Connect with us

Zabava

Poroka na prvi pogled: Nina o zvezi z Domnom sedaj priznala resnico. Ste presenečeni?

Objavljeno

on

<div id="midasWidget__r92"></div>

Razkrila je, kako je bilo.

Nina in Domen sta dolgo časa veljala za najlepši par šova Poroka na prvi pogled. Že po prvih predvajanih epizodah so ju gledalci vzljubili in držali pesti zanju. Oba sta bila sproščena, iskrena, brez sramu. Zdelo se je, da sta kot ustvarjena drug za drugega, a ni bilo tako.

»Jaz in Domen sva iz dveh povsem različnih svetov, z različnimi cilji, vrednotami in tudi življenjskimi slogi. Sama do konca nisem vedela kaj bom naredila, bila sem zmedena, imela sem veliko dvomov, čutila sem se pod pritiskom okolja, saj sem ves čas poslušala kako sva super, in če že vsi to vidijo, potem pa more biti nekaj na temu kaj ne? A ko je prišel čas končne odločitve sem se poskusila osredotočiti le na pozitivne plati in se tako odločila da poskusim nadaljevati »vezo« še v realnosti,” je za BumNovice.si pojasnila Nina.

Življenje v eksperimentu je drugačno od resničnega življenja

Nina ima rada hribe in naravo. (foto: osebni arhiv)

Ko je bilo snemanja konec in sta se vrnila nazaj domov, je Nina ugotovila, da njena čustva niso tako globoka.

“Potem je pa počil mehurček, bila sva vsak v svojem okolju, služba, družba, šport, čas zase,… potem pa še samoizolacija in veliko časa za premislek o vsem. Ugotovila, sem, da Domen goji veliko globlja čustva do mene kot jaz do njega in ker si nisem predstavljala prihodnosti z njim, sem se odločila, da vezo zaključim, saj se mi ni zdelo pravično ne do njega, ne do mene, da poskušam nekaj na silo. Ta korak ni bil nepremišljen, niti enostaven, a mislim, da se bi danes tudi Domen strinjal, da sem se odločila prav, saj na dolgi rok nihče od naju ne bi bil srečen,” je iskreno priznala.

Kako danes gleda na eksperiment?

“Na celoten eksperiment še vedno gledam kot na zelo lepo in pozitivno izkušnjo, za katero mi ni žal, da sem jo izkusila. Če se bi pa eksperimenta še enkrat udeležila bi spremenila samo to, da bi bolj poslušala sebe in sledila svojemu srcu.”

Eksperiment je uspel, ljubezen ne. (foto: Planet TV)

Foto: Planet TV

<div id="midasWidget__r92"></div>

Zabava

Poroka na prvi pogled: Ženin presenetil z resnico o zmenku na slepo

Objavljeno

on

Avtor:

<div id="midasWidget__r92"></div>

Ženin, ki bo vstopil v tretjo sezono eksperimenta Poroka na prvi pogled, je presenetil s takšno resnico …

Prihaja tretja sezona šova Poroka na prvi pogled, prva oddaja bo na sporedu že v ponedeljek, 4. marca. V eksperimentu bo tudi ženin Kristijan, ki je oče dvojčkov. Ima sina in hčerko, z materjo njunih otrok pa sta bila v zvezi deset let.

»Moja najdaljša zveza je bila deset let. Ob rojstvu dvojčkov sva se s partnerko povsem posvetila njima, nase pa pozabila. Tudi zato se je najina ljubezen izgubila. je razkril za Planet TV.

Iskreno pa je odgovoril tudi na vprašanje, če je bil kdaj na zmenku na slepo in kako se je končalo.

»Bil sem že na zmenku na slepo in se je dobro končalo. Drugo jutro sva se zbudila pri meni doma,« je v smehu priznal.

Foto: Planet TV

<div id="midasWidget__r92"></div>

Continue Reading

Zabava

Matej Zemljič (Skrito v raju) iskreno o razhodu s svojo punco

Objavljeno

on

Avtor:

<div id="midasWidget__r92"></div>

Igralec Matej Zemljič, ki navdušuje v seriji Skrito v raju, je delil zgodbo o razhodu s svojo punco.

Priljubljeni slovenski igralec Matej Zemljič, ki mnoge trenutno navdušuje z vlogo Marka Steinerja v priljubljeni slovenski seriji Skrito v raju, je za javnost delil utrinek iz svoje zasebnosti.

»Po mojem to sega že v vrtec ali pa začetek osnovne šole. Ne vem, luštkano, mislim čisto nekaj drugega, kar je dejansko ljubezen, ne vem, če bi temu sploh rekel ljubezen, ampak bolj neki metuljčki v trebuhu, ko začneš malo spoznavati, da ti je nekdo všeč. Ne vem, hecno je, zdi se mi, kot da je bilo to v prejšnjem življenju, ker je bilo to toliko časa nazaj je o ljubezni iz otroških dni razkril za portal zadovoljna.si.

»Ampak imam lepe spomine, se mi pa zdi, da je vse bilo zelo otročje. Tudi razhod je bil tak hecen prek SMS-a in vem, da sem bil ful prizadet, ko me je punca pustila. Nisem ji sploh odgovoril in sem bil samo dva meseca zabediran. To je bilo med počitnicami in potem se je začela šola in je nisem mogel sploh v oči pogledati, sem jo ignoriral še en mesec. Nisem ravno sprejel tega razhoda,« pa je priznal v nadaljevanju.

Igralec je mnoge oboževalke razveselil tudi z dejstvom, da je trenutno samski.

Foto: Voyo

<div id="midasWidget__r92"></div>

Continue Reading

Zabava

Karin Lipovnik (Kmetija) s takšno fotografijo vse pustila brez besed

Objavljeno

on

Avtor:

<div id="midasWidget__r92"></div>

Mnogi so tekmovalki Kmetije čestitali za njen pogum in odkritost …

Zagotovo se še spomnite Karin Lipovnik, ki je dvakrat tekmovala v resničnostnemu šovu Kmetija.

Svojim spletnim prijateljem se je sedaj javila s prav posebnim namenom in številne močno ganila in navdušila.

»Debela sem. Kaj pa je tvoja supermoč?

Začaran krog.

Jaa… Kilo gore, kilo dole… To pač traja že od malega. Nikol suha, vedno preveč kilogramov. Pa sem shujšala pa se vzela v roke ( v študentskem času) -20kg, pa sem začela jest normalno-preveč pa se zredila za +25kg… pa spet se vzela v roke pa spet nazaj še dan danes delam isto. Pogledam se v ogledalo pa si rečem lej kaka si… pa se obrnem pa si rečem jebe*, enkrat se živi- pa vzamem čokolado.


Priznam! Nisem si všeč. Mela bi -30kg. Potem pa se vprašam kaj mi pa takrat nebo všeč? Ko mi bo koža visela, strije bom še vedno mela, rit bom hotla večjo, celulit se bo v vsakem primeru vido. a bom takrat bol zadovolna? Vrjetno na začetku ful, pol pa bom začela jest use pa bom spet na istem. Čeprav trenutno res ne dam v uste vse kar pride, ampak ker sem se trenutno tk odločla


Lahk mi rečete, da je vse v glavi, ampak vem, da v moji glavi hodi pomfri pa bomboni In ne, ni enostavno ko razmišlaš konstantno o sladkarijah in fast foodu medtem ko ješ solato
Za vse tiste ko dobite pike naj vas vprašam s čim vi niste zadovolni? Trenutni stereotipi in celotna scena nam hoče dokazat da smo ljudje popolni / pa nismo! Vsak dela napake, vsak nardi neki drugač, vsakemu je všeč neki drugega. In to je edino pravilno, drugač bi bil svet preveč dolgočasen In ne, nič ni narobe ko izraziš svoje mnenje in poveš na glas kaj si misliš edino način kako to poveš igra veliko vlogo


Zato drage in dragi moji Bodite kar ste. Če se boste bolš počutli z -30kg ali +50kg je to vaša stvar. Ne pustite da vas videz omejuje in se ne počutite SAMOZAVESTNO, ker se vseeno lahko!
Aja ne promoviram debelosti ali kaj podobnega, samo pokazat vam hočem da VIDEZ NI VSE!
Mejte se radi 
je zapisala Karin na družbeno omrežje Instagram, poleg fotografije, na kateri je v kopalkah.

Foto: Voyo

<div id="midasWidget__r92"></div>

Continue Reading

 

 

POGLEJTE SI NOVO PESEM SLOVENSKEGA GLASBENIKA

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals