Domov Zabava Se Lučka iz MasterChefa vrača na televizijo?

Se Lučka iz MasterChefa vrača na televizijo?

Slaščičarska mojstrica Lučka Kotnik je zelo ambiciozna ženska. Poleg tega, da je svojo podjetniško idejo popeljala med zvezde, snuje tudi skok na male ekrane …

Se spomnite Lučke Kotnik, ki se je minulo leto potegovala za naziv najboljšega kuharja v priljubljeni kuharski oddaji MasterChef Slovenija? Zagorjanka je v zadnjem letu pritegnila veliko pozornosti z ustvarjanjem v domači pekarni, kjer pripravlja popularne butične piškote, moderne torte in pisane slaščice za prav vse okuse.

A Lučkin oblak želja s seboj prinaša veliko življenjskih sanj. Poleg sladkih pekarskih uspehov, ki jih predano nizata z možem, se ji namreč po mislih podi tudi ideja o lastni kuharski oddaji. No, a slednje ni zgolj njena skrita želja, Lučko bi namreč že morali spremljati na malih ekranih, saj je z lokalno televizijo že načrtovala čisto svojo kuharsko oddajo.

»A žal nam je načrte prekrižala situacija s koronavirusom, tako da smo morali ta projekt za enkrat opustiti. Nič pa ni še izgubljeno, kjer je volja, tam je pot, tako da teh sanj ne nameravam opustiti,« nam je pojasnila Lučka.

Foto: POP TV