Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Severina je končno dobila nazaj sina

Objavljeno

V redu

Severina živi svoje srečne dni. Pevka, ki se je pred časom ločila od Igorja Kojića, se je danes prvič oglasila na Instagramu po sodbi okrajnega sodišča v Splitu, po kateri je prejela skupno skrbništvo nad sinom.

‘Ljubezen se z ljubeznijo vrača,’ je pevka zapisala v opisu fotografije, na kateri pozira s sinom na plaži. V samo desetih minutah je fotografija prejela več kot 10.000 všečkov, številni sledilci pa so ji poslali sporočila podpore.
Spomnimo, Severina je med vikendom na koncertu v Luštici v Črni gori občinstvu namigovala, da ji je skrbništvo nad sinom obnovljeno, v ponedeljek pa je vse potrdil njen odvetnik Mate Matić.

Okrožno sodišče v Splitu se je odločilo, da otroka vrne Severini. Odločeno je bilo, da bo otrok polovico časa preživel z mamo, polovico pa z očetom, torej, da bosta imela skupno skrbništvo nad otrokom. Videti je še treba ali se bosta starša lahko dogovorila ali pa bo sodišče določilo podrobnosti, «je povedal njen odvetnik in dodal: ‘Odločitve nisem videl, je pa vsekakor to. To je bil del naše zahteve, da imata mati in oče enako skrbništvo, pod pogojem, da je bilo odločeno, da bo otrokovo prebivališče pri mami “.

Severina je sodbo tudi komentirala. “Sodba pravi, da nikoli ni bilo razloga, da bi odpeljali mojega otroka. Mreža uveljavljenih posameznikov mi je omogočila 20 mesecev žalosti in 8 let sodnega pekla. Vem, da ni konec, vem pa tudi, da otrok vsaj za polovico časa pride domov. Bitka je bila dobljena in zahvaljujem se vsem, ki so z mano, ki so verjeli v sistem in poštenost, «je zapisano v Severinini izjavi, ki jo je poslala njena PR ekipa.

Foto: Instagram

Zanimivosti

Mož Rebeke Dremelj na robu živcev. To se je dogajalo sredi noči

Objavljeno

V redu

Avtor

Ojoj, kakšna smola!

Priljubljena pevka in podjetnica Rebeka Dremelj je v svoji Instagram zgodbi tokrat objavila, kaj se je ponoči dogajalo pri njim.

»Evo, takole pa zgleda ob pol enajstih zvečer pri nas … Sicer je poleti res luštno potem, ampak realnost, predno prideš do luštnega je pa taka,« je razkrila in pokazala, kako njen mož Sandi v gumijastih škornjih hodi po domačem bazenu.

Na vprašanje, kaj dela, ji je odgovoril: »Samo znorel bom. Ravnam folijo.«

Močno upamo, da so danes težave že odpravljene in da se voda v bazenu že lepo segreva.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Poglejte, kakšen cukerček je sin Maje Prašnikar in Alena Kobilice

Objavljeno

V redu

Avtor

Oh, ob tej fotografiji se boste stopili …

Eden lepših slovenskih parov, Maja Prašnikar in Alen Kobilica, se pogosto oglasita preko družbenih omrežij. Svoje številne spletne sledilce pa v zadnjem času razveseljujeta tudi z utrinki iz zasebnega življenja, ponosno pokažeta svojega sina Vala, ki pridno raste in se razvija.

»Joj, tko je prisrcen in ta njegov glasek…moram delit se tuki
Moj mali srecen navihancek
,« je že pred časom na družbeno omrećje zapisala Prašnikarjeva in dodala zares čudovit posnetek, ki si ga lahko pogledate tukaj.

Sedaj pa je preko Instagram zgodbe fotografijo svojega sina delil še Alen. Pogledate si jo lahko spodaj.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Saši Einsiedler porušili hišo! Kaj se dogaja?!

Objavljeno

V redu

Avtor

Fotografije so dovolj zgovorne …

Televizijska voditeljica, uspešna komunikacijska trenerka in mati petih otrok, Saša Einsiedler, je med svoje spletne prijatelje poslala fotografije, na katerih je pravo razdejanje. Njen čudoviti dom, ki ga ima sredi narave, je v prenovi. Kot je videti, so porušili steno, v delu je zasteklitev terase, po fotografijah sodeč pa bo pri Einsiedlerjevi nova tudi kuhinja.

»Enkrat bo tudi to minilo je pripisala poleg fotografij, ki jih je objavila.

Verjamemo, da bo v prenovljeni hiši s svojimi otroki in partnerjem Andrejem še bolj uživala. Privoščimo!

Foto: Facebook, osebni arhiv

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals