Kontaktirajte nas

Zabava

Anamarija spregledala Franca

Objavljeno

V redu

Čas je pokazal pravi obraz Franca Jarca …

Šov Ljubezen po domače so konec tedna popestrili z vključitvijo tekmovalke Jožice Matko, ki se je minulo sezono potegovala za naklonjenost Jožeta Rožena. Tokrat se bo Jožica borila za Franca Jarca, ki pa se je zaradi nje znašel v precej nerodni situaciji. Franc je namreč z Anamarijo Gorjup že spletel trdnejše vezi, ki pa so se zaradi njegovega odziva v stresni situaciji precej razrahljale.

Kot smo lahko videli, je namreč Franc precej neodločen in negotov človek, zaradi česar rad prepušča vajeti komu drugemu, sam pa se prepusti plovbi v dvoje. A v življenju je potrebno poprijeti tudi za krmilo in nastopiti bolj odločno, zato Anamarija ugotavlja, da takšen tip moškega ne vidi ob sebi.

»Jaz nisem ženska, ki bi lahko imela tako zmedenega moškega. Spravil me je v stisko, ne vem … Ne bi rada do konca življenja živela v strahu, kaj bo ušpičil, kako bo, kaj bo …«  je dejala v izjavi, Franca pa prosila, naj ji nikar ne daje obljub, saj besedam ne naseda. »Meni z dejanji pokažeš vse. Če si pripravljen začeti razmišljati, kaj delaš, potem prav, če pa ne, pa tudi jaz ne nameravam oproščati iz dneva v dan.«

Foto: POP TV

Zabava

Zagotovo se spomnite Erike in Damijana Smolaka iz Ljubezni na seniku! Kaj se z njima dogaja danes?

Objavljeno

V redu

Avtor

Deset let je že minilo od njune poroke. Sta še vedno skupaj?

Erika in Damijan Smolak sta se našla in zaljubila v šovu Ljubezen na seniku. Zagotovo se ga spomnite, vodila ga je Saša Lendero, par pa je s svojo ljubeznijo pridobil številne oboževalce.

Po poroki se jima je rodila hči Klara, skupaj so zaživeli na Damijanovi kmetiji. Pa danes?

Družina je še vedno zelo srečna, Erika in Damijan vodita domačo turistično kmetijo in priznavata, da imata dela čez glavo. Njuna hči Klara pa je dopolnila že 9 let.

Kako čas beži, kajne?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Prihaja Joži tudi v novo sezono šova Ljubezen po domače?!

Objavljeno

V redu

Avtor

Vse kaže tako …

Joži Lesiček se v resničnostno oddajo komercialne televizije ne prijavlja, ker bi si želela ljubezni ali moškega prijatelja, s katerim bi preživela jesen življenja. Čeprav se ji iz ust zlahka skotali kakšna zabeljena o seksu in prav nič sramežljivo nameni tudi kakšen sočen poljub, pa je v resnici zanjo vse skupaj zgolj oblika kratkočasenja. Kot je Joži pojasnila medijem, s prijavo v šov le preganja dolgčas in išče zabavo.

»Prvič sem šla iz dolgočasja, ker sem upokojena in imam 24 ur na dan časa, drugič pa, ker sem videla Mirka, kako je opletal s kitaro, in si rekla: ta je pa za vice, se bomo malo nasmejali. Rada se družim in sem vesela, rada vidim, da so tudi drugi srečni, in sem se odločila poskusiti še enkrat. Prijavila sem se in so me sprejeli,« je za svet24 pojasnila 71-letna upokojenka in potrdila, da se bo prijavila še večkrat. Ali jo bomo spremljali v novi sezoni, je torej odvisno zgolj od tega, ali jo bodo sprejeli.


Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Šok: So razkrinkali Sanjskega moškega in pokvarili šov?

Objavljeno

V redu

Avtor

Pojavljajo se namigi in razkritja, ki bi utegnili pokvariti prihajajoči šov Sanjski moški.

Javnost in mediji še vedno vneto ugibajo, kdo je Sanjski moški, ki se skriva pod belo masko. Na družbenih omrežjih se pojavljajo tudi namigi in celo razkrivanje obraza mladeniča, ki bo postal junak nove sezone.

A vse, kar lahko zasledite, seveda ne drži. Kot so nam v minulih dneh že pojasnili na POP TV, namreč novega akterja za oddajo Sanjski moški še niso izbrali. Slednje so na portalu njena.si preverili znova in se tako prepričali, da tudi v teh dneh izbora še niso zaključili. Komisija se namreč še vedno odloča, koga izmed prijavljenih kandidatov bodo določili za obraz 2. sezone. 

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals