Numerološka usmeritev dneva – Sreda, 1.7.2020

  • Avtor: Asya
  • 01/07/2020

“Danes v svojem življenju napišite zgodbo, ki še ni bila napisana.”

Dobro jutro, dober dan v mesec julij, s katerim zaplujemo že v drugo polovico leta. Se kar dogaja letos, kajne, okrog nas in posledično v nas samih. Svet se spreminja, mi se spreminjamo. Nikoli več ne bo tako, kot je bilo. Pa si poglejmo, kaj nakazujejo števila za današnji dan. 

Prvega v mesecu smo danes. To je dan, ko odločno primimo “krmilo svojega vozila” in najdimo način, da se počutimo kot zmagovalci. Danes bomo ambiciozni, pa naj bo to v poslu, v športu, v odnosih,….V želji po uspehih, zmagah in samopotrjevanju bomo brezkompromisno spreminjali ustaljene navade in načine v svojem delovanju in življenju. 

Na vsak način bomo želeli uveljaviti lastne ideje in zamisli.

Dan je odličen za postavitev novih temeljev na kateremkoli področju. 

Uspešni  bomo pri vodenju, planiranju, samostojnem delovanju, pri kreativnem delu na vizionarskih idejah. Gnali nas bodo ambicioznost, želja po spoštovanju in ugledu. 

Bolj bomo vztrajni, odločni, iznajdljivi in strpni do drugih, uspešnejši bomo in denar bo pritekal iz različnih virov. 

Na področju zdravja je dan odličen za začetek diete, novega alternativnega zdravljenja, uvedbo drugačnih navad, s katerimi lahko izboljšamo zdravje.

V ljubezni pa: zadosti odločni bomo, da zaključimo preživete odnose ali da v življenje povabimo novo osebo, ki nam je všeč. 

Karkoli bomo danes naredili; ob pravem času bomo dobili pomoč, če jo bomo potrebovali. 

Premagajte samega sebe danes in naredite nekaj novega. Poletite!

Vaša Alenka

Za vas piše

Numerologinja Alenka Brečko

Alenka Brečko

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Alenka Brečko