Kontaktirajte nas

Zabava

Poroka na prvi pogled: Nina o zvezi z Domnom sedaj priznala resnico. Ste presenečeni?

Objavljeno

V redu

Razkrila je, kako je bilo.

Nina in Domen sta dolgo časa veljala za najlepši par šova Poroka na prvi pogled. Že po prvih predvajanih epizodah so ju gledalci vzljubili in držali pesti zanju. Oba sta bila sproščena, iskrena, brez sramu. Zdelo se je, da sta kot ustvarjena drug za drugega, a ni bilo tako.

»Jaz in Domen sva iz dveh povsem različnih svetov, z različnimi cilji, vrednotami in tudi življenjskimi slogi. Sama do konca nisem vedela kaj bom naredila, bila sem zmedena, imela sem veliko dvomov, čutila sem se pod pritiskom okolja, saj sem ves čas poslušala kako sva super, in če že vsi to vidijo, potem pa more biti nekaj na temu kaj ne? A ko je prišel čas končne odločitve sem se poskusila osredotočiti le na pozitivne plati in se tako odločila da poskusim nadaljevati »vezo« še v realnosti,” je za BumNovice.si pojasnila Nina.

Življenje v eksperimentu je drugačno od resničnega življenja

Nina ima rada hribe in naravo. (foto: osebni arhiv)

Ko je bilo snemanja konec in sta se vrnila nazaj domov, je Nina ugotovila, da njena čustva niso tako globoka.

“Potem je pa počil mehurček, bila sva vsak v svojem okolju, služba, družba, šport, čas zase,… potem pa še samoizolacija in veliko časa za premislek o vsem. Ugotovila, sem, da Domen goji veliko globlja čustva do mene kot jaz do njega in ker si nisem predstavljala prihodnosti z njim, sem se odločila, da vezo zaključim, saj se mi ni zdelo pravično ne do njega, ne do mene, da poskušam nekaj na silo. Ta korak ni bil nepremišljen, niti enostaven, a mislim, da se bi danes tudi Domen strinjal, da sem se odločila prav, saj na dolgi rok nihče od naju ne bi bil srečen,” je iskreno priznala.

Kako danes gleda na eksperiment?

“Na celoten eksperiment še vedno gledam kot na zelo lepo in pozitivno izkušnjo, za katero mi ni žal, da sem jo izkusila. Če se bi pa eksperimenta še enkrat udeležila bi spremenila samo to, da bi bolj poslušala sebe in sledila svojemu srcu.”

Eksperiment je uspel, ljubezen ne. (foto: Planet TV)

Foto: Planet TV

Zabava

Šok: Ta slovenska resničnostna zvezdnica danes popolnoma drugačna

Objavljeno

V redu

Avtor

Takšno veliko spremembo je naredila. Bi jo prepoznali?

Mnogi spletni sledilci so bili zelo presenečeni, ko je Patricija Harl, ki smo jo spoznali v zadnji sezoni šova Ljubezen po domače, objavila zadnje fotografije. Kot je razvidno iz njih, je Patricija popolnoma spremenila svjo pričesko. Iz dolgih las, ki so bili obarvani v nežno roza odtenkih, je prešla na krajšo frizuro. Sedaj nosi paž in je svetlolaska. Mi menimo, da ji nova pričeska zares zelo pristoji.

„Moja partnerica v zločinu. Za vedno,“ je pripisala poleg treh fotografij, na katerih je s svojo prijateljico Sara, ki smo jo prav tako spoznali v omenjenem šovu. Skupaj sta si namreč omislili novo tetovažo.

V drugi objavi, ki jo je dodala, pa je pokazala, da nima strahu pred kačami.

View this post on Instagram

A post shared by Patricija Harl (@patricijaharl)

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Neverjetna preobrazba slovenske resničnostne zvezdnice! Vau, neprepoznavna je

Objavljeno

V redu

Avtor

To vas bo pustilo brez besed.

Simpatično Mariborčanko Lauro Beranič smo spoznali v šovu Sanjski moški, kjer se je potegovala za srčno naklonjenost Gregorja Čeglaja. Zvezdnica je takrat imela nekaj odvečnih kilogramov, ki pa so jo očitno motili. Sedaj je namreč popolnoma spremenjena.

Poročali smo že, da pridno trenira v fitnesu in da se prehranjuje bolj zdravo. Vse to pa je očitno obrodilo tudi sadove, saj je danes videti neverjetno.

»Saj res, da mi je kamera malo krivice naredila,  ampak, ko gledam stare slike pa vseeno, samo sebe ne vem, če bi prepoznala,« je zapisala v svoji Instagram zgodbi in pokazala, kako je bila videti februarja 2021 in kako je videti danes.

Vau!

Instagram zgodba

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kaj se dogaja z znanim slovenskim parom, ki se je spoznal v resničnostnem šovu?

Objavljeno

V redu

Avtor

To smo izvedeli …

Zagotovo se tudi vi še spomnite simpatičnega para, ki se je spoznal in zaljubil v nekoč zelo gledanem šovu Ljubezen na seniku, Erike in Damijana? Kmalu po šovu sta svojim spletnim sledilcem sporočila, da se bosta poročila, postala pa sta tudi starša deklici Klari.

Kako pa se imata danes?

»Starša deklice Klare sta v minulih letih nadgradila srčno kmetovanje na ekološki kmetiji Dvornik, kjer na 29 hektarjih marljivo ustvarjata svoj raj na zemlji. Ukvarjata se tudi z dopolnilnimi dejavnostmi, na kmetiji denimo predelujejo sadje in zelenjavo, sami meljejo različne vrste moke, izdelujejo testenine, pečejo kruh in piškote.,« piše portal njena.

Zdi se, da je parček tudi danes še zelo srečen skupaj.

Erika in Damijan sta srečna skupaj. (foto: osebni arhiv)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals