Eva Longoria se je popolnoma spremenila!

Priljubljena igralka Eva Longoria Baston, ki smo jo spremljali tudi v uspešni seriji Razočarane gospodinje, je pred dvema letoma postala mati. Takrat se je zredila za 20 kilogramov. Kmalu po porodu je pričela s hujšanjem. Pomagala si je z vsakodnevnim tekom, telovadbo in seveda s strogo dieto, ki je za hollywoodske zvezdnice nekaj povsem običajnega.
Če so ji nekateri privoščili vse dodatne kilograme, ki jih je pridobila med nosečnostjo, pa jih je lepa 45-letna igralka kmalu utišala, saj je hitro prišla nazaj na svojo težo, ki jo je imela pred nosečnostjo.
Tako je danes videti popolno. Ima postavo, ki ji jo lahko zavida marsikatera ženska, ima srečen zakon, sina in bogastvo.

Spomnimo, Eva je poleti leta 2018 postala mati, mali sin Santiago pa je prišel kot krona ljubezni z mehiškim poslovnežem Joséom Antoniom “Pepe” Bastónom. Lepa igralka je svojega moža spoznala na zmenku na slepo, ki so ga priredili skupni prijatelji v Mehiki. Zanimivo je, da Jose ni vedel, kdo je Eva, in je zaradi natrpanega urnika celo hotel odpovedati sestanek. Na srečo je našel čas, poroka pa se je zgodila konec maja 2015. Pred njima je bila romantična zaroka v puščavi v Dubaju, kamor sta se zakonca odpravila na počitnice. Za igralko je to že tretji zakon, njegov drugi, par pa v vseh teh letih ni bil vpleten v niti en škandal, kar pa ni veljalo za Evin zakon z košarkarjem Tonyjem Parkerjem, ki jo je varal povsod.

Pred Tonyjem je bila tudi Eva dve leti poročena s Tylerjem Christopherjem, nekaj časa pa je imela rada tudi Eduarda Cruza, brata slavne igralke Penelope Cruz.

View this post on Instagram

Saturday Smiles 🥰

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

View this post on Instagram

Green with envy 🍃

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

Foto: Facebook

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com