in

Veselje številnih: Vrača se priljubljena serija Botri

POP TV sporoča, da se že zelo kmalu vrača zelo priljubljena hrvaška serija Botri.

Mnogi gledalci so se zelo razveselili, ko so s POP TV sporočili, da se končno vrača zelo priljubljena serija Botri. Tretja sezona bo na TV zaslonih že zelo kmalu, prvi del si boste lahko pogledali že 17. junija.

Če si lahko zamislite kaj takega. Ideja je zrasla na kanadskem zelniku bogatega izseljenca Stanislava Stanleyja Cukela, ki se je odločil vrniti in vnesti duh svetovljanstva in turizma v svoj rojstni kraj. Kmalu mu z zlomljenim srcem sledi še sin Tommy in zabava se lahko začne.

Če jo začinimo še s starimi zamerami, novimi usodami in preobrati starih konjev v železnih srajcah, smo v družbi najbolj zanimivih in neskončno zabavnih poletnih večerov na POP TV. 3. sezona serije Botri od ponedeljka do četrtka ob 20.00.

Igralka Barbara Vicković, ki v Botrih igra Anđelo Akrap, je o svojem liku povedala: “Anđela je prototip ženske, ki je zelo radovedna in zelo veliko govori. Jaz osebno se raje držim zase in ne vtikam nosu v tuje zadeve. Zato je njen lik mešanica mene in Anđele, skupaj sva oseba, ki jo imajo gledalci radi. Ali pač ne …”

Foto: POP TV

Natalija Kolšek opozorila vse, naj bodo previdni

Tanja Ribič presenetila: To je zapisala o svojem soprogu