Connect with us

Zabava

Ne boste verjeli, s čim se Tom (Kmetija) ukvarja danes

Objavljeno

on

Tekmovalec letošnjega šova Kmetija zelo preseneča. S tem se ukvarja zasebno.

Eden bolj priljubljenih udeležencev letošnjega šova Kmetija je tudi Tom, ki pa je v zunanjem svetu zelo ambiciozen in zaposlen. Kljub temu, da je še zelo mlad, točno ve, kaj si želi in vodi zelo uspešno kariero.

Kot poroča portal njena, je Tom zelo uspešen v svojem poklicu, ki ga opravlja, je namreč diplomirani notranji oblikovalec.

»Moram reči, da po vrnitvi iz šova Kmetija nisem imel prav nič oddiha, že takoj naslednji dan sem se odpravil v službo preveriti, kako se odvijajo in kako so se odvili projekti, ki sem jih pred Kmetijo pustil nedokončane,« je pojasnil za omenjeni portal in razkril svoje načrte za prihodnost: »Večino časa delam, poskušam zarisati kariero na področju notranjega oblikovanja, kjer se vidim tudi v bližnji prihodnosti.«

Seveda pa si je po vrnitvi iz šova vzel nekaj časa zase.

»Prvi vikend po prihodu domov smo s kolegi v Ljubljani dobro zažurali, saj mi je to precej manjkalo – skoraj tako kot treningi, ki jih po vrnitvi iz Kmetije opravljam pet do šestkrat na teden, saj želim priti nazaj v formo,« je še povedal za portal njena.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Zabava

Kmetija: Tekmovalec Kristijan utrpel hudo nesrečo. Kaj se dogaja z njim?

Objavljeno

on

Avtor:

Nekdanji tekmovalec letošnjega šova Kmetija je bil udeležen v hudi nesreči.

Nekdanji tekmovalec letošnjega šova Kmetija, Kristijan Kozole, je po poročanju portala njena.si, pred leti utrpel hudo delovno nesrečo.

»Da ima za seboj delovno nesrečo, ki bi lahko bila zanj usodna, je nedavno na družbenem omrežju razkril njegov prijatelj. »Kristjan lani skoraj izgubil življenje v delovnem stroju, letos je slavil dva rojstna dneva,« je zapisal piše omenjeni portal.

»Za rokometaša so kot kaže ti spomini preveč boleči, saj o tem ne želi govoriti,« pojasnjuje omenjeni portal.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

Zabava

Prepoznate malčka s fotografije? Zaradi tega, kar počne, ga danes obožuje cela Slovenija

Objavljeno

on

Avtor:

Ste prepoznali malčka, ki se smeji s fotografije? Verjemite, zelo dobro ga poznate in radi gledate.

Če ste ugibali, da je na fotografiji, ki je nastala pred mnogimi leti, danes zelo priljubljeni voditelj komik in žirant šova Slovenija ima talent, Lado Bizovičar, se niste zmotili.

Fotografijo so na družbeno omrežje že pred časom objavili ustvarjalci šova Slovenija ima talent, poleg pa so pripisali: »Kdo ugane, kdo je otrok na fotki?«

Mnogi gledalci so hitro ugotovili, da gre za priljubljenega Lada Bizovičarja.

Foto: Facebook

Continue Reading

Zabava

Izpadli v slovenskih Talentih, sedaj pa prejeli takšno veliko nagrado

Objavljeno

on

Avtor:

Izpadli so v letošnjem šovu Slovenija ima talent, sedaj pa prejeli še boljše priznanje …

Primorski skupini Pantaloons je uvrstitev v finale šova Slovenija ima talent ušlo za las. Pristali so na nehvaležnem tretjem mestu in niso šli naprej.

A kljub temu so dejali, da niso razočarani. “Glede na razplet, nam vse skupaj sploh ni pustilo grenkega priokusa,« so dejal za 24ur.com in dodali: »Dobili smo tudi podlago, da gremo s polno paro naprej.”

Sedaj pa se jim je nasmehnila sreča. Žirant šova Slovenija ima talent, Lado Bizovičar jih je namreč povabil, da se mu pridružijo v Stožicah konec januarja.

»Pantaloonsi bodo nastopali po odrih, večjih od Stožic. Počaščen sem, da jih lahko povabim na “koštanje” velikanskosti!  je zapisal Bizovičar na Instagramu in dodal posnetek, s katerim je pokazal, kako je skupino Pantaloons povabil v Stožice in kako so se odzvali.

Posnetek si poglejte spodaj.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

 

 

POGLEJTE SI NOVO PESEM SLOVENSKEGA GLASBENIKA

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals