Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Žan iz MasterChefa je imel nekoč 148 kilogramov

Objavljeno

V redu

Ob pogledu na karizmatičnega tekmovalca letošnje sezone šova MasterChef, Žana Milosavljeviča, si nemara težko predstavljate, da se je nekoč boril z odvečnimi kilogrami. A kot je zaupal televizijski hiši, ga je debelost spremljala že vse od otroštva. Že tedaj je imel 20 kilogramov odvečne telesne teže, kasneje pa so se kilogrami nakopičili do te mere, da je bilo potrebno navkljub sodelovanju v shujševalnem taboru poiskati zdravniško pomoč.

»Pri devetnajstih letih sem opravil vrsto zdravniških pregledov, ki so pokazali, da sem primeren kandidat za operacijo želodca,« je pojasnil v klepetu za 24ur.com in razložil, da je prestal dve operaciji, drugič se je na operacijski mizi znašel zaradi tega, ker se je izkazalo, da je šlo med posegom nekaj narobe.

Njegova maksimalna teža je bila 148 kilogramov.

»Veliko ljudi se po operaciji vrne na stara pota, jaz pa sem bil trdno odločen, da bo pri meni drugače. Spoznal sem vrhunskega trenerja Jana Čampo, s katerim sva dosegla vrhunske rezultate. S treningi in prehrano sva prišla na 92 kilogramov. Moja maksimalna teža je bila 148 kilogramov,« je svojo intimno zgodbo z bitko s kilogrami razkril Žan, ki še vedno marljivo vztraja pri aktivnem življenjskem slogu.

»Aktivno življenje mi prinaša dobro počutje, srečo, veselje do življenja, da mi dobro voljo, napolni me z energijo. Takrat vse lepše steče, tako zasebno kot poslovno.«

Foto: POP TV, osebni arhiv

Zanimivosti

Edija Pucerja ni več. Kaj se dogaja na POP TV?

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljeni televizijski voditelj že nekaj časa več ne vodi informativne oddaje 24ur. kaj se dogaja z njim?

Da priljubljenega televizijskega voditelja Edija Pucerja že dlje časa ni bilo zasledili preko malih televizijskih ekranov, pišejo slovenske novice. Kot poročajo, je gledalka nanje naslovila vprašanje: »Kje je, zakaj ne vodi poročil?«

Zasledila je namreč, da voditeljica Darja Zgonc ta teden vodi oddajo sama, torej brez priljubljenega Pucerja.

Omenjeni portal je raziskal, kaj se dogaja, zanje je Pop TV pojasnil: »Sem in tja se zgodi, da osrednji voditelj vodi 24ur sam.«

Kot so še pojasnili, si priljubljeni voditelj zaradi daljše bolniške odsotnosti kolegice Zgončeve ni mogel privoščiti dopusta, je sklenil, da si malce oddahne sedaj.

Na voditeljski stolček pa bo ponovno sedel 19. decembra, še poročajo slovenske novice.

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Šok: znani slovenski televizijski voditeljici čez noč odpuščeni

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkrito je, kaj se je zgodilo in tudi vi boste nad tem zelo presenečeni.

Znani slovenski televizijski voditeljici, Milena Novak, ki je bila športna novinarka v oddaji Svet na Kanalu A, in njena sodelavka, novinarka in urednica oddaje Kristina Hacin, sta bili odpuščeni. Tako poroča revija Lady, navajajo tudi, da sta se še pred kratkim zabavali na službenem praznovanju Mileninega 40. rojstnega dneva.

»Ko smo še malo bolj prisluhnili govoricam na televizijskih hodnikih, smo izvedeli, da se na Pop TV in Kanalu A obetajo velike spremembe, saj menda združujejo uredništva in odpuščajo novinarske kadre,« še piše omenjena revija in dodaja: »Seznam odpuščenih naj bi bil kar dolg.«

View this post on Instagram

A post shared by milena novak (@milena_novak)

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

To je doživel Blaž Švab. Ne, tega zagotovo ne bo pozabil …

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljeni slovenski pevec in televizijski voditelj je doživel takšno presenečenje.

Član skupine Modrijani, Blaž Švab, danes praznuje. To so razkrili ostali člani skupine, ki so na družbeno omrežje zapisali, da ima rojstni dan.

»Danes praznuje rojstni dan najbolj ‘glasen’ Modrijan  so zapisali poleg fotografije in dodali: »Blaž Švab, želimo ti vsega veliko, največ pa zdravja.
Vse dobro tudi v družinskem življenju, pa danes pričakujemo, da poskrbiš, da se vidimo na kuhanem vinu«

Seveda je priljubljeni glasbenik prejel številne čestitke. Tudi mnogi znani slovenski obrazi so se pridružili in v komentar zapisali lepe želje.

Objavo si lahko pogledate spodaj.

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals