Numerološka napoved za september

  • Avtor: Asya
  • 01/09/2020

DOBRODOŠEL MESEC SEPTEMBER

Letošnje leto se počasi preveša v jesen in za seboj pušča preživete prve šok izkušnje ob izbruhu  virusa Covid-19. Z željo, da se življenje umiri in stabilizira, v tem mesecu odpirajo svoja vrata tudi šole. Vsem našim šolarjem zaželimo veliko veselja ob snidenju s sošolci ter radovednosti in želje po pridobivanju novih znanj in dobrih izkušenj. Da o zdravju ne govorimo.

Mesec september je deveti koledarski mesec po vrsti, ki je kot tak ugoden za zaključevanje vseh odprtih in nedokončanih zadev, projektov in dela ter neproduktivnih, izčrpavajočih odnosov doma ali v službi. Vse, s čimer smo v tem letu pričeli in nismo zaključili, v tem mesecu lažje dokončamo. Energija meseca nas pri tem podpira. Mesec je ugoden tudi za vzpostavljanje stikov s tujino in tujci, bodisi v okviru izobraževanja, podjetništva, prijateljevanja ali partnerstva. Pri tem se lahko veselimo vse mogoče tehnologije, ki nam je na voljo, še posebej v primeru, ko ne moremo fizično prestopati državnih meja.

V tekočem letu 2020 (4) pa je mesec september (9) pod vibracijami števila 13, ki je število transformacije, prenove oz. preporoda vseh segmentov našega bivanja: odnosov, procesov, organizacij, zgradb,… Torej, pričakujemo lahko, da se bo rušilo, razkrajalo, obnavljalo, preporodilo in transformiralo vse, kar ni več v skladu z našo notranjo naravnanostjo. Maske bodo padale, mnogo manipulacij bo razkritih, stari načini delovanja ne bodo več aktualni. Te spremembe so nujne, saj le tako lahko nastane prostor za vse tisto, kar vibrira z nami. Pričakujemo lahko precej neprijetnih dogodkov. Za mnogo teh bomo s časom spoznali, da je bilo prav, da so se zgodili.

Kakorkoli, v septembru bomo pod vplivom univerzalnega leta 2020 (4) zelo motivirani za delo in obnovo. Naporno bo, a na dolgi rok bo vredno. Imejmo v mislih, da negativne stvari niso vse tudi slabe in da pozitivne stvari, niso vse tudi dobre.

Vaša numerologinja Alenka

Foto: pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Alenka Brečko

Alenka Brečko

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Alenka Brečko

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com