Connect with us

Alternativno

Mesečni numerološki vpogled: December

Objavljeno

on

Pozdravljeni drage bralke in bralci tega numerološkega zapisa. Leto 2021 se počasi izteka. V pričakovanju sprememb na bolje vstopamo v zadnji mesec tega leta. December je po naših običajih vesel in sproščen mesec, v katerem se v pričakovanju novega leta z lahkoto povežemo z dragimi osebami na načine, da nam je lepo. Tradicionalno smo ljudje v mesecu decembru obrnjeni navzven in naklonjeni živahnemu dogajanju okoli sebe. Letošnji pa bo po številih sodeč bolj namenjen introspekciji in mentalnemu procesiranju.

Poglejmo, čemu posvečati čas v decembrskih dneh, da bomo ob slovesu od leta 2021 naredili spravo s seboj ter začutili notranji mir in zadovoljstvo, kar je pravzaprav najpomembneje. 

Števila meseca decembra, ki bodo s svojo energijo vplivala na nas, so število 12, saj je mesec dvanajsti po vrsti, število univerzalnega leta 2020, ki je 4 in število tekočega univerzalnega meseca, ki je 7. Celotno leto pod vplivom štirice, seveda tudi v tem mesecu, vpliva na naše zdravje in telesno počutje. Zato svojo energijo ne pozabimo usmerjati v delo s telesom. Tudi v mesecu decembru lahko doma telovadimo, se raztezamo, vadimo jogo, pilates,… tudi preko zooma. Nekateri imate doma sobice s fitnes napravami in utežmi…Ne pozabite na sprehode na svežem zraku. Izrednega pomena je razstrupljanje telesa toksinov in težkih kovin. Pomembno je, da se poglobimo in ugotovimo, katere stvari: navade, hrana, okolje, odnosi… negativno vplivajo na naše psihofizično zdravje in da najdemo načine, ki na nas ugodno vplivajo in nas  podpirajo.

Tekoči univerzalni mesec pod vplivom števila 7 nam nastavlja ogledalo preko naših prepričanj, ki se udejanjajo. Tako nam pokaže, ali smo usklajeni sami s seboj. To je mesec, ko bomo verjetno začutili močno potrebo po neodvisnosti, zaradi česar si bomo postavljali mnoga vprašanja o sebi in spreminjali prepričanja. Razmišljali bomo o vrednotah in prioritetah, duhovno rasli in se razvijali. Lahko, da nas bo v tem mesecu kakšna stvar lopnila po glavi, kar je super, saj drugače ne bi prišlo do sprememb – v glavi. Kot rečeno, nas energija meseca izjemno podpira v analiziranju svoje osebnosti in predvsem mentala. December je mesec, ko pridejo do izraza osebni interesi. Dobro si je vzeti čas za sebe in se malce odmakniti od kolektivnega dogajanja. Gozd, gore, morje, nam zagotovo dajo potrebno uteho. Po vsem tem, kar se v letošnjem letu dogaja, je prišel čas za umirjen in globok notranji vpogled. Ocenimo, kje smo, kako se počutimo, kakšne so naše misli, naše potrebe in kam peljejo stvari v našem življenju. Svojo pozornost usmerimo vase in bodimo preprosto mi.

Ker duhovne čistoče ni brez fizične čistoče, je primeren čas, da pospravimo stanovanja, hiše, od kleti do podstrehe, jih prečistimo, prekadimo: s svetim lesom, žajbljem, dišavami, kadili,… in jih energetsko okrepimo.  Kako zelo primerno v času pred prehodom v novo leto, kajne?

V tem mesecu je možno, da nas pritegne nova in zelo specifična veja ezoterike. Morda nas pot zapelje v neko duhovno izobraževanje. Ugoden čas je za delo z družinskim ali kakšnim drugim terapevtom, ki lahko pomaga pri zdravljenju mentala, z NLP coachem, ki pomaga pri spreminjanju prepričanj in tako naprej.

Mesec je ugoden za nakup in popravilo rabljenih predmetov in stvari.

Možna je pridobitev subvencij iz različnih naslovov.

Torej tekoči mesec pod vplivom števila 7 je zrcalni mesec našega mindseta. Če bomo imeli občutek, da nam stvari v podjetju ali v življenju na splošno, padajo, bodo padale. Naša prepričanja se namreč udejanjajo.

V tem mesecu ne smemo sejati semen, če želimo, da vzklijejo in dolgo rastejo. Torej mesec ni ugoden za nove začetke in zagon novih projektov, saj denarja število 7 ne da.

Število 12 vpliva na prebujanje in povečanje naše inovativnosti, nadarjenosti in originalnosti. Prisluhnimo notranjemu vodstvu in sporočilom vesolja. Med mnogimi mislimi, idejami, prebliski in navdihi lahko najdemo prave bisere, s katerimi si obogatimo življenje, če jih sprejmemo. Sproti jih lovimo in zapišimo si jih. Drugo leto jih bomo uporabili.

Osredotočite se na ljubezen in svetlobo in zaupajte svoji notranji modrosti. Vi veste, kaj morate storiti.

Iskrice, tiste, ki jih imate v očeh, nikoli ne ugasnejo.

Vaša numerologinja Valenka Rečko – Asya

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Numerologinja Asya

Alternativno

Numerološka usmeritev dneva – Petek, 12. 2. 2021

Objavljeno

on

Avtor:

»Danes je potrebna aktivacija. Aktiviraj se v smer, ki te kliče.« Tjaša Dorelay

Danes se nakazujeta velika podvrženost družinskim vplivom in nujnost vzpostavitve svoje avtoritete. Število 12 privlači okoliščine, ko na svoja ramena naložimo veliko več odgovornosti, kot bi bilo potrebno in dobro za nas. Iz svojega prepričanja, da nekdo pač mora pomagati, bo marsikdo sebe prikrajšal za energijo, da bo nekomu drugemu bolje. Pride lahko celo tako daleč, da postane grešni kozel za tuje napake.  Sebe razbremenite, osvobodite, ostalim pa dajte priložnost, da se sami postavljajo na svoje noge in krepijo svoj notranji steber.

Na splošno se bomo prebujali v želji po svobodi, po tem, da bi se življenje končno vrnilo v ustaljene tirnice pred epidemijo. Za mnoge prebujene duše pa to ne bo več dovolj, saj si po tej izkušnji marsikdo močno želi, da bi si življenje v Sloveniji naredili lepše in boljše. Zopet bi bili radi dinamični. Radi bi potovali, raziskovali, se povezovali. Mnogi boste pomislili ali se celo preizkusili v kakšni ustvarjalni umetnosti; z veliko energije in ljubezni. Dve petici v notranji strukturi dneva nakazujeta nemiren dan. Enica tekočega dne pa nakazuje večjo verjetnost, da premagamo težave, ki jih bosta petici povzročili.

Danes kar lepo odločno.

Numerologinja Asya

Foto: Pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Z numerologijo sem se resno začela ukvarjati pred nekaj leti, ko sem na podlagi lastnih dolgoletnih izkušenj ugotovila, da je izjemna pomočnica na poti zemeljskega izkušanja. Pri sebi, svojih bližnjih in dosedanjih klientih, spremljam in opažam ugodne rezultate, ki so plod zavestnega ustvarjanja življenjskih okoliščin prav z njeno pomočjo. Ta veda podaja izjemne vpoglede v čarobni svet števil vsakega posameznika in poišče mnoge odgovore. Je moja resna, cenjena in ekskluzivna spremljevalka in kot tako jo predstavim tudi svojim klientom.

Numerologinja Asya

Continue Reading

Alternativno

Numerološka usmeritev dneva – Četrtek, 11. 2. 2021

Objavljeno

on

Avtor:

»Življenje te posluša. Govori le to, kar res verjameš in kar želiš, da postane tvoja realnost.«

Tjaša Dorelay

Današnji dan je pod vplivom mojstrskega števila 11, števila tekočega dne 9 in bioritemske štirice.  Poglejmo, kaj nam prinašajo.

Obetajo se nam povečane občutljivost, čustvenost in sanjavost. Nič nenavadnega ne bo, če se bomo zatekali v svoje kotičke in se predajali sanjarijam. Žal nas bodo na vsakem koraku motili zunanji dražljaji, saj bomo bolj kot običajno dojemljivi za vplive iz okolice. Gradovi v oblakih bodo izginjali tako hitro, kot jih bomo ustvarjali. Za okolico bomo verjetno delovali bolj vznemirjeno, kot običajno. Zaradi neodločnosti se bo lahko izmaknila tudi kakšna lepa priložnost.

Izrednega pomena je, da se danes usmerimo na svoje duhovne darove in talente, saj ima vsaka duša svoj potencial. Naša naloga je, da odkrijemo svojega z izobraževanjem in introspekcijo. Lotimo se tistega, ob čemer nam poje srce. Ko naredimo prvi korak, se pokaže drugi, tretji in kmalu se razkrije celotna slika. Odprimo se čudežem, saj ni prav nič nemogoče.

Dobro bi bilo, da bi bili bolj aktivni in da bi se potrudili svoje intuitivne zamisli prizemljiti.  Vsi, ki se ukvarjate s kakšno od ustvarjalnih umetnosti, imate danes lepo priložnost, da se prilagodite in uspešno izpeljete vaše projekte. Treba bo le zavihati rokave in ne popustiti dokler ne bo vidnega rezultata.

Bolj kot materialne pridobitve in misli o delu, nas bodo okupirale misli o ljubezni. Danes se lahko marsikomu še močneje zazdi, da mu brez nje živeti ni. Tudi na tem področju velja rek, da od nič ni nič. Potruditi se bo treba in pričeti ustvarjati stike z nasprotnim spolom. Se bo že našel pravi/prava. Pokukajte v tujino – če ne drugače, preko spleta.

Sanjavo deloven dan vam želim.

Numerologinja Asya

Foto: Pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Z numerologijo sem se resno začela ukvarjati pred nekaj leti, ko sem na podlagi lastnih dolgoletnih izkušenj ugotovila, da je izjemna pomočnica na poti zemeljskega izkušanja. Pri sebi, svojih bližnjih in dosedanjih klientih, spremljam in opažam ugodne rezultate, ki so plod zavestnega ustvarjanja življenjskih okoliščin prav z njeno pomočjo. Ta veda podaja izjemne vpoglede v čarobni svet števil vsakega posameznika in poišče mnoge odgovore. Je moja resna, cenjena in ekskluzivna spremljevalka in kot tako jo predstavim tudi svojim klientom.

Numerologinja Asya

Continue Reading

Alternativno

Numerološka usmeritev dneva – Sreda, 10. 2. 2021

Objavljeno

on

Avtor:

»Vedno je mogoče več, kot se ti zdi. Tvoja visoka zavest ustvarja velike možnosti.«

Tjaša Dorelay

Bioritem današnjega dne bo, ne glede na vse, vplival na impulzivno in vihravo vedenje. Zna se zgoditi, da bomo mnogi polni občutij veliko hoteli in zato mnoge reči začeli in ne dokončali. Nakazuje se nagnjenost k ležernosti in površnosti pri delu.

Desetka v dnevu spodbuja ambicije, individualnost, željo po uspehu in samopotrditvi. Prebuja želje in ideje, da bi, na kateremkoli področju, nekaj na novo začeli, spremenili smer, nekaj preoblikovali,…in se pokazali in pohvalili. Osmica tekočega dne pa zahteva vztrajnost. Kdor bo hotel zasijati pod sojem žarometov, se bo moral zelo potruditi in delati, najsi bo to v poslu, v športu, v javnem delovanju,…ali na domačem parketu.

Ne glede na to, da sta desetica in osmica močni števili, ki ugodno vplivata na pričetek in sklenitev poslov in podpisov pogodb, zaradi vpliva bioritma bodite zelo previdni in premišljeni. Nikar vihravo ne sklepajte oz. začenjajte poslov, če niste povsem prepričani, da ste na pravi poti. Storite korak, če ste ga že nekaj časa skrbno načrtovali. Če vam kakšna reč ne uspe prvič, poskušajte dalje še drugič, tretjič, četrtič in tako naprej.

Osmica zagotavlja zaščito in pomoč angelov varuhov.

Osredotočeno danes.

Numerologinja Asya

Foto: pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Z numerologijo sem se resno začela ukvarjati pred nekaj leti, ko sem na podlagi lastnih dolgoletnih izkušenj ugotovila, da je izjemna pomočnica na poti zemeljskega izkušanja. Pri sebi, svojih bližnjih in dosedanjih klientih, spremljam in opažam ugodne rezultate, ki so plod zavestnega ustvarjanja življenjskih okoliščin prav z njeno pomočjo. Ta veda podaja izjemne vpoglede v čarobni svet števil vsakega posameznika in poišče mnoge odgovore. Je moja resna, cenjena in ekskluzivna spremljevalka in kot tako jo predstavim tudi svojim klientom.

Numerologinja Asya

Continue Reading

 

 

POGLEJTE SI NOVO PESEM SLOVENSKEGA GLASBENIKA

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals