Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Jennifer Lopez dogaja, paparaci so jo ujeli na kosilu s še enim bivšim

Objavljeno

V redu

Ni bil Ben, ne P Didday in ne Rodriguez, paparaci so jo ujeli z bivšim možem, očetom njenih dvojčkov.

Pevka in igralka Jennifer Lopez je bila v Miamiju fotografirana z bivšim možem Marcom Anthonyjem na kosilu. Viri so potrdili, da je bila Lopezova v hotelu z Anthonyjem in da sta skupaj preživela približno dve uri. To je nov trenutek v življenju Jennifer Lopez, ki jo mediji spremljajo povsod odkar je prekinila dveletno zaroko z Alexom Rodriguezom in se znova začela videvati z bivšim zaročencem Benom Affleckom, s katerim je pred 17 leti prekinila zaroko.

Affleck je bil takrat v Los Angelesu, kamor je odpotoval potem, ko je vikend preživel z Jennifer na Floridi. “Bila je oblečena v telovadna oblačila, videti je bila sproščeno in ljubko” je neimenovani vir povedal ob razkritju srečanja J. Lo in Marca Anthonyja, s katerim je 51-letna latino diva dobila 13-letna dvojčka Emmo in Maxa. Poročena pa sta bila od leta 2004 do 2014.

Njen obnovljeni odnos z Affleckom naj bi se zgodil po z drugim zaročencem, 45-letnim Rodriguezom. Vsekakor ni dolgčas. Dodatno je za to poskrbel še en bivši. Pravo zmedo je povzročil njen nekdanji, reper in poslovnež Puff Diddy, s pravim imenom Sean Combs, s katerim je bila Latino diva pred Benom, od 1999 do 2001. Na Instagramu je objavil skupno fotografijo, na kateri se držita za roke, kar je takoj pritegnilo množico komentarjev, še posebej pa je izstopal en komentator, ki je napisal ‘Adijo, Ben’.

foto: Profimedia

Zanimivosti

Meghan Markle je obsedena, Harryja sili na kirurški poseg

Objavljeno

V redu

Avtor

Konkretno na presaditev las preden bo prepozno.

Čeprav je še v tridesetih, se je princ Harry že spoprijel s težavo, s katero se sooča celoten moški del njegove družine.

Imajo šarm, slog in so tudi princi, vendar manjka ena stvar, pri moškem delu britanske kraljeve družine, to so lasje. Mnogi se spominjajo časa, ko sta se princ William in njegov mlajši brat, princ Harry, lahko pohvalila z gostimi lasmi in zaželeno pričesko, potem pa je princ William pred približno desetimi leti prvič prišel v središče pozornosti javnosti, ko je začel izgibljati lase.

Nenadoma se je začela videti pleša. Njegovega mlajšega brata Harryja očitno čaka ista usoda. Čeprav je šele v tridesetih ga je zajela težava, s katero se sooča celoten moški del njegove družine.

Po poročanju medijev pa Meghan Markle sili moža, princa Harryja na presaditev las. Meghan menda princu Harryju ne dovoli, da zapusti hišo brez nečesa, kar pokrije plešo. Vir pravi: “Meghan je zelo pomembno to, kako izgledajo, zato, ko vidi Harryjevo težavo, želi čimprej rešiti stvar in izvršuje pritisk nanj. Naj stori nekaj glede tega dokler ne bo prepozno.” Čeprav se sliši ostro, vir poudarja, da se je Harry pripravljen ukloniti njeni želji.

Foto: Profimedia

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Jelena Rozga pokazala dojenčka, materinstvo ji odlično pristoji!

Objavljeno

V redu

Avtor

Nič ne povzroči večje sreče kot otrokov nasmeh, ko ga vzamete v naročje.

To nepopisno čustvo je splitska pevka Jelena Rozga začutila na kosilu v zagrebški modni restavraciji Nova Bonaca, kjer se na prostorni terasi zbira veliko ljudi iz javnega življenja, ki še niso dali poslovnih obveznosti na stran, da bi počivali in se odpravili na dopust. Nekateri bodo dopust izpustili, saj bodo izkoristili poletje za nastope, saj so bili zaradi pandemije prikrajšani.

Regionalna pop zvezda Jelena Rozga je med koncertoma v Sloveniji, na kratko povratek na sceno praznovala s prijatelji. Dobro razpoloženje lepe blondinke je začutil tudi otrok njene prijateljice in si zaželel biti v njenem naročju.

Materinstvo ji popolnoma ustreza, so se v restavraciji slišali komentarji, ko se je Jelena Rozga igrala, objemala in poljubljala z dojenčkom in res celo objava fotografije na profilu restavracije na družbenih omrežjih je presenetila njene najbolj zveste oboževalce zaradi nepričakovane objave pevka, ki zasbno življenje sicer skriva. Le v intervjujih za medije je pogosto poudarjala, kako rada ima otroke in kako je skrbna teta do svojih nečakov, 21-letne Lee in osemletnega Noe. Rozgi se doslej ni izpolnila dolgoletna želja po materinstvu.

foto: JOHN PAVLISH, Story press

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Saša Lendero priznala, česa ne zmore

Objavljeno

V redu

Avtor

Iskreno je priznala, da ona tega pač ne zmore …

Priljubljena slovenska pevka, Saša Lendero, se pogosto oglasi na družbenih omrežjih. Tokrat se je ubadala z vprašanjem, kako imajo nekateri lahko ves čas brezhibno pospravljeno stanovanje, priznala je, da sama tega ne zmore kljub temu, da pospravlja redno.

Pospravljam … in se sprašujem, kako je mogoče, da to počnem ves čas, pa vseeno nisem preveč uspešna. 🤪 Kar malo zavidam tistim, ki znajo vzdrževati red in organizacijo ves čas. Kako pa vam uspeva?,” je zapisala poleg fotografije, iz katere pa se smehlja. Njeno objavo si lahko pogledate na njenem Facebook računu.

Tudi mi se sprašujemo podobno. Saša, ko boš našla odgovor, ga javi še nam!

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

POPULARNO