Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Eva Longoria se je popolnoma spremenila!

Objavljeno

V redu

Priljubljena igralka Eva Longoria Baston, ki smo jo spremljali tudi v uspešni seriji Razočarane gospodinje, je pred dvema letoma postala mati. Takrat se je zredila za 20 kilogramov. Kmalu po porodu je pričela s hujšanjem. Pomagala si je z vsakodnevnim tekom, telovadbo in seveda s strogo dieto, ki je za hollywoodske zvezdnice nekaj povsem običajnega.
Če so ji nekateri privoščili vse dodatne kilograme, ki jih je pridobila med nosečnostjo, pa jih je lepa 45-letna igralka kmalu utišala, saj je hitro prišla nazaj na svojo težo, ki jo je imela pred nosečnostjo.
Tako je danes videti popolno. Ima postavo, ki ji jo lahko zavida marsikatera ženska, ima srečen zakon, sina in bogastvo.

Spomnimo, Eva je poleti leta 2018 postala mati, mali sin Santiago pa je prišel kot krona ljubezni z mehiškim poslovnežem Joséom Antoniom “Pepe” Bastónom. Lepa igralka je svojega moža spoznala na zmenku na slepo, ki so ga priredili skupni prijatelji v Mehiki. Zanimivo je, da Jose ni vedel, kdo je Eva, in je zaradi natrpanega urnika celo hotel odpovedati sestanek. Na srečo je našel čas, poroka pa se je zgodila konec maja 2015. Pred njima je bila romantična zaroka v puščavi v Dubaju, kamor sta se zakonca odpravila na počitnice. Za igralko je to že tretji zakon, njegov drugi, par pa v vseh teh letih ni bil vpleten v niti en škandal, kar pa ni veljalo za Evin zakon z košarkarjem Tonyjem Parkerjem, ki jo je varal povsod.

Pred Tonyjem je bila tudi Eva dve leti poročena s Tylerjem Christopherjem, nekaj časa pa je imela rada tudi Eduarda Cruza, brata slavne igralke Penelope Cruz.

View this post on Instagram

Saturday Smiles 🥰

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

View this post on Instagram

Green with envy 🍃

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

Foto: Facebook

Zanimivosti

Znani slovenski glasbenik v bolnišnici prosi na pomoč. Kaj se dogaja?

Objavljeno

V redu

Avtor

Zadeva je zelo resna, zato je sklenil, da se obrne na javnost.

Priljubljeni slovenski glasbenik in radijski voditelj Tim Kores je svoje spletne prijatelje tokrat nagovoril kar iz bolnišnice. Odšel je namreč v UKC Maribor, kjer je daroval kri.

»Ejte, Ful jim PRIMANKUJE KRVI!!!
Jaz sem svoje opravil, daroval par deci, lahko pa spet komaj čez 3-mesece. Zato vas prosim, da se odzovete. Nič ne boli in poleg ful prijaznih, zabavnih doktorjev in medicinskih sester, dobre kranjske z zenfom, lahko nekomu rešite življenje! V Mariboru primankuje krvi!
je zapisal poleg objave in vse svoje prijatelje pozval, naj storijo enako.

Za njegovo lepo gesto so mu mnogi čestitali, nekdo je zapisal, da je vesel, da kak znan Slovenec dejansko tudi sam pomaga in ne le vabi na krvodajalsko.

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Noro: Ana Roš razkrila podrobnosti poroke, ki vas bodo pustile odprtih ust

Objavljeno

V redu

Avtor

Ko boste prebrali, kakšno poroko načrtuje, boste tudi vi zelo presenečeni.

Naša najboljša kuharska mojstrica Ana Roš in njen srčni izbranec Urban Stojan že načrtujeta poroko. Ta naj bi se zgodila še pred koncem letošnjega leta, kot pa poroča Delo, bo poroka zares sanjska.

Kot je razkrila, bo točno na silvestrovo stara petdeset let in ob tem se ji je utrnila ideja.

»Utrnila se mi je krasna rešitev: izrabiva moj petdeseti rojstni dan. Tako bodo okoli mene vsi ljudje, ki jih imam rada, hkrati pa bova praznovala nekaj čisto drugega, ljubezen, ne staranje, pač pa vstop v neko lepše obdobje,« je povedala za omenjeni medij.

Razkrila je tudi, da bo na poroki 400 svatov, igral pa bo Vlado Kreslin.

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Prepoznate postavnega mladeniča, ki ga objema Tanja Ribič? Presenečeni boste

Objavljeno

V redu

Avtor

Na družbenem omrežju se je oglasila s takšno fotografijo in vse pustila odprtih ust.

Priljubljena slovenska pevka in igralka Tanja Ribič je svoje številne spletne prijatelje presenetila s fotografijo, na kateri pa objema postavnega mladeniča. Gre za Filipa Djurica, sina njenega moža Branka Djurica, ki ga ima iz prve zveze.

Družina je očitno zelo povezana, saj je Ribičeva zapisala: »Tako velik, tako izjemen @filadendron Vse najboljse, ker si tako zasluzis!«

Dodala pa je tudi ključnik macehamaterada.

Filip Djuric je s svojo materjo odraščal v sarajevu, v Slovenijo se je preselil leta 2012.

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals