Domov Zanimivosti Šok: Je na dan prišel pravi razlog za ločitev Saše Lendero in...

Šok: Je na dan prišel pravi razlog za ločitev Saše Lendero in Miha Hercoga?

Trdi, da je njun prijatelj, javno je povedal svojo resnico, ki vas bo pustila odprtih ust …

Na uredništvo portala žurnal24 se je obrnil anonimni vir, ki je trdil, da je prijatelj pevke Saše Lendero in njenega nekdanjega partnerja Mihe Hercoga. Razkril je, da naj bi bil pravi vzrok za ločitev priljubljenega para Hercogova nezvestoba.

“Miha je v resni zvezi z gospodično Tadejo, pred njo pa je imel že tri zveze od maja 2022, ko sta se s Sašo razšla. Počil mi je živec, da vsi pišejo, kako ima Saša novega in da si je ona prva privoščila novega partnerja, kar ni res. Vsi smo to skrivali, Saša je skrivala zaradi hčerke, cela družba pa zaradi Saše,” je dejal za omenjeni portal. In dodal, da upa, da bo Lenderova končno povedala resnico.

Omenjeni portal se je obrnil tudi na Lenderovo in Hercoga.

“Ne drži, Tadeja je prijateljica, še vedno sem samski. Kaj vse sem že slišal, zakaj sva šla narazen, samo smejim se temu. Tudi to, da so me dobili z mladoletnikom in da sem gej. Ne drži, da sem bil nezvest, mah kje pa, nihče ni bil nezvest. So bili drugi razlogi, o katerih pa ne bi,” je za žurnal24 povedal Hercog.

Ne želim komentirati in ničesar pogrevati za nazaj, povem lahko le, da je Miha krasen očka in da sva v lepem odnosu. Glede svojih prihodnjih odnosov, ki si jih bom ustvarjala ali si jih ustvarjam, pa tudi ne želim komentirati, dokler ne bo za to pravi časi,” pa je za omenjeni portal povedala Lenderova.

Foto: Facebook