Domov Za Navdih Mesečni numerološki vplogled: November

Mesečni numerološki vplogled: November

Pozdravljeni drage bralke in bralci tega numerološkega zapisa. Poglejmo, kam bi bilo koristno usmerjati energijo v mesecu novembru. 

Vstopili smo v predzadnji mesec v letu. Izvirno slovensko ime zanj je listopad, zanimivo in všečno po prekmursko pa se mu reče andrejšček. November je mesec, ko narava leže k počitku in se pripravi na zimo. Imam občutek, da se tudi ljudje bolj ali manj umirjamo in posvečamo sebi v tem času.

Mesec november je enajsti koledarski mesec po vrsti, zaradi katerega smo pod vplivom mojstrskega števila 11/2. Pričakovati je duhovna sporočila in tako dvig naše vibracije, če se posvečamo krepitvi naše intuicije. Energija tega meseca nas tako izziva, da prebudimo pravega mojstra v nas. Na katerem področju?

Univerzalni mesec pod vplivom števila 6 v univerzalnem letu 4 (2020) nas podpira na področju doma in družine in odnosov na splošno. Svoje aktivnosti usmerimo v poglabljanje odnosov z družinskimi člani in tudi z ostalimi sorodniki. Trenutna situacija v svetu nas pravzaprav sama sili v to, da smo doma, zato je energija meseca novembra kot naročena in nas podpira v prizadevanjih doma. V svoj dom vnesimo kakšno spremembo, noviteto. Malce bolj se podružimo s svojimi domačimi, ali opravimo kakšno opravilo, o katerem že dolgo razmišljamo. Morda s svojimi dragimi skupaj kaj novega skuhamo, pečemo kostanj, zapojemo karaoke, se zberemo ob večerih za mizo in sestavljamo nove puzzle, igramo družabne igrice: Človek ne jezi se, Monopoli, Tombolo, .. kot v starih dobrih časih. Spomnimo se na ostarele starše, dedke in babice, tetice, strice,…na nam drage ljudi, jih razveselimo s svojo prisotnostjo, s pomočjo, s kakšnimi dobrimi domačimi piškotki in sadjem in rožicami ter jim pritisnimo en velik cmok na lica in jih stisnimo k sebi. Poleg družinskim odnosom je mesec naklonjen tudi obnovi doma; popravljanju inštalacij, beljenju, pospravljanju, čiščenju, preurejanju in opremljanju. Število 6 nosi naravno potrebno po estetiki. Dodajmo barve v svoj dom, zamenjajmo zavese, osvežimo garderobo, postavimo zimske rože na zunanje okenske police,… Naj nam prija življenje v lastnem domu in v družbi družine. Izkoristimo ta mesec in se jima posvetimo tudi zato, da bomo v mesecu decembru tako pripravljeni na stvari, ki jih prinaša zadnji mesec v letu.

Torej, mesec november je ugoden za prevrednotenje vseh razmerij: družinskih, ljubezenskih, prijateljskih in poslovnih. Na silo jih ne ohranjati. Opazujmo, s katerimi ljudmi se razhajamo ali zbližujemo. Odnosi se lahko poglobijo, okrepijo ali pretrgajo. V tem mesecu se bodo, bolj kot po navadi, dogajale poroke in tudi ločitve. Mesec je izjemno naklonjen novim začetkom na področju ljubezni in družine. Samski bodite pozorni na nove osebe, ki ta mesec prihajajo v vaše življenje, vezani pa imate priložnost, da medsebojni odnos romantično obarvate oz. ga popeljete na višji nivo.

Številčna kombinacija kaže na to, da bo mesec poln sprejetih kompromisov. Pogosto bomo izbirali med dvema možnostima ali tehtali med dvema dogodkoma. Na poslovnem področju se kažejo in bodo možne povečane odgovornosti. Ravno sprejeti kompromisi pa bodo lahko vodili v poslovni uspeh.

Osredotočite se na ljubezen in svetlobo in zaupajte svoji notranji modrosti. Vi veste, kaj morate storiti.

Prijetno preživet mesec november vam želim.

Numerologinja Asya

foto: Shutterstock

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Numerologinja Asya