Domov Zanimivosti Severina je končno dobila nazaj sina

Severina je končno dobila nazaj sina

Severina živi svoje srečne dni. Pevka, ki se je pred časom ločila od Igorja Kojića, se je danes prvič oglasila na Instagramu po sodbi okrajnega sodišča v Splitu, po kateri je prejela skupno skrbništvo nad sinom.

‘Ljubezen se z ljubeznijo vrača,’ je pevka zapisala v opisu fotografije, na kateri pozira s sinom na plaži. V samo desetih minutah je fotografija prejela več kot 10.000 všečkov, številni sledilci pa so ji poslali sporočila podpore.
Spomnimo, Severina je med vikendom na koncertu v Luštici v Črni gori občinstvu namigovala, da ji je skrbništvo nad sinom obnovljeno, v ponedeljek pa je vse potrdil njen odvetnik Mate Matić.

Okrožno sodišče v Splitu se je odločilo, da otroka vrne Severini. Odločeno je bilo, da bo otrok polovico časa preživel z mamo, polovico pa z očetom, torej, da bosta imela skupno skrbništvo nad otrokom. Videti je še treba ali se bosta starša lahko dogovorila ali pa bo sodišče določilo podrobnosti, «je povedal njen odvetnik in dodal: ‘Odločitve nisem videl, je pa vsekakor to. To je bil del naše zahteve, da imata mati in oče enako skrbništvo, pod pogojem, da je bilo odločeno, da bo otrokovo prebivališče pri mami “.

Severina je sodbo tudi komentirala. “Sodba pravi, da nikoli ni bilo razloga, da bi odpeljali mojega otroka. Mreža uveljavljenih posameznikov mi je omogočila 20 mesecev žalosti in 8 let sodnega pekla. Vem, da ni konec, vem pa tudi, da otrok vsaj za polovico časa pride domov. Bitka je bila dobljena in zahvaljujem se vsem, ki so z mano, ki so verjeli v sistem in poštenost, «je zapisano v Severinini izjavi, ki jo je poslala njena PR ekipa.

Foto: Instagram