Numerološka usmeritev dneva: Četrtek, 1. 10. 2020

  • Avtor: Asya
  • 01/10/2020

Dobro jutro, dober dan vsem skupaj, pa smo zajadrali v mesec oktober, v čisto pravi jesenski mesec: mesec slastnega kostanja, veselja nad lastnimi pridelki in tudi že toplih zapečkov. Mesecu oktobru rečemo tudi vinotok, saj je mesec mošta in vina. V Sloveniji imamo tovrstnega obilja na pretek.

Ohranjajte pozitiven pogled! Osredotočite se na tisto, kar je dobrega v vas, v drugih in v nastalem položaju. Sledili bodo ugodni razpleti.”

Prvi oktobrski dan je namenjen uresničevanju želja in novih zamisli na področju ožje in širše družine, potem urejanju medsebojnih odnosov v družini, podpisovanju pogodb, urejanju pravnih zadev, tudi dediščine, učenju in študiju. Dan je ugoden tudi za druženje, saj nas bo podprl tudi pri primerni komunikaciji. Poudarek bo na družinskih vrednotah, na tovarištvu, prijateljstvu, pravičnosti, estetiki.

Danes nam bo energija števil pomagala tako, da bomo lažje, pogumneje in bolj energično zakorakali svojim ciljem in željam naproti, presegali lastne omejitve in strahove.  Preteklost bomo želeli pustiti tam, kjer je. Zaželeli si bomo novih pričetkov in napredka. Pretok energije nas bo podprl v koraku naprej. Danes ne smemo omahovati. Prav tako se ne smemo zapirati vase. Glasno je treba povedati, česa si želimo. Moč današnjega napredka je v sledenju navdihom, v druženju, povezovanju, sodelovanju in pomoči ter poštenosti in pravičnosti. Namesto, da se ukvarjamo s politiko in podobnim, se ozrimo okoli sebe po prijetnih prijateljih, v svojih članih družine prepoznajmo čudovite ljudi, četudi so nam v preteklosti kdaj šli na živce, opazujmo čarobnost narave, ki je odeta v živopisane jesenske barve in si priznajmo, da če odmislimo »sistem«, lahko drug drugemu polepšamo življenje, ker to želimo, zmoremo in znamo na mnoge načine in živimo v sozvočju s še dokaj čisto naravo tukaj v Sloveniji.

Danes želim, da zasijemo in da občutimo srečo!

Vaša numerologinja Asya

foto: pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Numerologinja Asya

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com