Connect with us

Zanimivosti

Eva Longoria se je popolnoma spremenila!

Objavljeno

on

Priljubljena igralka Eva Longoria Baston, ki smo jo spremljali tudi v uspešni seriji Razočarane gospodinje, je pred dvema letoma postala mati. Takrat se je zredila za 20 kilogramov. Kmalu po porodu je pričela s hujšanjem. Pomagala si je z vsakodnevnim tekom, telovadbo in seveda s strogo dieto, ki je za hollywoodske zvezdnice nekaj povsem običajnega.
Če so ji nekateri privoščili vse dodatne kilograme, ki jih je pridobila med nosečnostjo, pa jih je lepa 45-letna igralka kmalu utišala, saj je hitro prišla nazaj na svojo težo, ki jo je imela pred nosečnostjo.
Tako je danes videti popolno. Ima postavo, ki ji jo lahko zavida marsikatera ženska, ima srečen zakon, sina in bogastvo.

Spomnimo, Eva je poleti leta 2018 postala mati, mali sin Santiago pa je prišel kot krona ljubezni z mehiškim poslovnežem Joséom Antoniom “Pepe” Bastónom. Lepa igralka je svojega moža spoznala na zmenku na slepo, ki so ga priredili skupni prijatelji v Mehiki. Zanimivo je, da Jose ni vedel, kdo je Eva, in je zaradi natrpanega urnika celo hotel odpovedati sestanek. Na srečo je našel čas, poroka pa se je zgodila konec maja 2015. Pred njima je bila romantična zaroka v puščavi v Dubaju, kamor sta se zakonca odpravila na počitnice. Za igralko je to že tretji zakon, njegov drugi, par pa v vseh teh letih ni bil vpleten v niti en škandal, kar pa ni veljalo za Evin zakon z košarkarjem Tonyjem Parkerjem, ki jo je varal povsod.

Pred Tonyjem je bila tudi Eva dve leti poročena s Tylerjem Christopherjem, nekaj časa pa je imela rada tudi Eduarda Cruza, brata slavne igralke Penelope Cruz.

View this post on Instagram

Saturday Smiles ?

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

View this post on Instagram

Green with envy ?

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

Foto: Facebook

Zanimivosti

Ojoj, to se je dogajalo v domu znanih Slovencev. Saj ne boste verjeli svojim očem

Objavljeno

on

Avtor:

Znana Slovenca sta pokazala, kaj se je zgodilo v njunem domu. Tudi vi boste ostali popolnoma brez besed …

Znani slovenski parček, košarkar Žiga Dimc in njegova žena Adrijana, sta zagotovo doživela enega izmed življenjskih šok trenutkov.

»Ko ne veš, al bi se jokal, smejal, izselil otroke al še sam skočil v banjo. je zapisala Adrijana na družbeno omrežje Instagram in pokazala fotografijo, na kateri se vidi, kaj sta otroka ušpičila. Naredila sta toliko pene, da je bila po vsej kopalnici.

Njeni spletni prijatelji in sledilci so se seveda nasmejali, nekdo pa jo je vprašal, kakšen je recept za takšen rezultat.

»Ju lahko prosim vprašaš kaj sta vlila notri, da je uspela ta količina pene? je zapisal na Instagram, Adrijana mu je odgovorila: »1/2 flaske Fa tus gela in 1/4 Justove materine dusice, ampak mislim, da je secret ingredient blo dejstvo, da sta vklopila dvojne masazne sobe naenkra.«

Foto: Facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Presenečenje: Darja Zgonc in Edi Pucer pokazala, kaj sta počela skupaj, ko nista bila na POP TV

Objavljeno

on

Avtor:

Znana slovenska voditelja sta s tem, kar sta počela skupaj, navdušila mnoge …

Zelo znana in priljubljena slovenska televizijska voditelja, Darja Zgonc in Edi Pucer, ki skupaj že vrsto let vodita informativno oddajo 24ur, sta pokazala, česa sta se lotila, ko nista bila v službi.

»Danes smo v družbi sodelavcev, Anite Ogulin ter ekipe iz Zveze prijateljev Moste Polje spekli potice za otroke iz socialno ogroženih družin.

Naši zaposleni, novinarji pa tudi Darja in Edi so se z veseljem odzvali povabilu, da bi razveselili otroke, ki bodo svoje božično-novoletne počitnice preživeli v Vili Šumica v Kranjski Gori
je zapisala ekipa pop tv programa na družbeno omrežje in s posnetkom pokazala, kako spretno potico peče Edi Pucer, ki je znan po tem, da zna speči najboljšo potico. Pri tem pa mu je pomagala tudi njegova sovoditeljica Žgončeva.

Mnogi so bili nad njuno gesto več kot navdušeni.

Foto: POP TV

Continue Reading

Zanimivosti

Znana Slovenka iskreno spregovorila o veliki izgubi moškega, ki ji je pomenil največ v življenju

Objavljeno

on

Avtor:

Priljubljena slovenka je prvič javno spregovorila o veliki žalosti, ki jo je doletela …

Znana in zelo priljubljena slovenska voditeljica Tanja Kocman, je za revijo Suzy spregovorila o žalostnem obdobju v življenju, ko je izgubila očeta.

»Na eni strani se je iz mojega življenja poslovil moški, , ki mi je največ pomenil, na drugi je vanj vstopil nekdo, ki me zna ljubiti kot še nihče doslej,« je spregovorila o smrti očeta, ki se je zgodila pred štirimi leti in ljubezni, ki je potrkala na njena vrata. S Primožem Adamovičem sta se spoznala na delovnem mestu in iz prijateljstva se je rodila ljubezen.

»Smrt očeta me je sprva povsem izžela. Veliko časa sem potrebovala, da sem to predelala oz. še vedno predelujem. Celo tako, da o tem govorim na glas, saj je smrt pri nas še zelo velik tabu, pa ne bi smela biti,« je dejala Kocmanova za omenjeno revijo.

»Na srečo med nama ni ostalo nič neizrečenega. Nikoli mu nisem pozabila povedati, kako zelo ga imam rada, tako sem glede tega pomirjena,« je dejala za omenjeno revijo.

Foto: Facebook

Continue Reading

 

 

POGLEJTE SI NOVO PESEM SLOVENSKEGA GLASBENIKA

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals