Connect with us

Glasba

Nastja Gabor: “Cenim vse mame na tem svetu …”

Objavljeno

on

<div id="midasWidget__r92"></div>

Simpatična pevka Nastja Gabor je pred nekaj dnevi navdušila z novo pesmijo, ki nosi preprost, a zelo močan naslov: MAMA.

Srčna izbranka Luke Basija je tudi sama mati dveh otrok. Na družbeno omrežje Instagram je zapisala: “Pred dvema letoma sem postala mamica mojemu sinčku Taiu, letos pa še hčerkici Tii. ☺️Do takrat nisem vedela kaj pomeni nosečnost, porod, materinstvo, vzgoja otrok, … No sedaj vem in neskončno sem hvaležna, da sem lahko MAMA❤️ Hkrati pa tudi cenim vse mame na tem svetu, kajti me smo morale biti kar močne, da smo naše zakladke spravile na ta svet! ?

Bodimo ponosne na naše male ali že velike sončke in prav tako tudi vi/mi… otroci, bodimo spoštljivi do svojih staršev in jim pomagajmo ter ne pozabimo koliko so za nas naredili! <3

Nastala je pesem, ki bo v mojem življenju za vse večne čase na prvem mestu!”

View this post on Instagram

Drage MAME, hčerke, sinovi in drugi! ❤️ Pred dvema letoma sem postala mamica mojemu sinčku Taiu, letos pa še hčerkici Tii. ☺️Do takrat nisem vedela kaj pomeni nosečnost, porod, materinstvo, vzgoja otrok, … No sedaj vem in neskončno sem hvaležna, da sem lahko MAMA❤️ Hkrati pa tudi cenim vse mame na tem svetu, kajti me smo morale biti kar močne, da smo naše zakladke spravile na ta svet! ? Bodimo ponosne na naše male ali že velike sončke in prav tako tudi vi/mi… otroci, bodimo spoštljivi do svojih staršev in jim pomagajmo ter ne pozabimo koliko so za nas naredili! <3 Nastala je pesem, ki bo v mojem življenju za vse večne čase na prvem mestu! Tukaj je MAMA ❤️ Celi video na youtube? #mama #nastjagabor #newsong #happy #excited #family #mom #daughter #son #newvideo #thankful

A post shared by Nastja Gabor ? (@nastjagabor) on

Dodala je tudi kratek odlomek pesmi, celotno pesem in video pa si lahko ogledate in poslušate tudi tukaj, pripenjamo jo spodaj. Vam je všeč?

Foto: Facebook

<div id="midasWidget__r92"></div>

Glasba

Novi zvoki BQL: ‘Zate Vse’ razkriva svežo poglavje v njihovi ustvarjalni poti!

Objavljeno

on

Avtor:

<div id="midasWidget__r92"></div>


BQL Rok & Budale so nazaj z novo glasbeno avanturo. Zasedba se je preoblikovala, zdaj s Rokom v vlogi karizmatičnega frontmana in Anejem kot kreativnim ustvarjalcem. Skupaj predstavljata svež pristop k ustvarjanju glasbe pod okriljem BQL.

Rok Piletič, prevzemajoč vloge tekstopisca in frontmana, odkriva čarovnijo ustvarjanja besedil in glasbe. Pesem “Zate vse” predstavlja posebno poglavje, saj označuje nov korak v zvočni evoluciji BQL. Rok je pripravljen prevzeti vodstvo na odru, medtem ko ostaja Anej nepogrešljiv del ustvarjalnega dueta BQL.

Videospot za pesem prinaša posebno presenečenje – originalni DeLorean iz filma “Back to the Future” dodaja čaroben in nostalgičen pridih. NEO VISUALS, odgovorni za vizualno podobo BQL uspešnic, tudi tokrat ustvarja prepoznavno podobo za “Zate vse“.

Foto: NeoVisuals

<div id="midasWidget__r92"></div>

Continue Reading

Glasba

Nenadne smrti umrl član skupine Depeche Mode

Objavljeno

on

Avtor:

<div id="midasWidget__r92"></div>

V 61. letu starosti je umrl član priljubljene angleške skupine.

Andrew Fletcher je bil klaviaturist priljubljene skupine Depeche Mode. Novico o njegovi smrti so ostali člani delili preko Twitterja. Zapisali so, da so šokirani nad njegovo nenadno smrtjo, vzroka še ne poznajo.

»Šokirani smo in zelo žalostni, ker nas je prezgodaj zapustil naš dragi prijatelj, član skupine in družinski član, Andy Fletch Fletcher. Imel je zares zlato srce in je vedno nudil oporo, ko si potreboval pomoč, pogovor, smeh ali pa hladno pivo,« so tvitnili.

Skupina je leta 2017 nastopila tudi v ljubljanskih Stožicah. Delovati so pričeli v začetku 80. let prejšnjega stoletja, prodali pa več kot sto milijonov albumov. Leta 2020 so bili sprejeti v rokersko alejo slavnih. Njihov zadnji album Spirit je nastal pred petimi leti.

<div id="midasWidget__r92"></div>

Continue Reading

Glasba

Kostariški glasbenik Rj Chambers nam predstavlja svoj single “Mysterious”

Objavljeno

on

Avtor:

<div id="midasWidget__r92"></div>

V našem uredništvu smo zelo veseli, kadar lahko predstavimo tudi kakega mednarodnega glasbenika, saj menimo, da glasba res ne pozna meja.

Tokrat vam predstavljamo Rj Chambersa – mladega, talentiranega in vsestranskega glasbenika, ki bo zagotovo našel svoje oboževalce tudi v Sloveniji.

Roshawn Jones Chambers, znan kot Rj Chambers, je kostariški umetnik, pevec in pisec besedil, skladatelj, koproducent ter igralec in nekdanji model. Poje v angleščini in španščini. Na njegovem istoimenskem albumu je predstavljenih pet strastnih pesmi, kar kaže, da je Rj Chambers človek, ki ustvarja glasbo iz srca za srce.

Rj Chambers

Raztegne krila in uspešno vmeša sodobnejši latinskoameriški pridih v material, pri tem pa nikoli ne žrtvuje čustev. Ni le še en reggaetonski izvajalec, ki bi bil kot piškot; zdi se, da je bolj spreten, uglajen in jasnejši glede svoje ustvarjalne vizije in potenciala.

Rj Chambers izžareva karizmo in vas pritegne s svojim svilnato gladkim glasom in ritmi. V pesmi je čutiti nežno ranljivost, ki pa se nikoli ne preda saharinu. Glas Rj Chambersa nas popelje nazaj v čas, ko je bila glasba malo bolj resnična, iskrena in prava.

Rj Chambers – Mysterious

Rj Chambersa lahko spremljate tudi na Instagramu in sicer na njegovem profilu @iamrjcbway

<div id="midasWidget__r92"></div>

Continue Reading

 

 

POGLEJTE SI NOVO PESEM SLOVENSKEGA GLASBENIKA

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals