Kontaktirajte nas

Zabava

Anamarija spregledala Franca

Objavljeno

V redu

Čas je pokazal pravi obraz Franca Jarca …

Šov Ljubezen po domače so konec tedna popestrili z vključitvijo tekmovalke Jožice Matko, ki se je minulo sezono potegovala za naklonjenost Jožeta Rožena. Tokrat se bo Jožica borila za Franca Jarca, ki pa se je zaradi nje znašel v precej nerodni situaciji. Franc je namreč z Anamarijo Gorjup že spletel trdnejše vezi, ki pa so se zaradi njegovega odziva v stresni situaciji precej razrahljale.

Kot smo lahko videli, je namreč Franc precej neodločen in negotov človek, zaradi česar rad prepušča vajeti komu drugemu, sam pa se prepusti plovbi v dvoje. A v življenju je potrebno poprijeti tudi za krmilo in nastopiti bolj odločno, zato Anamarija ugotavlja, da takšen tip moškega ne vidi ob sebi.

»Jaz nisem ženska, ki bi lahko imela tako zmedenega moškega. Spravil me je v stisko, ne vem … Ne bi rada do konca življenja živela v strahu, kaj bo ušpičil, kako bo, kaj bo …«  je dejala v izjavi, Franca pa prosila, naj ji nikar ne daje obljub, saj besedam ne naseda. »Meni z dejanji pokažeš vse. Če si pripravljen začeti razmišljati, kaj delaš, potem prav, če pa ne, pa tudi jaz ne nameravam oproščati iz dneva v dan.«

Foto: POP TV

Zabava

Šok: POP TV pokazal, kje se bo odvijala letošnja Kmetija in obljublja tudi to

Objavljeno

V redu

Avtor

Ljubitelji šova Kmetija bodo zaradi tega še bolj navdušeni! To je razkrito …

Končno je razkrit del kmetije, kjer se bo odvijal letošnji šov Kmetija, za katerega pa voditeljica Natalija Bratkovič pravi, da bo pustil odprtih ust vse, še najbolj pa tekmovalce, ki si takšnih pogojev najbrž niso predstavljali. Kot je razkrila za POP IN, bo tudi letos z njimi gospodarica Nada, in: » Lahko razkrijem, da sva z gospodarico Nado letos sklenili prav poseben pakt, o katerem boste izvedeli že v prvi oddaji …«

Voditeljica razkriva še, da bomo gledalci po koncu vsake oddaje komaj čakali naslednjo.

»Letos predlagam, da pozabite na vse, kar ste na naših kmetijah videli in doživeli, pričakujte ogromno novosti, veliko sprememb, še več bojev, nove nevarnosti, ki prežijo na tekmovalce,« je med drugim razkrila voditeljica Natalija.

Nas že pošteno muči radovednost. Pa vas?

Kmetija

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Ta znani slovenski parček se ni razšel, ampak se je zgodilo to …

Objavljeno

V redu

Avtor

Zelo boste presenečeni!

Parček, ki ga menda vsi dobro poznamo in smo ju gledali v enemu izmed resničnostnih šovov, je v tem času zavit v tančico skrivnosti. Vsaj tako poroča portal njena, ki pa imen ne izdaja. Le skrivnostno so zapisali, da prihaja veliko presenečenje, ki ga pripravlja znani slovenski par, za katerega so mnogi ugibali, ali sta sploh še skupaj.

» … parček se še vedno ljubi, le da tega ne obešata na velik zvon, v medsebojni naklonjenosti namreč raje uživata v zasebnosti. Je pa res, da ju to poletje čaka velik preizkus, saj se zaradi določenih okoliščin in projektov zelo dolgo ne bosta videla.

Za koga natanko gre, bo jasno kmalu, čaka pa vas kar dvojno presenečenje,« med drugim piše omenjeni portal.

Ste kaj radovedni, za koga gre? Mi priznamo, da smo zelo!

Fotografija je simbolična! Foto: VOYO

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Znani obraz resničnostnih šovov sedaj objema takega lepotca

Objavljeno

V redu

Avtor

Pokazala je svojo veliko ljubezen.

Zagotovo se tudi vi še spomnite simpatične Patricije Harl, ki smo jo spoznali v šovu Ljubezen po domače. Potegovala se je za srčno naklonjenost mlajšega, nato pa še starejšega Jureta. V šovu ljubezni žal ni našla, jo je pa kasneje. Ima pa simpatično dekle še eno veliko ljubezen, to je ljubezen do živali, zato ni nič nenavadno, da rada pokaže tudi svoje pasje prijatelje.

»Mamin fant,« je zapisala poleg dveh fotografij, ki ju je dodala na svoj Instagram račun.

Res je lepotec ta njen pasji prijatelj, kajne?

Foto: VOYO

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals