Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Eva Longoria se je popolnoma spremenila!

Objavljeno

V redu

Priljubljena igralka Eva Longoria Baston, ki smo jo spremljali tudi v uspešni seriji Razočarane gospodinje, je pred dvema letoma postala mati. Takrat se je zredila za 20 kilogramov. Kmalu po porodu je pričela s hujšanjem. Pomagala si je z vsakodnevnim tekom, telovadbo in seveda s strogo dieto, ki je za hollywoodske zvezdnice nekaj povsem običajnega.
Če so ji nekateri privoščili vse dodatne kilograme, ki jih je pridobila med nosečnostjo, pa jih je lepa 45-letna igralka kmalu utišala, saj je hitro prišla nazaj na svojo težo, ki jo je imela pred nosečnostjo.
Tako je danes videti popolno. Ima postavo, ki ji jo lahko zavida marsikatera ženska, ima srečen zakon, sina in bogastvo.

Spomnimo, Eva je poleti leta 2018 postala mati, mali sin Santiago pa je prišel kot krona ljubezni z mehiškim poslovnežem Joséom Antoniom “Pepe” Bastónom. Lepa igralka je svojega moža spoznala na zmenku na slepo, ki so ga priredili skupni prijatelji v Mehiki. Zanimivo je, da Jose ni vedel, kdo je Eva, in je zaradi natrpanega urnika celo hotel odpovedati sestanek. Na srečo je našel čas, poroka pa se je zgodila konec maja 2015. Pred njima je bila romantična zaroka v puščavi v Dubaju, kamor sta se zakonca odpravila na počitnice. Za igralko je to že tretji zakon, njegov drugi, par pa v vseh teh letih ni bil vpleten v niti en škandal, kar pa ni veljalo za Evin zakon z košarkarjem Tonyjem Parkerjem, ki jo je varal povsod.

Pred Tonyjem je bila tudi Eva dve leti poročena s Tylerjem Christopherjem, nekaj časa pa je imela rada tudi Eduarda Cruza, brata slavne igralke Penelope Cruz.

View this post on Instagram

Saturday Smiles 🥰

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

View this post on Instagram

Green with envy 🍃

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

Foto: Facebook

Zanimivosti

Opa, poglejte kateri znani mladenič objema Heleno Blagne

Objavljeno

V redu

Avtor

Uf, to pa je vroča fotografija. Kaj sta počela?

Priljubljena slovenska pevka in žirantka šova Znan obraz ima svoj glas, Helena Blagne, je tokrat svoje številne spletne oboževalce navdušila, pa tudi presenetila s fotografijo, na kateri je skupaj s postavnim mladeničem. Če se sprašujete, kdo to je – župan občine Sveta trojica David Klobasa, ki na svojem Instagramu objavlja fotografije, na katerih je z lepoticami. Seveda mednje sodi tudi priljubljena pevka.

»Sošolca na zaključnem je zapisala poleg, David pa je fotografijo komentiral z besedami: »Ooo draga sošolka… to je to, zaključni izlet, zadnji sedeži na avtobusu, sendvič s posebno in pingo sok. Nepozabno…«

Očitno je, da sta dobra prijatelja, seveda pa sta s skupno fotografijo navdušila tudi svoje oboževalce.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Rebeka Dremelj po hudi izgubi sedaj objokana sporočila še to

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljena pevka je razkrila vse …

Ena najbolj priljubljenih slovenskih pevk, uspešna podjetnica in predana mamica Šajane in Sije, Rebeka Dremelj, je preko Instagram zgodbe razkrila svoja čustva. S tem je želela pokazati, da tudi njen dan ni vedno nasmejan in popoln in da ima tudi sama vzpone in padce.

»Nikakor ne morem priti na zeleno vejo s svojim počutjem, ne vem, kaj mi je,« je pojasnila in povedala, da od trenutka, ko je prišla nazaj iz Grčije, ji je vse »dol padlo.« Iskreno je dodala še, da so njeni občutki takšni najbrž zaradi stresa in žalosti, ki jo doživlja v zadnjih dneh, vse odkar so izvedeli, da jih je zapustila njihova dolgoletna mačka Leni. »Skoz imam objokane oči, ne vem, kaj je to,« ji ni bilo težko priznati.

»Zakaj vam to govorim? Zato, da ne bo vedno oh in sploh … in kako imamo vsi tako neverjetno čudovito življenje. Pač, pridejo trenutki, ko si seveda tudi totalno sesut, ko se ne počutiš dobro in pač, vse je to človeško,« je še razložila.

S svojo iskreno izpovedjo je pevka ponovno dokazala, zakaj je med številnimi tako priljubljena.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ste vedeli, da ima Marjetka Vovk takšno mnenje o Janu Plestenjaku? To vas zna presenetiti …

Objavljeno

V redu

Avtor

Pevka je iskreno spregovorila o njem …

Priljubljeni slovenski pevec Jan Plestenjak je pred časom mnoge svoje oboževalce navdušil, ko je predstavil novo pesem V naju še verjamem, ki je nastala v sodelovanju z duom Maraaya. Mnogi menijo, da sta pevec in Marjetka Vovk pesem čudovito odpela in so jo takoj vzeli za svojo. Da je sodelovanje bilo zares uspešno, pa je potrdila tudi Marjetka, ki je na svoj Instagram račun zapisala: »Vedno bolj se poznava, vedno večja je najina glasbena energija na odru! Kdaj spet ponoviva @janplestenjak ?«

To pomeni, da bosta morda presenetila še s kakšno lepo pesmijo? Mi upamo, da bo tako.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals