Domov Za Navdih Numerološka usmeritev dneva – Torek,1. 12. 2020

Numerološka usmeritev dneva – Torek,1. 12. 2020

Dobro jutro, dober dan vsem skupaj! Po napornem in zelo dolgem letu smo, polni pričakovanj sprememb na bolje, prispeli do zadnjega meseca v letu. Poglejmo kako se bo mesec december pričel.

»Odpri vrata veselju in užitek bo aktiviral tvoje obilje.«

Tjaša Dorelay

Današnji dan je pod vplivom močnih materialnih števil, ki nas bodo podprla v želji po samouresničitvi, po uspehu. Denarni prilivi bodo, če bomo delali in se ne obračali po vetru in se prepuščali lenobi. Pazimo tukaj. Danes bo na preizkušnji naša volja. 

Pod vplivom enice v dnevu bo marsikdo lahko prebudil svoje ambicije in naredil pogumen korak v želeno smer, pričel z novim projektom, z novo navado, v življenje vnesel kakšno spremembo. Potisk energije bo velik. Če jo bomo pravilno usmerili, bo delala za nas, v nasprotnem primeru bo treščilo – kamorkoli,.. in podrlo. Osmica tekočega dne bo željo po samouresničitvi usmerila v pridobivanje materialnih dobrin, naj bo to v poslovnem svetu, ali v domačem okolju.  

Velika verjetnost je, da nam ne bo nič padlo iz neba, če se bomo odločili nekaj konkretno narediti.  V primeru, da bi dan »preluftali«, nas lahko lenoba stane denarnih izgub. Ravnanje po vetru ne pride v poštev danes, če želimo sebi dobro.   

Pod vplivom enice in osmice smo, fokusirani na cilj, podobni volkom samotarjem. Izražanja romantičnih čustev ni za pričakovati. Osmica še dodatno vpliva na ustvarjanje občutkov osamljenosti.  

Angeli varuhi mogočne osmice nam bodo izdatno pomagali v težjih okoliščinah in kritičnih situacijah.

Kar pogumno!

Vaša numerologinja Asya

Foto: pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Numerologinja Asya