Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Alenka Košir pokazala spremenjen videz, všeč vam bo

Objavljeno

V redu

Nekdanja žena smučarja Jureta Koširja se je odločila za spremembo.

Uspešna podjetnica in vplivnica na družbenih omrežjih Alenka Košir se svojim spletnim prijateljem največkrat oglasi z nasveti za vrtnarjenje. A tokrat ni bilo tako. Ponosno jim je povedala, da se je končno naučila delati kodre in da je na to zelo ponosna.

»Tolk sem ponosna na svoje kodrčke, da sem kr en selfi udarla  jaz imam res dve levi roki za delanje frizur…celo življenje sem imela dolge lase in vse kar sem obvladala je bil čop ali pa spuščeni ravni…s kodri je bila vedno težava, ker mi nič ni držalo…v roku ene ure so bili moji lasje vedno ravni…malo sem pripisovala tudi temu, da so dolgi lasje težji in teža naredi svoje… potem sem se postrigla in začela eksperimentirat…dejansko sem si rekla, da moram probati in itak, da nič ne znam, če nikoli nič ne povadim…tudi pri delanju frizur je tako kot povsod “vaja dela mojstra”… ,«je zapisala in pokazala fotografijo, na kateri ima čudovite kodre, ki so nastali izpod njenih rok.

In kako ji je to uspelo? Alenka je razložila: »pogledala sem precej tutorialov in vadila… zdaj si naredim frizuro čisto sama…tako, da zdrži…in na koncu je hitreje kot, da grem frizerju  bom enkrat posnela kako enostavno je…kodre delam z likalnikom za lase, ki sem ga kupila pri frizerki…ne vem, če likalnik kaj vpliva na to…meni se ne zdi, a moja frizerka pravi, da ful…no, tukaj bom kar njej verjela, ker je vseeno profi…«

Foto: Facebook

Zanimivosti

Mož Rebeke Dremelj na robu živcev. To se je dogajalo sredi noči

Objavljeno

V redu

Avtor

Ojoj, kakšna smola!

Priljubljena pevka in podjetnica Rebeka Dremelj je v svoji Instagram zgodbi tokrat objavila, kaj se je ponoči dogajalo pri njim.

»Evo, takole pa zgleda ob pol enajstih zvečer pri nas … Sicer je poleti res luštno potem, ampak realnost, predno prideš do luštnega je pa taka,« je razkrila in pokazala, kako njen mož Sandi v gumijastih škornjih hodi po domačem bazenu.

Na vprašanje, kaj dela, ji je odgovoril: »Samo znorel bom. Ravnam folijo.«

Močno upamo, da so danes težave že odpravljene in da se voda v bazenu že lepo segreva.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Poglejte, kakšen cukerček je sin Maje Prašnikar in Alena Kobilice

Objavljeno

V redu

Avtor

Oh, ob tej fotografiji se boste stopili …

Eden lepših slovenskih parov, Maja Prašnikar in Alen Kobilica, se pogosto oglasita preko družbenih omrežij. Svoje številne spletne sledilce pa v zadnjem času razveseljujeta tudi z utrinki iz zasebnega življenja, ponosno pokažeta svojega sina Vala, ki pridno raste in se razvija.

»Joj, tko je prisrcen in ta njegov glasek…moram delit se tuki
Moj mali srecen navihancek
,« je že pred časom na družbeno omrećje zapisala Prašnikarjeva in dodala zares čudovit posnetek, ki si ga lahko pogledate tukaj.

Sedaj pa je preko Instagram zgodbe fotografijo svojega sina delil še Alen. Pogledate si jo lahko spodaj.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Saši Einsiedler porušili hišo! Kaj se dogaja?!

Objavljeno

V redu

Avtor

Fotografije so dovolj zgovorne …

Televizijska voditeljica, uspešna komunikacijska trenerka in mati petih otrok, Saša Einsiedler, je med svoje spletne prijatelje poslala fotografije, na katerih je pravo razdejanje. Njen čudoviti dom, ki ga ima sredi narave, je v prenovi. Kot je videti, so porušili steno, v delu je zasteklitev terase, po fotografijah sodeč pa bo pri Einsiedlerjevi nova tudi kuhinja.

»Enkrat bo tudi to minilo je pripisala poleg fotografij, ki jih je objavila.

Verjamemo, da bo v prenovljeni hiši s svojimi otroki in partnerjem Andrejem še bolj uživala. Privoščimo!

Foto: Facebook, osebni arhiv

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals