Kontaktirajte nas

Zabava

Poroka na prvi pogled: Nina o zvezi z Domnom sedaj priznala resnico. Ste presenečeni?

Objavljeno

V redu

Razkrila je, kako je bilo.

Nina in Domen sta dolgo časa veljala za najlepši par šova Poroka na prvi pogled. Že po prvih predvajanih epizodah so ju gledalci vzljubili in držali pesti zanju. Oba sta bila sproščena, iskrena, brez sramu. Zdelo se je, da sta kot ustvarjena drug za drugega, a ni bilo tako.

»Jaz in Domen sva iz dveh povsem različnih svetov, z različnimi cilji, vrednotami in tudi življenjskimi slogi. Sama do konca nisem vedela kaj bom naredila, bila sem zmedena, imela sem veliko dvomov, čutila sem se pod pritiskom okolja, saj sem ves čas poslušala kako sva super, in če že vsi to vidijo, potem pa more biti nekaj na temu kaj ne? A ko je prišel čas končne odločitve sem se poskusila osredotočiti le na pozitivne plati in se tako odločila da poskusim nadaljevati »vezo« še v realnosti,” je za BumNovice.si pojasnila Nina.

Življenje v eksperimentu je drugačno od resničnega življenja

Nina ima rada hribe in naravo. (foto: osebni arhiv)

Ko je bilo snemanja konec in sta se vrnila nazaj domov, je Nina ugotovila, da njena čustva niso tako globoka.

“Potem je pa počil mehurček, bila sva vsak v svojem okolju, služba, družba, šport, čas zase,… potem pa še samoizolacija in veliko časa za premislek o vsem. Ugotovila, sem, da Domen goji veliko globlja čustva do mene kot jaz do njega in ker si nisem predstavljala prihodnosti z njim, sem se odločila, da vezo zaključim, saj se mi ni zdelo pravično ne do njega, ne do mene, da poskušam nekaj na silo. Ta korak ni bil nepremišljen, niti enostaven, a mislim, da se bi danes tudi Domen strinjal, da sem se odločila prav, saj na dolgi rok nihče od naju ne bi bil srečen,” je iskreno priznala.

Kako danes gleda na eksperiment?

“Na celoten eksperiment še vedno gledam kot na zelo lepo in pozitivno izkušnjo, za katero mi ni žal, da sem jo izkusila. Če se bi pa eksperimenta še enkrat udeležila bi spremenila samo to, da bi bolj poslušala sebe in sledila svojemu srcu.”

Eksperiment je uspel, ljubezen ne. (foto: Planet TV)

Foto: Planet TV

Zabava

Blaž Kričej Režek ujet z napol golo lepotico v avtu. Kaj se dogaja?

Objavljeno

V redu

Avtor

Fotografija, ki se je pojavila na družbenih omrežjih je mnoge zelo presenetila …

Blaž Kričej Režek, ki smo ga spoznali v lanskem šovu Sanjski moški, je na družbeno omrežje Instagram dodal fotografijo, ki je vzbudila mnogo radovednosti.

Pomanjkljivo oblečena lepotica, katere obraz se ne vidi, sedi skozi okno njegovega avtomobila.

Fotografija je vzbudila veliko zanimanja, mnogi ugibajo, ali gre za Arijanno Saro di Palma, Primorko, ki je bila med kandidatkami šova Sanjski moški, a je Blaž ni izbral.

A kot je znano, je edino dekle, s katero se druži še sedaj in sta v dobrih prijateljskih odnosih.

Instagram zgodba

Foto: Voyo/posnetek zaslona

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Presenečenje: Na televizijo prihaja nov in zelo znan voditeljski par, vodila pa bosta oddajo, ki smo jo vsi čakali

Objavljeno

V redu

Avtor

Končno smo dočakali, da na male zaslone prihaja ta priljubljeni šov. Vodila pa ga bosta obraza, ki ju že dobro poznamo.

Na Planet TV prihaja kviz Kolo sreče, ki je navduševal mnoge. Voditeljski par pa je za mnoge presenečenje, vodila ga bosta namreč Klemen Bučan in Nataša Naneva.

Nov voditeljski parček pa je priznal, da sta se takoj odlično ujela tako pred kot tudi za kamero.

“Nataša je moja desna roka, obrača črke in mi pomaga pri igrah, vmes pa se tudi pohecava – no, predvsem se ona iz mene,” o svoji sovoditeljici z najlepšim nasmehom v Sloveniji pove Klemen.

“Od prvega trenutka, ko sva se videla, je najina komunikacija stekla, kot da se poznava že vse življenje,” je odlično energijo med prvima obrazoma kviza potrdila Nataša.

Foto: Planet TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Se spomnite tekmovalke Lare Deu iz Exatlona? To se z njo dogaja sedaj …

Objavljeno

V redu

Avtor

Tekmovalka, ki se je borila v prvi sezoni zelo gledanega šova Exatlon, sedaj sporoča vsem tako veselo novico …

Lara Deu, za katero so mnogi gledalci navijali v prvi sezoni šova Exatlon, je zaključila zelo pomembno življenjsko obdobje. Kot je razkrila preko družbenega omrežja Instagram, je magistrirala.

»Ta veseli dan ali Lara je magistrirala z 10 je zapisala poleg fotografije, s katero pa je pokazala tudi, da je videti več kot odlično.

Lara, ki je nekoč trenirala gimnastiko, je magistrirala iz programa Športna vzgoja.

Foto: Planet TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals