Domov Za Navdih Numerološka usmeritev dneva – Sobota, 1. 8. 2020

Numerološka usmeritev dneva – Sobota, 1. 8. 2020

Dobro jutro, dober dan vsem skupaj, pa smo zajadrali v drugi počitniški mesec avgust, ko imamo še vedno skupaj z našimi šolarji, ali brez njih, priliko skočiti na kakšen dopust; v planine, na reko, na morje,…. in si oddahniti, se oddaljiti od letošnjega »corona« dogajanja.

»Življenje se odziva nate, na to, kdo si, ne na to, kar misliš, da moraš biti.« Tjaša Dorelay

Prvi avgustovski dan je namenjen očiščenju oz. preobrazbi vseh »temačnih stvari« v naših življenjih in v celotni družbi in tako odpiranju prostora novim možnostim. To vam bo uspelo z načrtom, fokusom in vztrajnostjo. Energija števila 1 bo vplivala na povečano ustvarjalnost, pogum, dobro organiziranost in izvirnost. Sistematično preglejte vsa področja vašega življenja: zdravje, partnerstvo, kariero, prostočasne dejavnosti, denar in materialno stanje, prijateljske in družinske odnose,….Ugotovite, kaj je tisto, zaradi česar ste nesrečni, žalostni, bolni, brez denarja,…in naredite eno spremembo. Danes boste zmogli preseči lastne omejitve in strahove. Odločite se, da preteklost pustite tam, kamor spada: v preteklosti.

Zaželite si novih pričetkov in napredka. Pretok energije vas bo podprl v koraku naprej. Danes ne smete omahovati. Prav tako se ne zapirajte vase, glasno povejte, česa si želite. Dan je primeren za izražanje sebe. Vi veste, kaj je najbolje za vas. Postanite aktivni, spremenite eno navado, ne ponavljajte starih napak, danes je vaših »pet minut«.

Danes vam želim, da zasijete!

Vaša numerologinja Alenka

foto: pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Alenka Brečko

Alenka Brečko

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Alenka Brečko