Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Zdaj je jasno, Princ Charles se ne bo poklonil Princesi Diani!

Objavljeno

V redu

Danes, 1. julija se bo zgodil čustven dogodek za vso kraljevo družino, še posebej za brata Williama in Harryja.

Nestrpno namreč pričakujejo odkritje kipa pokojne princese Diane v palači Kensington ob njenem 60. rojstnem dnevu. Čeprav bi to moral biti dogodek, ki bo združil družino, je tudi v tem trenutku v tej družini nemir. Menijo, da bi to lahko vzbudilo stare rane in povečalo napetost med že prepirljivimi družinskimi člani, zlasti Williamom in Harryjem. Čeprav se je pisalo in ugibalo o prisotnosti Meghan Markle in Kate Middleton, se zdi, da se tudi princ Charles ne bo poklonil tudi svoji nekdanji ženi.

Res mu je težko. Ti trenutki lahko odprejo stare rane in obudijo spomine, veselje in žalost, izgubo«, je razkril prijatelj princa Charlesa in dodal, da po smrti princese Diane verjame, da je najbolje te spomine obdržati zase in vse prepustiti sinovom. Drugi vir je že razkril, da je princ Charles povsem jasno povedal, da ga ne bo na prireditvi, ker gre na Škotsko. „Sestankov med nami tremi ni predvidenih. Charles bo to prepustil svojima sinovoma «je še dodal vir.

Verjeli so, da se bosta brata vsaj ob tej priložnosti združila, a nič od tega. Princ William bo kip pokojne matere obiskal na zasebnem obisku z ženo in otroki na predvečer uradnega odkritja, ob uradnem se mu bo sicer pridružil brat. Kljub temu si bosta kip ogledala ločeno, na enak način pa bosta imela tudi govora.

Spomnimo, britanski princ Harry je že sam odpotoval iz Los Angelesa v London. Harry je potoval sam, zanikal je ugibanja, da bo s seboj vzel dveletnega sina Archieja. Za ženo Meghan se je vedelo, da ga ne bo spremljala, saj je nedolgo tega rodila. 

Prav zaradi dejstva, da njegove žene ni z njim, britanski mediji pišejo, da bo imel 36-letni princ priložnost, da poskuša urediti odnos s starejšim bratom Williamom. Nazadnje sta bila skupaj aprila na dedkovem pogrebu. Veliko vlogo pri možnosti sprave naj bi imela Williamova žena Kate Middleton in mnogi verjamejo, da bo še vedno mirovnica med dvema bratoma, katerih razmerje je vse prej kot idealno.

Foto: Profimedia

Zanimivosti

Poglejte, kje na Malem Lošinju preživlja dopust tenisač Roger Federer

Objavljeno

V redu

Avtor

Obmorski raj zase in svojo družino je našel v secesijski vili na Malem Lošinju.

Na Malem Lošinju poleg teniškega zvezdnika Rogerja Federerja dopustuje tudi nekdanji francoski nogometni reprezentant Thierry Henry.

Smetana svetovnega športa je na otok severnega Jadrana prispela ravno takrat, ko je Federerjev trener Ivan Ljubičić tam začel teniško akademijo.

Domačini in turisti so se o bivanju športnikov razreda A pogovarjali na družbenih omrežjih, kljub prizadevanjem, da bi bivanje na čudovitem otoku minilo brez vednosti javnosti. Čeprav so za dopust izbrali le skrite in razkošne oaze, se jim ni uspelo dovolj dobro skriti. Njihovo “skrivanje” je tudi na družbenih omrežjih, kjer nihče od njih ni objavil fotografij z Lošinja.

Za svoje bivanje sta Federer in Henry izbrala zaliv Čikat. Oba bivata v razkošnih vilah, ki se nahajata v rajskem zalivu. Tam so tudi praznovali, saj sta hčerki 23. julija praznovali 12. rojstni dan.

05opust v razkošni vili.

Foto: CHRISTOPHE SAIDI/SIPA PRESS/PROFIMEDIA CHRISTOPHE SAIDI/SIPA PRESS/PROFIMEDIA

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Prepoznate slavno pevko na fotografiji?

Objavljeno

V redu

Avtor

Slavna pevka je delila fotografijo iz otroštva. Bi jo prepoznali? Ge za zelo poznano hrvaško pevko, ki je že leta med najbolj priljubljenimi tudi pri nas.

Sliko iz otroštva je delila ob jubileju, ki ga je praznovala pred kratkim. Kljub temu, da je letošnje leto za njo nekaj posebnega, saj se je po 25ih letih razšla s partnerjem, širi svojo pozitivno energijo in nasmeh ter tudi modrost in izkušnje.

To je pevka Danijela, ki je po razhodu z dolgoletnim partnerjem Petrom Grašom pričakala Abrahama. Majhna, nasmejana in luštna, takšna je še danes.

Pevka Danijela

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Poglejte, kako lepo postavo ima Natalija Verboten

Objavljeno

V redu

Avtor

Svoje oboževalce je navdušila s fotografijo v kopalkah …

Priljubljena pevka Natalija Verboten letos uživa na otoku Pagu. S svojo družino se je odpravila v kamp Straško, tam so nastanjeni v mobilni hišici. Po fotografijah, ki jih objavlja pevka, sklepamo, da zelo uživajo in da je to zanje res pravi dopust.

Zadnja fotografija, ki jo je Natalija objavila na svojem Instagram računu, pa razkriva, kako lepo postavo ima. Pozira namreč ob bazenu v čudovitih dvodelnih kopalkah.

Navdušena sem z družino letos prvič dopustujemo v mobilnih hišicah v @camp_strasko in moram priznati, da je to eden izmed naših najlepših dopustov – zagotovo se še vrnemo,” je zapisala poleg fotografije.

Fotografijo, ki je razveselila njene številne oboževalce, si lahko pogledate spodaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

POPULARNO