Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Žan iz MasterChefa je imel nekoč 148 kilogramov

Objavljeno

V redu

Ob pogledu na karizmatičnega tekmovalca letošnje sezone šova MasterChef, Žana Milosavljeviča, si nemara težko predstavljate, da se je nekoč boril z odvečnimi kilogrami. A kot je zaupal televizijski hiši, ga je debelost spremljala že vse od otroštva. Že tedaj je imel 20 kilogramov odvečne telesne teže, kasneje pa so se kilogrami nakopičili do te mere, da je bilo potrebno navkljub sodelovanju v shujševalnem taboru poiskati zdravniško pomoč.

»Pri devetnajstih letih sem opravil vrsto zdravniških pregledov, ki so pokazali, da sem primeren kandidat za operacijo želodca,« je pojasnil v klepetu za 24ur.com in razložil, da je prestal dve operaciji, drugič se je na operacijski mizi znašel zaradi tega, ker se je izkazalo, da je šlo med posegom nekaj narobe.

Njegova maksimalna teža je bila 148 kilogramov.

»Veliko ljudi se po operaciji vrne na stara pota, jaz pa sem bil trdno odločen, da bo pri meni drugače. Spoznal sem vrhunskega trenerja Jana Čampo, s katerim sva dosegla vrhunske rezultate. S treningi in prehrano sva prišla na 92 kilogramov. Moja maksimalna teža je bila 148 kilogramov,« je svojo intimno zgodbo z bitko s kilogrami razkril Žan, ki še vedno marljivo vztraja pri aktivnem življenjskem slogu.

»Aktivno življenje mi prinaša dobro počutje, srečo, veselje do življenja, da mi dobro voljo, napolni me z energijo. Takrat vse lepše steče, tako zasebno kot poslovno.«

Foto: POP TV, osebni arhiv

Zanimivosti

Bo Luka Dončič postal očka? To je razkrito sedaj

Objavljeno

V redu

Avtor

Resnica je končno prišla na dan, fotografija pa vas bo navdušila.

Mnogi slovenski mediji so še pred nekaj tedni ugibali, ali je morda Anamaria Goltes, dolgoletna srčna izbranka košarkarja Luke Dončiča noseča. Kot poročajo Slovenske novice, naj bi do teh ugibanj prišlo zaradi fotografij, na katerih naj bi imela nekoliko zaobljen trebušček. A sedaj je je končno razkrito, da temu ni tako.

»Sedaj pa je govorice utišala z novo objavo na svoje Instagramu, kjer je pozirala s svojimi kužki, ki imajo mimogrede tudi svoj profil z več kot trideset tisoč sledilci. Na fotografiji je videti v formi kot še nikoli, o nosečnosti pa ni ne duha ne sluha,« namreč poroča omenjeni portal.

Zadnjo objavo Anamarije si lahko pogledate spodaj. Navdušeni boste.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Tragično: Svetovno znana igralka umira. To je razlog …

Objavljeno

V redu

Avtor

Njena družina je za javnost povedala to …

Vsi smo brali strašno novico, da je v začetku tedna znana ameriška igralka Anne Heche doživela hudo prometno nesrečo, trčila je v dvonadstropno hišo, njen avto je zagorel. Igralka je po izgubi zavesti padla v komo, sedaj pa njena družina sporoča tragično vest, da najverjetneje ne bo preživela.

53-letna mati dveh otrok je zaradi pomanjkanja kisika utrpela hudo poškodbo možganov, preliminarni izvidi pa so pokazali, da je imela v krvi sledi droge. Potrebni pa bodo še dodatni testi, ki bodo razkrili, ali so to zgolj substance, ki jih je dobila med hospitalizacijo.

Njena družina je sporočila še, da bodo njene organe, če bodo primerni, darovali.

Foto: pexels.com

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Priljubljeni slovenski pevec spregovoril o izgubi očeta in povedal takšno resnico

Objavljeno

V redu

Avtor

Soočiti se je moral s svojim največjim strahom.

Priljubljeni slovenski pevec Domen Kumer je za portal Svet24 pojasnil, kako se je moral soočiti s svojim največjim strahom. Pred tremi leti je namreč izgubil očeta.

»Pred tremi leti je umrl moj oče. Takrat se je zame ogromno spremenilo, najti sem moral neki novi način razmišljanja, ker je bil moj ata moj ‘procesor v ozadju’, ogromno mi je pomagal s pogovori in nasveti. Dolgo se sploh nisem zavedal, kakšen vpliv je imel name. Karakterno sva si bila namreč zelo podobna, tako zelo, da sva si šla na že na živce, zelo hitro sva lahko reagirala eden proti drugemu. Oba sva, za razliko od mame in brata, bila kolerika, hitro sva si lahko skočila v lase, a se že naslednjo sekundo pobotala, kot da ni bilo nič.,« je med drugim povedal za omenjeni portal in razkril, da se je s tem uresničil njegov največji strah, dodal pa tudi: »Zelo ga pogrešam, še vedno se, ko ne vem, kaj bi naredil, vprašam, kaj bi mi on svetoval, kaj bi on naredil. Pred leti sem se zelo bal, kako bo, če ostanem brez staršev, in me je to žal doletelo. Vsi ostali strahovi proti temu nimajo za burek (ker še nimam otrok, to bo potem verjetno največji strah). A to je življenje, skozi različne življenjske preizkušnje se naučiš, da so problemi in vse, kar se ti zgodi, lepo in slabo, tudi del življenja.«

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals