Numerološka usmeritev dneva – Torek, 1. 9. 2020

  • Avtor: Asya
  • 01/09/2020

Lepo pozdravljeni na čisto prvi dan v novem šolskem letu. Po zanimivem in bolj sproščenem poletju smo tako že zajadrali v mesec september. Poglejmo, čemu je dan namenjen. Numerološko, seveda.

»Ohranjajte pozitiven pogled in se veselite življenja!”

Prvi septembrski dan je namenjen aktivnemu preživljanju časa, prebujanju radovednosti, komunikaciji, veselju, druženju, spremembam. Bolj kot ne, si bomo želeli drugačnosti in svobode.  

Stabilna energija današnjega dne nas bo podprla pri organiziranju, uresničevanju naših novih zamisli, pri odkrivanju skrivnosti življenja, pri razreševanju težav. Zmogli bomo stvari realizirati in se veselili rezultatov našega truda. Le okolice ne obremenjujmo s perfekcionizmom.

Po drugi strani pa si bomo želeli potovati, se družiti in se zabavati. Nastali nemir bomo lahko potešili z druženjem s prijatelji in sorodniki ter z izmenjavo zgodb o poletnih dogodivščinah ter z razpravljanjem o načrtih za prihodnost. Nič ne zgrešimo, če povabimo prijateljico na kavo in klepet ter na druženje po nakupih in umetnostnih galerijah.

Prvi šolski dan bo tako za šolarje ugoden. Kot kaže, bodo tudi oni presegali strahove in svoje omejitve tako, da se bodo zazrli v prihodnost. Pogumno in energično bodo stopili svojim ciljem in željam naproti. Prav tako se bodo družili med seboj in drug drugemu pripovedovali o počitniških dogodivščinah. Kljub Coroni ni bilo vse tako slabo, kajne? Z malo iznajdljivosti smo si lahko polepšali poletne dni. 

Preteklost bomo želeli pustiti tam, kjer je. Zaželeli si bomo novih pričetkov in napredka. Pretok energije nas bo podprl v koraku naprej. Danes ne smemo omahovati. Prav tako se ne zapirati vase. Glasno bo treba povedati, česa si želimo.

Odločimo se in simpatiji končno ali pa zopet izpovejmo ljubezen. V obstoječo partnersko zvezo vnesimo svež veter in obudimo romantično vzdušje. Pri tem bodimo originalni, inovativni, ničesar ne moremo izgubiti.

Veliko veselja nam želim danes.

Vaša numerologinja Alenka

Foto: pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Alenka Brečko

Alenka Brečko

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Alenka Brečko

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com