Kontaktirajte nas

Alternativno

Numerološka analiza imena: Lilijana

Objavljeno

V redu

Ime Lilijana  ima vibracijo števila 16, ki v sebi nosi izrazito duhovno energijo. Le-ta kar kliče po duhovni rasti in nujnosti osebnega razvoja. Ta energija resnično prinaša vse mogoče. Po eni strani iluzije, prevare, slepila, po drugi dober stik z ljudmi, dobroto, iskrenost, po tretji pa različne, res pisane težave in izzive na zasebnem in službenem področju. Lilijana ima resnično veliko opraviti s seboj. Veliki uspehi zahtevajo veliko vložka v znanje, sodelovanje, učenje, organiziranje in delo,…

Lilijano zanimajo človeške globine, duhovno področje, vse, kar se nanaša na mistiko. Vsa znanja s pridom uporablja v svojem življenju. Ima ogromno notranje energije, le paziti mora na redno sproščanje notranjih napetosti. Stik z naravo ji izredno pomaga.

Prirojena ji je sposobnost zdravljenja, prenavljanja in preoblikovanja praktično vsega obstoječega na tem svetu: idej, ljudi, narave, okolja, prostorov, zgradb, podjetij,….Pri svojem delovanju naj pazi le, da ne izdaja svojih skrivnosti.

Vpliv števila v imenu ošibi ali se okrepi, odvisno od ujemanja z ostalimi števili v numerološkem izračunu.

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Numerologinja Asya

NADALJUJTE Z BRANJEM
Kliknite za komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Alternativno

Te 3 astro znake februarja čaka velika sreča

Objavljeno

V redu

Avtor

Preberite, za katere tri astrološke znake bo letošnji februar še posebej srečen, zaljubljen in nepozaben!

Lev

Če ste samski ali v zvezi, pred vami je čudovit februar. Vsi cilji, ki si jih boste zastavili v februarju, se bodo uresničili. To velja za vas in tudi za vašega partnerja, zato je idealno, če boste v temu mesecu pričeli s kakšnim skupnim projektom.

Če imate družino, potem bo mesec februar vaše vezi še bolj utrdil, veliko časa boste preživeli skupaj in se imeli zares lepo.

Če pa ste samski, vas februarja čaka avantura, ki je ne boste pozabili.

Tehtnica

Tehtnice, ki so v zvezi, bodo februarja doživele mnogo harmoničnih in romantičnih trenutkov s svojim partnerjem. Pozabljeni bodo prepiri in težave iz preteklosti. Zveza bo končno postala bolj trdna.

Če imate družino, bo februarja dovolj časa zanje. Pa tudi za razmislek, kakšne novosti in cilje bi lahko doprinesli, da bo družina še srečnejša.

Če ste samski, boste februarja spoznali osebo, ki vas bo zelo zanimala in ki bo imela podobne interese vašim. Možno je, da se bo iz prvinske zaljubljenosti razvila močna ljubezen.

Dvojčka

Če ste v zvezi, bo za vas februar postal mesec resnice. Pogovorila se bosta o skupni prihodnosti, tudi o poroki. Zveza bo namreč postala vse bolj trdna. Obeta se tudi nakup skupne nepremičnine.

Če imate družino, bo februarja dovolj časa zanje.

Če ste samski, se zna zgoditi, da se boste spustili v romantično zvezo z osebo, ki jo poznate že dlje časa.

Foto: pexels.com

NADALJUJTE Z BRANJEM

Alternativno

Numerološka usmeritev dneva – Torek, 26. 1. 2021

Objavljeno

V redu

Avtor

»Povečaj se v obliko, ki si jo želiš zase. Zate je vse mogoče.«

Tjaša Dorelay

Današnji dan krojijo števila 26/8/5, ki niso v medsebojni harmoniji in nam zato lahko povzročajo težave v počutju in kratke stike v komunikaciji. Če se v vas prikradejo nemir, napetost in zmedenost, vedite, da jih povzroča vibracija števil dneva. Število 26/8 je materialno število, statično, ki ustvarja željo po miru in samoti zaradi strastnega fokusiranja na materialne ambicije, število tekočega dne 5 pa dan namenja druženju in odprti radovednosti. Pazite pri komunikaciji. Bolje kot jezikati in se zapletati v besedne boje, je malo počakati z odzivom, ali pa sploh biti tiho in se nameniti rajši poslušati sogovornike.

Mnogi se boste našli v skrbeh za materialno varnost svoje družine. Nekateri se boste od točke zaskrbljenosti premaknili v uresničevanje materialnih ambicij in strastno iskali možnosti in priložnosti za zaslužek. Z veseljem se boste vrgli v delo, če boste videli luč na koncu tunela. Nič hudega, če vam prvi poskus ne uspe. Poskusite drugič, tretjič, četrtič in tako naprej. Vmes pa malo zadihajte, se spočijte, posanjarite o vseh lepih, zabavnih in zanimivih stvareh, ki vas čakajo kot nagrade trdega dela.

Vse glavce imate danes potisk in podporo dneva, da vam uspe kakšna tehnična, sistemska izboljšava, noviteta ali izum na področju medicine, bančništva, zavarovalništva, založništva, državne uprave, sodstva. Ne vrzite puške v koruzo ob prvem neuspelem poskusu.

Morda vas navdušijo veliki posli. Z njimi se ukvarjajte sami. Izogibajte se poslovnega partnerstva in dvomljivih poslov. Poslovanje mora biti čisto kot solza. Število 26 je magnet za težave z zakonodajo ter izgube v primeru poslovnega partnerstva. 

Uspešno in srečno danes!

Numerologinja Asya

Foto: Pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Z numerologijo sem se resno začela ukvarjati pred nekaj leti, ko sem na podlagi lastnih dolgoletnih izkušenj ugotovila, da je izjemna pomočnica na poti zemeljskega izkušanja. Pri sebi, svojih bližnjih in dosedanjih klientih, spremljam in opažam ugodne rezultate, ki so plod zavestnega ustvarjanja življenjskih okoliščin prav z njeno pomočjo. Ta veda podaja izjemne vpoglede v čarobni svet števil vsakega posameznika in poišče mnoge odgovore. Je moja resna, cenjena in ekskluzivna spremljevalka in kot tako jo predstavim tudi svojim klientom.

Numerologinja Asya

NADALJUJTE Z BRANJEM

Alternativno

Kakšne osebe so vodnarji?

Objavljeno

V redu

Avtor

Ste po horoskopu vodnar ali pa to znamenje pripada osebi, ki jo dobro poznate? Preverite, kako dobro se značilnosti znamenja ujemajo z osebnostnimi lastnosti vašega vodnarja …

Ste vodnar? Potem pa vse najboljše! Dajmo, preverimo, koliko resnice skrivajo v sebi značilnosti prvega nebesnega znamenja.

Veste, kaj pravijo? Da ima vodnar zelo dober občutek za ljudi, hitro namreč oceni človeka, ga pa lahko pretentajo dobri igralci. No, morda je takšen spodrsljaj v intuiciji moč pripisati tudi temu, da preveč goreče želijo biti del pravičnega sveta. Vodnarjem namreč boj za enakopravnost, pravico in skrb za šibkejše zelo veliko pomeni. Po poti jih pogosto vodijo humanitarne in socialne dejavnosti, tekom katerih nesebično razdajajo svojo energijo in kritično opozarjajo na krivice, ki jih življenje vse prepogosto pomete pod preprogo.

Vodnar je nezaupljiv v ljubezni, a ko se odpre, ko zaupa in si dovoli ljubiti, je življenje z njim prijetno in zabavno.

Mnogi bi vodnarje ocenili kot čustveno hladne osebe, saj se težko odprejo sogovorniku in razgaljajo svoje intimne misli. Čeprav se morda na zunaj ne odzivajo tako, kot bi si drugi želeli, je njihovo notranje doživljanje situacij nemalokrat razburkano, kot nevihta sredi morja. In medtem ko v sebi bijejo čustveno bitko, njihovi bližnji pogosto niti ne vedo, da jih karkoli moti. A ko je mera polna, tedaj osupnejo z reakcijo, ki ponazarja njihovo popolno nasprotje. Tedaj ostro in brez dlake na jeziku razkrijejo svoje stališče ter bojevito branijo sebe in svoje ljube osebe.

Vodnar je nezaupljiv v ljubezni, a ko se odpre, ko zaupa in si dovoli ljubiti, je življenje z njim prijetno in zabavno. Velja za zvestega partnerja, predanega razmerju, kar pa se lahko spremeni, če se ob partnerju ne počuti več varno in ljubljeno. Prevare ne odpušča, izdaja zvabi na plan leden hlad, ki ga je skoraj nemogoče stopiti.

Foto: Shutterstock

NADALJUJTE Z BRANJEM

HIT TEDNA PO IZBORU NAŠIH BRALCEV

HIT TEDNA po izboru naših bralcev je Nika Zorjan s svojo skladbo Poljubi me na božič.

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO