v kratki črni obleki.

»Mala črna oblekica je vedno dobra izbira,« je pripisala poleg dveh fotografij, iz katerih se smehlja.

Močnikova je pokazala, kako lepe noge ima in kako res čudovito postavo.

Je tudi vam všeč? Mi priznamo, da nam je zelo! Zagotovo se strinjate, da je Špela ena tistih voditeljic, ki vidno izžareva pozitivo.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals