Connect with us

Zanimivosti

Severina je končno dobila nazaj sina

Objavljeno

on

Severina živi svoje srečne dni. Pevka, ki se je pred časom ločila od Igorja Kojića, se je danes prvič oglasila na Instagramu po sodbi okrajnega sodišča v Splitu, po kateri je prejela skupno skrbništvo nad sinom.

‘Ljubezen se z ljubeznijo vrača,’ je pevka zapisala v opisu fotografije, na kateri pozira s sinom na plaži. V samo desetih minutah je fotografija prejela več kot 10.000 všečkov, številni sledilci pa so ji poslali sporočila podpore.
Spomnimo, Severina je med vikendom na koncertu v Luštici v Črni gori občinstvu namigovala, da ji je skrbništvo nad sinom obnovljeno, v ponedeljek pa je vse potrdil njen odvetnik Mate Matić.

Okrožno sodišče v Splitu se je odločilo, da otroka vrne Severini. Odločeno je bilo, da bo otrok polovico časa preživel z mamo, polovico pa z očetom, torej, da bosta imela skupno skrbništvo nad otrokom. Videti je še treba ali se bosta starša lahko dogovorila ali pa bo sodišče določilo podrobnosti, «je povedal njen odvetnik in dodal: ‘Odločitve nisem videl, je pa vsekakor to. To je bil del naše zahteve, da imata mati in oče enako skrbništvo, pod pogojem, da je bilo odločeno, da bo otrokovo prebivališče pri mami “.

Severina je sodbo tudi komentirala. “Sodba pravi, da nikoli ni bilo razloga, da bi odpeljali mojega otroka. Mreža uveljavljenih posameznikov mi je omogočila 20 mesecev žalosti in 8 let sodnega pekla. Vem, da ni konec, vem pa tudi, da otrok vsaj za polovico časa pride domov. Bitka je bila dobljena in zahvaljujem se vsem, ki so z mano, ki so verjeli v sistem in poštenost, «je zapisano v Severinini izjavi, ki jo je poslala njena PR ekipa.

Foto: Instagram

Zanimivosti

Tina Gaber delila čustven zapis, ob katerim se vam bo orosilo oko

Objavljeno

on

Avtor:

Priljubljena spletna vplivnica Tina Gaber je s svojo objavo ganila mnoge …

Ena izmed najbolj priljubljenih slovenskih spletnih vplivnic, velika ljubiteljica in zagovornica vseh živali, Tina Gaber, je na družbeno omrežje dodala zelo čustven zapis.

Objavila je fotografijo, na kateri je njen pokojni psiček Mash, poleg pa objavila zapis, ki je mnoge zelo ganil: »Danes bi moj Mash dopolnil 15 let. Vse najboljše, ljubezen moja. Si moja zvezdica, ki me čuva in danes sem lučke prižgala z mislijo nate. Pogrešam te zelo, zelo.«

Foto: facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Znana Slovenka šokirala z resnico: Ima prepoved vožnje avtomobila

Objavljeno

on

Avtor:

Znana in priljubljena Slovenka je s priznanjem, da ima prepoved vožnje avtomobila, vse močno šokirala. Kaj se dogaja?

Znana in priljubljena slovenska vplivnica ter uspešna podjetnica Katarina Benček, je v Instagram zgodbi pokazala, da je kupila smreko, nato pa pokazala še, da sedi zadaj, njena mati pa vozi avto.

»Smreko sem kupila za hiško. Komaj čakam, da jo razpakiramo,« je veselo dejala, nato pa razkrila šokantno novico: »Mami me pa vozi, zato ker imam jaz prepoved na hrvaškem, ampak, to so zgodbe za drugič.«

Foto: Facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Po hudi diagnozi znanega Slovenca, sedaj dobila takšno hudo diagnozo še njegova partnerica

Objavljeno

on

Avtor:

Znani Slovenec je že pred časom razkril, s kakšno hudo boleznijo se je moral soočiti, sedaj pa je žalostno novico sporočila še njegova žena.

Znani slovenski režiser Vinci Vogue Anžlovar je pred časom javnosti povedal, da je zbolel za neozdravljivo boleznijo,  amiotrofično lateralno sklerozo (ALS). Sedaj pa se s hudo diagnozo sooča še njegova partnerica Barbara Drmota, piše portal siol.

»Izgubljam mišični tonus, imam težave z govorom in močne krče, ki me za nekaj sekund popolnoma ohromijo ob peklenskih bolečinah. Težko hodim in se zadiham že po nekaj korakih. Stanje se slabša in na žalost ni zdravila ali upanja na izboljšavo,« je Vogue Anžlovar dejal za žurnal24.

Kot poroča omenjeni portal, pa se je sedaj s hudo diagnozo soočila še njegova partnerica. Zbolela je za rakom materničnega vratu.

»Najprej sem bila zelo jezna, ker moje stanje ni bilo prej zaznano. Kajti ko si enkrat na onkološkem inštitutu, s kartoteko v rokah in te zdravnik seznani z novico, da ti drugega kot radikalno obsevanje s kemoterapijo ali brutalna operacija vseh rodil in bezgavk ne preostane, ja, si zelo jezen,« je povedala za portal Med.over.net in dodala, da ne bo odnehala, da to tudi vsi od nje pričakujejo.

Foto: Facebook

Continue Reading

 

 

POGLEJTE SI NOVO PESEM SLOVENSKEGA GLASBENIKA

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals