Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Hči slovenske voditeljice že drugič v prvi razred. Kaj se dogaja?

Objavljeno

V redu

Znana slovenska voditeljica je pojasnila, zakaj je tako.

Priljubljena radijska voditeljica Ivjana Banić je, tako kot mnogi ostali, danes pospremila svojo hči Vilo v šolo. A ta je ponovno odšla v prvi razred, kar je mnoge začudilo. Banić je pojasnila: »Jutri znova v prvi razred vpisujemo hči. Zakaj znova? Ker smo jo v šolo vpisali že na Karibih. Namreč tam s prvim razredom začnejo že pri 5 letih. Naučijo se brati, pisati in čeprav gre za otok, tako majhen in od vseh pozabljen, da mu lahko rečemo Spodnja Pozabina, uporabljajo tudi tablične računalnike. In uniformo, ki smo jo naročili, oprali, zlikali. Uniforme so super. Z njimi se krasno izenačijo socialne razlike, otroci so bili v njih izredno sproščeni, zadovoljni in nikoli doma kregani, ker so glih taboljše hlače strgal.

Zdaj smo v drugi državi, drugi kulturi, stara je 6 in uniforme ne potrebuje. Le zvezke za prvi razred, veselje do šole in mamo, ki namesto na koledar – pogleda otroke in se zaveda, da cajt leti.«

Kot je še pojasnila, pa se sama ne bi vrnila ne v osnovno in ne v srednjo šolo, četudi je obe opravila z odliko.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Kaj se dogaja? Ločili sta se še ti dve zelo znani Slovenki

Objavljeno

V redu

Avtor

Po novici, da se razhajata Saša Lendero in Miha Hercog, sta javnost pretresli še dve ločitvi znanih slovenskih obrazov.

Pred kratkim je bila javnost najprej šokirana zaradi novice, da se razhajata priljubljena glasbenika Saša Lendero in Miha Hercog, sedaj pa je razkrito, da se razhajata tudi ta dva znana para na slovenski sceni.

Kot poroča revija Lady, se je s svojim partnerjem razšla igralka Saša Pavlin Stošić, ki je že v tretje poskusila ohraniti razmerje z igralcem Urošem Fürstom.

Po poročanju portala žurnal24, pa se razhajata tudi zelo priljubljena televizijska in radijska voditeljica Jana Morelj in Mark Žumer Fogy.

View this post on Instagram

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)

Foto: pexels.com

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Šok: Slovenska voditeljica Jana Morelj se je razšla s svojim partnerjem in očetom njune hčerke

Objavljeno

V redu

Avtor

V javnost je prišla informacija, da sta se razšla že pred nekaj časa …

Priljubljena slovenska televizijska in radijska voditeljica Jana Morelj, ki jo gledamo kot napovedovalko vremena na POP TV in poslušamo na Radiu 1, naj bi se po poročanju žurnala24 razšla s svojim partnerjem, Markom Žumerjem Fogyjem.

Kot poroča omenjeni portal, sta se spoznala leta 2016, dve leti kasneje pa se jima je rodila hčerka Mia.

Žurnal24 dodaja, da naj bi novico o ločitvi izvedeli iz zanesljivih virov, skupaj naj ne bi bila že dlje časa. Moreljeva pa zanje ni želela dati izjave na to temo.

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Prepoznate deklico na fotografiji? Danes vsi prepevamo njene pesmi

Objavljeno

V redu

Avtor

Ste prepoznali deklico, ki je na fotografiji? Danes je zelo uspešna slovenska pevka, poznana tudi onkraj meja svoje domovine …

Če ste dobro pogledali fotografijo in če se vam zdi, da je na njej zelo znana in priljubljena slovenska pevka Helena Blagne, se niste zmotili.

Pevka je fotografijo pred časom objavila na družbenem omrežju Instagram, poleg pa je zapisala: »Prelepi začetki …«

Blagnetova je med svoje spletne prijatelje delila fotografijo, s katero je pokazala svoj prvi javni nastop, ki se je zgodil davnega leta 1976, ko je imela komaj 12 let. Nastopila je na tekmovanju Prvi glas Gorenjske na Jesenicah, zapela pa je pesem Santa Lucia.

Takrat se ji najbrž še niti sanjalo ni, da je pred njo tako uspešna glasbena kariera …

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals