Kontaktirajte nas

Alternativno

Mesečni numerološki vpogled: December

Objavljeno

V redu

Pozdravljeni drage bralke in bralci tega numerološkega zapisa. Leto 2021 se počasi izteka. V pričakovanju sprememb na bolje vstopamo v zadnji mesec tega leta. December je po naših običajih vesel in sproščen mesec, v katerem se v pričakovanju novega leta z lahkoto povežemo z dragimi osebami na načine, da nam je lepo. Tradicionalno smo ljudje v mesecu decembru obrnjeni navzven in naklonjeni živahnemu dogajanju okoli sebe. Letošnji pa bo po številih sodeč bolj namenjen introspekciji in mentalnemu procesiranju.

Poglejmo, čemu posvečati čas v decembrskih dneh, da bomo ob slovesu od leta 2021 naredili spravo s seboj ter začutili notranji mir in zadovoljstvo, kar je pravzaprav najpomembneje. 

Števila meseca decembra, ki bodo s svojo energijo vplivala na nas, so število 12, saj je mesec dvanajsti po vrsti, število univerzalnega leta 2020, ki je 4 in število tekočega univerzalnega meseca, ki je 7. Celotno leto pod vplivom štirice, seveda tudi v tem mesecu, vpliva na naše zdravje in telesno počutje. Zato svojo energijo ne pozabimo usmerjati v delo s telesom. Tudi v mesecu decembru lahko doma telovadimo, se raztezamo, vadimo jogo, pilates,… tudi preko zooma. Nekateri imate doma sobice s fitnes napravami in utežmi…Ne pozabite na sprehode na svežem zraku. Izrednega pomena je razstrupljanje telesa toksinov in težkih kovin. Pomembno je, da se poglobimo in ugotovimo, katere stvari: navade, hrana, okolje, odnosi… negativno vplivajo na naše psihofizično zdravje in da najdemo načine, ki na nas ugodno vplivajo in nas  podpirajo.

Tekoči univerzalni mesec pod vplivom števila 7 nam nastavlja ogledalo preko naših prepričanj, ki se udejanjajo. Tako nam pokaže, ali smo usklajeni sami s seboj. To je mesec, ko bomo verjetno začutili močno potrebo po neodvisnosti, zaradi česar si bomo postavljali mnoga vprašanja o sebi in spreminjali prepričanja. Razmišljali bomo o vrednotah in prioritetah, duhovno rasli in se razvijali. Lahko, da nas bo v tem mesecu kakšna stvar lopnila po glavi, kar je super, saj drugače ne bi prišlo do sprememb – v glavi. Kot rečeno, nas energija meseca izjemno podpira v analiziranju svoje osebnosti in predvsem mentala. December je mesec, ko pridejo do izraza osebni interesi. Dobro si je vzeti čas za sebe in se malce odmakniti od kolektivnega dogajanja. Gozd, gore, morje, nam zagotovo dajo potrebno uteho. Po vsem tem, kar se v letošnjem letu dogaja, je prišel čas za umirjen in globok notranji vpogled. Ocenimo, kje smo, kako se počutimo, kakšne so naše misli, naše potrebe in kam peljejo stvari v našem življenju. Svojo pozornost usmerimo vase in bodimo preprosto mi.

Ker duhovne čistoče ni brez fizične čistoče, je primeren čas, da pospravimo stanovanja, hiše, od kleti do podstrehe, jih prečistimo, prekadimo: s svetim lesom, žajbljem, dišavami, kadili,… in jih energetsko okrepimo.  Kako zelo primerno v času pred prehodom v novo leto, kajne?

V tem mesecu je možno, da nas pritegne nova in zelo specifična veja ezoterike. Morda nas pot zapelje v neko duhovno izobraževanje. Ugoden čas je za delo z družinskim ali kakšnim drugim terapevtom, ki lahko pomaga pri zdravljenju mentala, z NLP coachem, ki pomaga pri spreminjanju prepričanj in tako naprej.

Mesec je ugoden za nakup in popravilo rabljenih predmetov in stvari.

Možna je pridobitev subvencij iz različnih naslovov.

Torej tekoči mesec pod vplivom števila 7 je zrcalni mesec našega mindseta. Če bomo imeli občutek, da nam stvari v podjetju ali v življenju na splošno, padajo, bodo padale. Naša prepričanja se namreč udejanjajo.

V tem mesecu ne smemo sejati semen, če želimo, da vzklijejo in dolgo rastejo. Torej mesec ni ugoden za nove začetke in zagon novih projektov, saj denarja število 7 ne da.

Število 12 vpliva na prebujanje in povečanje naše inovativnosti, nadarjenosti in originalnosti. Prisluhnimo notranjemu vodstvu in sporočilom vesolja. Med mnogimi mislimi, idejami, prebliski in navdihi lahko najdemo prave bisere, s katerimi si obogatimo življenje, če jih sprejmemo. Sproti jih lovimo in zapišimo si jih. Drugo leto jih bomo uporabili.

Osredotočite se na ljubezen in svetlobo in zaupajte svoji notranji modrosti. Vi veste, kaj morate storiti.

Iskrice, tiste, ki jih imate v očeh, nikoli ne ugasnejo.

Vaša numerologinja Valenka Rečko – Asya

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Numerologinja Asya

NADALJUJTE Z BRANJEM
Kliknite za komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Alternativno

Numerološka usmeritev dneva – Sobota, 23. 1. 2021

Objavljeno

V redu

Avtor

»Preveč pomemben si, da bi pozabljal nase. Danes izberi sebe!«

Tjaša Dorelay

Današnji dan oblikujeta dve harmonični si števili 23 in 2, ki s svojo energijo vplivata na našo podvrženost zunanjim vplivom.  

Ne glede na to, kaj bomo danes želeli in počeli, nas bo tiste, ki imamo družine, kot magnet vleklo k stvarem, ki so povezane z njo. Naj bo to preko odnosov, dela, uslug, reševanja težav in težavic, preživljanja prostega časa. Velika verjetnost je, da se bomo znašli v okoliščinah, ki nas bodo na nek način zaposlovale z domom in dragimi. To bo odraz vpliva dnevnega bioritma šestice.

Na splošno pa nam danes ne sme biti dolgčas. Če se bomo prepustili, se nam obeta zanimiv, družaben, klepetav dan. Dan kot tak namreč s svojo energijo podpira našo odprtost do drugih. Posvetimo se kvaliteti komunikacije, bodimo radovedni, empatični in do neke zmerne mere prilagodljivi.

Dan je ugoden za izmenjavo pomembnih informacij in podatkov, za srečanja mastermind skupin, za skupinske brainstorminge, za sestanke. Pozornost posvetite svojim aha-momentom in vsem novim informacijam, ki podpirajo vas. Pazite le, da ne padate pod vpliv. Ko se odločate, bodite hitri, ob tem sledite svojim občutkom, poslušajte intuicijo in DANES upoštevajte LE svoje želje in ideje.

Hitro razmišljanje in dobri stiki z ljudmi so danes ključ za možnost hitrih sprememb na bolje.

Morda se boste počutili korak pred svojim časom. Nič nenavadnega ne bo, če boste razmišljali o spremembi identitete, prehrane, življenjskega sloga, selitvi in kakšno reč od naštetega dejansko storili.

Če boste morali izbirati med svojimi in družinskimi potrebami po denarju, obstaja velika verjetnost, da bo odtekel za potrebe družine. Vi osebno boste zaradi bioritemske šestice v drugem planu. 

Obstoječe ljubezensko razmerje odenite v sveže barve in razpihajte strasti. Samski boste našli svojo srečo v ljubezni, če se boste razživeli in šli v družbo.  Stike lahko vzpostavite tudi preko spletnih zmenkarij. Srčno in srečno pri tem!

Želim vam pisan, zanimiv, vesel in klepetav dan!

Numerologinja Asya

Foto: Pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Z numerologijo sem se resno začela ukvarjati pred nekaj leti, ko sem na podlagi lastnih dolgoletnih izkušenj ugotovila, da je izjemna pomočnica na poti zemeljskega izkušanja. Pri sebi, svojih bližnjih in dosedanjih klientih, spremljam in opažam ugodne rezultate, ki so plod zavestnega ustvarjanja življenjskih okoliščin prav z njeno pomočjo. Ta veda podaja izjemne vpoglede v čarobni svet števil vsakega posameznika in poišče mnoge odgovore. Je moja resna, cenjena in ekskluzivna spremljevalka in kot tako jo predstavim tudi svojim klientom.

Numerologinja Asya

NADALJUJTE Z BRANJEM

Alternativno

Numerološka usmeritev dneva – Petek, 22. 1. 2021

Objavljeno

V redu

Avtor

»Pojdi v smer, ki je neznana. Tam se rodi nova izkušnja in prav to zdaj potrebuješ.«

Tjaša Dorelay

Današnji dan oblikujeta dve harmonični si števili 22 in 1 z dvojno petico v notranji strukturi datuma, kar nakazuje na bolj sproščen in lahkoten dan.  

Današnji dan je namenjen postavljanju sebe na piedestal. Če vam pod kožo že dalj časa brbota želja po uspehu, po tem, da se izkažete, pokažete, uveljavite, da zasijete v vsem svojem sijaju, je današnji dan pravi, da pokažete svoje ambicije in uveljavite avtoriteto.

Danes se boste mnogi našli in izkazali v poslovnih vodah: na področju gradbeništva, arhitekture, medicine,…Tisti, ki znate svoje veličastne vizije prizemljevati, ker so vam domači sistem, red, delo, disciplina, izkoristite dan za to, da stopite korak naprej in da ustvarite trajne rezultate. Naj bo premišljen in brez tveganj.

Dan je ugoden za investicije in podpise pogodb, za zaposlovanje novih delavcev, za naporno delo.

Obetajo se lepa presenečenja, tudi na meji verjetnega in mogočega.

Dolgove izterjajte danes.

Delovne napore bodo sprostila ljubezenska hrepenenja in želje po raznovrstnih užitkih.

Zaupajte. Bodite potrpežljivi in optimistični.

Numerologinja Asya

Foto: pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Z numerologijo sem se resno začela ukvarjati pred nekaj leti, ko sem na podlagi lastnih dolgoletnih izkušenj ugotovila, da je izjemna pomočnica na poti zemeljskega izkušanja. Pri sebi, svojih bližnjih in dosedanjih klientih, spremljam in opažam ugodne rezultate, ki so plod zavestnega ustvarjanja življenjskih okoliščin prav z njeno pomočjo. Ta veda podaja izjemne vpoglede v čarobni svet števil vsakega posameznika in poišče mnoge odgovore. Je moja resna, cenjena in ekskluzivna spremljevalka in kot tako jo predstavim tudi svojim klientom.

Numerologinja Asya

NADALJUJTE Z BRANJEM

Alternativno

Numerološka usmeritev dneva – Četrtek, 21. 1. 2021

Objavljeno

V redu

Avtor

»Vsakršna realnost je spremenljiva, ko se spremeni misel, ki jo podpira.«

Tjaša Dorelay

Današnji dan oblikujeta dve harmonični si števili 21 in 9, kar bo ugodno vplivalo na nas.

Danes se lahko nadejamo povečane energije, ki nas bo podprla pri raznovrstnih aktivnostih. Vodile nas bodo radovednost, strast, želja po dinamičnem raziskovanju, družabnost. Predstavljajte si živahne metulje na cvetočem travniku, kako poplesavajo pod svobodnim soncem. Ta trenutek so na enem cvetu, v naslednjem trenutku že na drugem.

Verjetno se bo v marsikomu prebudila želja po učenju, raziskovanju, spoznavanju mnogih različnih stvari. Tudi tistih izven poznanih okvirjev in meja. Trenutne okoliščine vzpodbujajo razmišljanja in razprave o tujih kulturah, religijah, svetovnih ideologijah, ekologiji, o skrbi za zdravje, za obstoj človeka, družbe in Zemlje, o smislih in nesmislih, o brezupih, upih in rešitvah. Velika je možnost porajanja vizionarskih idej in intuitivnih prebliskov. Bodimo pozorni. Enostavno, vedeli bomo, kaj je treba spremeniti ali izboljšati. Občutek svobode ali želja po njej, pa sta ključna, da dejansko kakšno družbeno pomembno reč spremenimo ali premaknemo na drugi tir. Štirica v bioritmu dneva pa opozarja na to, da je vsako globoko zakoreninjeno reč izredno težko spremeniti. Lahko pričakujemo, da bomo želje in načrte uresničevali z velikimi napori in odrekanji. 

Kaj je tisto, kar bi radi spremenili? Izberite modro.

Numerologinja Asya

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Z numerologijo sem se resno začela ukvarjati pred nekaj leti, ko sem na podlagi lastnih dolgoletnih izkušenj ugotovila, da je izjemna pomočnica na poti zemeljskega izkušanja. Pri sebi, svojih bližnjih in dosedanjih klientih, spremljam in opažam ugodne rezultate, ki so plod zavestnega ustvarjanja življenjskih okoliščin prav z njeno pomočjo. Ta veda podaja izjemne vpoglede v čarobni svet števil vsakega posameznika in poišče mnoge odgovore. Je moja resna, cenjena in ekskluzivna spremljevalka in kot tako jo predstavim tudi svojim klientom.

Numerologinja Asya

NADALJUJTE Z BRANJEM

HIT TEDNA PO IZBORU NAŠIH BRALCEV

HIT TEDNA po izboru naših bralcev je Nika Zorjan s svojo skladbo Poljubi me na božič.

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO